Kisalauantaina treenaamassa

Kun kerran oli ihan järkyttävän ihana auringonpaiste niin mentiin sitten halliin treenaamaan :D No, tulihan siinä ulkonakin oltua kun vaihteli koiria ja käytti niitä vuorotellen lenkillä...

Cassun reenit:

Ruutu: Tajusin että kun taputtelen maata niin niissä toistoissa menee aina haistelemaan että josko siellä jotain kivaa olis. Kolmannella toistolla kun ensin taputan maata ja siirrän kulmamerkkiä niin se samantien tarjoaa sitten sitä. Onneks videoin! Muuten olis jäänyt tuokin tajuamatta. Viimeinen toisto on ilman taputtelua ja kokonaisena liikkeenä niin tekee ihan oikein :O Jotenka, taputtelu vähemmälle ja törppöjen siirtely kesken kaiken!



Liikkeestä istu: Vielä vahvistettava istumista liikkeestä, ekaksi menee seisomiseksi. Muistuttelua ja uusiks, menee oikein. Vahvistettava myös paikallaan olemista ettei käänny mukana kun menee taakse. Viimeinen hyvä.


Luoksetulo: Aika makee <3 Kyllähän se YRITTÄÄ pysähtyä heti kun käsky tulee :) Maahanmeno aivan loistava sukellus!



Seuruu: No tätähän mä en osaa opettaa yhdellekään koiralle, niinkuin näkyy...mutta ainakin on iloista! :D Oikean käännökset tiiviitä, juoksussa ei enää leviä juurikaan!! Vasurit hieman paremmat kuin ennen. Et onhan se petraantunut kumminkin :) Toisaalta jos sitä ei palkkailis noin usein niin rauhoittuishan se mutta tässä vaiheessa nyt palkkaan. Mieluummin iloista ja "vähän" epätarkkaa kuin laamailua.

Kakeja: ekana pöydällä, m-i-s hieno! Seuraava i-s-m, tulee sen verran eteepäin että pitää korjata jottei tipu pöydältä. Tarttee toisen maa-käskyn. Sitten ennakoi m-i! sitä se ei oo ennen tehnytkään, toistepäin kyllä. M-s tosi hieno. Testasin miten tekee maassa, viiden (?) askelen päästä. M-i melko ok, meinaa nousta seisomaan mut äkkiä tajuaa että onkin i. I-s ponkaisee niin voimallisesti ylös että tulee inasen eteenpäin, s-m tosi hieno, suoraan alas. Siitä seisomaan tuleekin sitten eteenpäin puol koiran mittaa. Sama toisen kerran myöhemmin, miten tähän sais rauhallisuutta ettei tulis vaan sen takia eteenpäin että on innoissaan? S-m toimii, m-i toimii, Uudella yrityksellä joku on urpo ja käy palkkaamassa suuhun! Argh! No mut olihan se hieno m-s...sit lähtee mua kohti ja sitten sählätään, Cassu parka ei enää tiedä mitä mä haluan. Siitä lopulta s-i taaksepäin, hyvä! Palattiin pöydälle, tulikohan tehtyä liikaa näitä? i-s hieno, s-i vähän arpoo tassujen paikkaa. M-i hieno, kuuntelee jo, i-s myös hieno, takatassut liimattu maahan :) Eli ehkä tätä kannatti hinkata. Paitsi että joku urpo käy taas palkkaamassa suoraan! Helvetti mua!


Kauheen pitkään tuli taas Cassun kanssa treenattua, sitä aina innostuu sen kanssa kun se itekin on niin tohkeissaan ja tekee muutakin kuin mitä piti...mutta mulla oli kumminkin muistilappu missä suunnitelma, tein ainakin ne vaikka vähän lisääkin...;)

Jecun treenit:

Aloitettiin hypyllä, ensteks ilman alustaa. Jää tosi lähelle hyppyä mut ei ollu nenä yli sentään. Vapauttaa itse itsensä innoissaan :) Toka toisto hieno! Kolmanteen laitan alustan että menis kauemmas, jää jopa seisomaan käskyllä sinnekin. Viimeks vaikka meni alustalle niin siirtyi samantien namin  syönnin jälkeen esteen lähelle. En ottanut tuohon pa:ta kun silläkin sitä ennakoimista esiintyy...Neljäs sama. Heti kun ei ole alustaa niin jää lähelle. Mistä sekin tietää ettei siellä sitä oo? Mutta aika hienosti tämä menee, ei kovin montaa kertaa kumminkaan treenattu! Edistyy hyvin! Jecun kanssa on sekin kiva että sen kanssa voi tehdä toistoja, ei ala tekemään erilailla vaan paranee vain.



Seuruu: Joo niinkuin sanottu, en osaa tätä opettaa. Muistin kumminkin kävellä ripeämmin, paremmalta toi ehkä kuitenkin näyttää kuin viimeksi. Kokeilin jo juostakin, eipä nyt pitäis ahnehtia...Vaatii vielä vähän käsiapua, ei namia nenän edessä enää paitsi lopun juoksuaskelissa. Mutta kontakti sillä ainakin on loistava! <3


Nouto: Tää oli niin kivaa viimeks että otettiin taaskin, halusin saada videolle :) Kaksi ekaa pidin rinnasta kiinni, vikalla sanoin vaan odota. Täähän on muuten ihan loistava mut palautus sivulle ei toimi :D No hei, jos tokaa kertaa tehdään niin eihän sitä voi kaikkea vaatia! Kun muistais itekin ettei se osaa vielä...JA IHANAA KUN SE EI MÄLVÄÄ!!!



Luoksetulo: No tää on sitä mallia että: "Laita silmät kiinni ja toivo ettei törmää." :D Ihana Jeculi. Lopun pa:han pitää avittaa vielä. Joo ja keneltäkähän se pomppaloikka-Jippo on tapansa perinyt? ;)


Liikkeestä maahan, ensteks palkkailin muuten vaan liikkeestä nopeesti maahan. Testi liikkeenomaisesti ja menee ilman avuja hienosti ja nopeasti!


 Lopuksi otin vielä pari ihan lyhyttä paikkamakuuta, ei ennakoinut ylösnousua, hyvä!
Jecun kanssa on ihana treenata, se edistyy ihan huimaa vauhtia kyllä! Se on niin intoa täynnä kun pääsee tekemään, ihan mahtava fiilis molemmilla! Niin ja se ei hauku vaikka joutuu odottamaan!Tulipas huutomerkkejä!! :D Tartteis vaan niitä treenikavereita jotta saa tehtyä häiriössäkin.

Pomppaloikka-Jipon treeni:

Jipon kanssa aksattiin, hauskaa kun nuo koirat osaa, ei me tuommostakaan ennen ole tehty.  Tarjoaa sievästi pa:ta kun mulla menee aikaa namin kaivelussa :) Kierrä-käskyä, valssia ja hauskaa oli.


Vähän taas nokittiin, näkyy tuolla videolla miten Jipolta palaa käpy kun ei namia tuukkaan :D No kun ei ollu ihan oikein kontaktilla. Vapautus ei vieläkään toimi, en tajua mitä tohon pitäis keksiä. Haluis vaan nököttää siellä kontaktilla koko ajan. No tottakai kun palkataan.

 

 
Lopuks Jippo päätti aloittaa keinun opettelemisen kun ite sinne karkas, ei tullu sitä videolle mutta seuraavat toistot kyllä. Kauheeta lässytystä joten laittakaa ääni pois jos katsotte. Ei tuosta liikkeestä välittänyt mitään, eikä siitä alastulosta, lasken vasta aika alhaalta putoamaan keinun pään. Ekasta keinun palautuksen kolahduksesta vähän hämmästyi ja katsoi mikä se oli? mutta tossa videolla toka toistolla kääntää enää korvat sinnepäin. Sitten ei enää huomioi sitä. Reipas ipana!


On mulla kivat koirat joitten kanssa treenata!

Kommentit