Joulun aatonaaton aksatreenit

Iski pikku paniikki, kun tajusin että hitto ne aksakisat on TÄMÄN viikon lauantaina, eikä joskus hamassa tulevaisuudessa. Joten olihan se hyvä käydä maanantaina testaamassa osaako se Jeccu edes rengasta, muuria, keinua, keppejä, puomia....juu. Treenattu ei olla yhtään. No, onneksi se nyt kumminkin ne klaarasi hienosti, tokat kisat siis tiedossa heti huomenna. Iik. Hyppytekniikkaa ollaan  tehty viikottain, nyt se on kyllä parina viikkona jäänyt. Hyvin se nuo maksikorkuiset renkaan ja muurin ja okserin loikkasee kuitenkin. Eikä ota sitä ylimääräistä laukka-askelta enää, olisko itseluottamus kasvanut? Innoissani ilmosin muuten molemmat pojat 6.1. Vantaalle, siellä on yksi rata ykkösille ja kaksi kolmosille. Mietin että pääseepä Jeccukin muualle kisaamaan, eikä kuitenkaan rasitu kun on vaan yksi rata. Ja jos olis ollut vaan se ykkösluokan koira, niin ei sitä sinne asti olis viittinyt yhden radan takia ajella. Tuomarina uusi tuttavuus Sami Topra. Pitäisköhän muuten se ensi vuoden lisenssikin lunastaa ennen niitä kisoja :D

Tälleen se Jecculi aksaili:



Hyvin se meni, näköjään ihan joka esteen jälkeen ehtii ottaa sen puoli askelta mun suuntaan, joten myöhässä ollaan...sillä kyllä se veto mamman luo on paljon vahvempi kuin noilla kahdella muulla. Kauhean näppärästi se kääntyy tossa yhdessä niistossakin, mähän muuten oikein innolla odotan että pääsen sen kanssa kisaamaan. Nyt huomasin kun tässä tätä juttua kirjoitan :)

Jippo teki taasen eniten keppejä, kolmannella toistolla leijeröin hypyn, menee loppuun asti vaikka vauhti kyllä hidastuukin. Jotenkin tuntuu että se Hannakin siellä keppien päässä hämäsi, yleensähän mulla ei palkkaajaa siellä ole. Alkuun nimittäin parilla toistolla tuli kesken pois ja sitä ei ole tehnyt ikinä. Hyvä kun näitä asioita tajuaa jälkeenpäin. No onneksi edes silloin..

Sitten ruvettiin tekemään rataa, jätin kepit radan osaksi jotta siihen tottuu samantien. Hieman se olikin outoa aluksi. Ekalla toistolla loikkaa puomin ihan törkeästi puolivälistä alastuloa. Piti vähän muistutella. Tässä nyt saattaa tulla ongelma tuosta ylösmenosta, loikkaa niin isosti sen alun. Hitto. Teen eka putkesta hypylle ihan saman mokan kuin Jecun kanssa, käännän pään pois ja ohi menee. Ohjaa älä oleta...Lähdöissä lähtee joka kerta kun jo käännyn, enkä puutu asiaan. Öhhö. Näin niitä varastavia koiria saadaan. Eka pitkä pätkä menee tosi hienosti, kunnes tulee renkaan sivusta. Vahvistellaan sitä. Näppärät treenit Ipanallekin! Jippokin pääsee vieraan paikan treeniin 4.1., Riihimäellä on epikset ja sinne ollaan porukalla taas menossa. Hauskaa!



Cassulle taas piti vahvistella puomia, alkoi viimeksi taas sitä himmaamaan. Samalla pari kertaa keinuakin. Hyvin sille toi hetsaaminen ja irti laskeminen toimikin. Menee yksin loppuun mukavasti. Tehtiin tätä pari kertaa, sekä sivuirtoamista. Hyvin sen absit toimii alustalle ;) Nauratti kun facessa levisi joulun aikaan "piparihaaste", eli koiran piti pitää joulupiparia suussa ja siitä piti ehtiä saada kuva. Laitoin tämän videon jakoon, että tälle koiralleko piparihaaste? Todellako? Not. :D

Kommentit