Lotan koulutuksessa jälleen


Tänään oli viimeinen Lotan koulutus tällä erää. Toivotaan että jatkoa seuraa talvella viimeistään, on kyllä maailman paras!

Eka pätkä: Kepit hakee hienosti, ei kestä sivuirtoamista ja jätti viimeisen välin puikkaamatta. Mentävä loppuun asti vierellä. Tänään seinäänpäin kepittely ei ollut ongelma, ei ollut kyllä niin lähellä seinää kuin viimeksi. Sitten olikin kiire kirmata 3-4 hypyille, täytyy kertoa jo ennenkuin ponnistaa neloselle että mennään vasemmalle, muuten tulee laaaaja kaarre. Tehtiin tätä pari kertaa palkaten siitä että kääntyy kunnolla ohjaukseen eikä vaan painata eteenpäin minne itse haluaisi mennä. Pakkovalssi-jaakotus vitoselle, pikkasen vastaista kättä ja lähetys muurille, valssi A:lle. Ei yrittänyt kertaakaan muuten putkeen tässä kohtaa. Lähetys kasille, niisto 9, lähetys 10, päällejuoksu 11-12 pussiin ja sitten pökköä pesään ja helvetillistä juoksua että ehtii lähettämään/tökkäämään hypylle 15. Siis putki leijeröidään. Oli tosi tarkka tässä rytmityksessä missä kohtaa tökätään, ja kropan suunnasta. Eka kerran meni sen takia ohi. Sitten tehtiin tätä kohtaa pari kertaa niin että otin pussilta ja Lotta palkkas. Onnistu joka kerta. Putken pään haki jo sitten ihan ite kun käännyin lähetyksen jälkeen muuten vaan 3-hyppyä kohti. Mun rintamasuunta tosi tärkeä, se on huomattu jo aiemminkin. Viimeinen niin että pussilta-putkeen asti. Tauolle. Sai juosta tosissaan :)

Toka pätkä: Alotettiin taas sieltä pussilta että tulee vauhtia siihen tökkäystilanteeseen. Toimi tosi hyvin, Lotta kehui että oli oikea rytmi. Palkattiin putken jälkeen. Taas otettiin pussilta ja rata loppuun asti. Toka kerran että saatiin kaarros 17-18 pienemmäksi, tiukempaa käskytystä niin käänty hyvin. Siinä onnistuin saamaan Cassun sitten A:lle enkä putkeen kun en ohjannut tarkasti. Palkka siihen. Koko rata alusta. Vitoselta lipsahti putkeen kun en ollu tarpeeks nopea/rytmitys pielessä. Palkka ja alusta. Tää meni hyvin, pienet kaarrokset mut vauhtikin rupes jo vähän takana 8-11 kohdassa hiipumaan kunnes päästiin taas siihen 12-16 esteille mikä oli Cassun lempikohta radalla, tottakai kun saa luukuttaa :) Meni loppuun pienillä kaarroksilla, Lotta sanoi ettei korjattavaa. Huokasin jo siinä että huhhuh mut sitten Lotasta löytyi pieni sadisti ja sanoi että ottakaas vielä tuolta pussilta asti loppuun ja ohjaat täysillä sitten vielä! Sen takia kuulemma kun se oli koirasta niin hauskaa, no olihan se...Lotta oikeesti yritti tappaa mut :D Ei muuta ku kirmaamaan ja käskyttämään ja kannustamaan ja draivilla koko loppuosa, keppejä ei enää tehty vaan lopetettiin 23 hypylle. Ihan superSassu tänään reeneissä! Lotta saa kyllä yrittämään tosissaan ja ylittämään itsensä joka kerta. Tosi hyvää treeniä mulle, että väsyneenäkin muistaa olla vielä tarkka ja käskyttää ja löytää itestään vielä se viimenen puristus: JAKSAA JAKSAA LOPPUUN ASTI!!! Loistotreeni!

Kommentit