Luopioisten kisat, P-haun epikset ja uusi lelu :)

Kauheesti kaikkea sattunut ja tapahtunut ja jäänyt tämä bloggaus ihan lomalla unohduksiin. Agirodusta vielä teen jonkun jutun jos jaksan ja muistan enää mitään.

No mut käytiin eilen harkkaamassa epiksissä, mölliradalta tuli hylly mut 1-luokan rata sitten voitettiin. Joo ja vitosella tietty...Eka radalla ohjasin huonosti ja Cassu meni A:lle kun piti mennä alla olevaan putkeen. No se kohta sitten seuraavalla radalla onnistui kun oli ohjaaja hereillä eikä jättänyt koiraa selän taakse edes siksi sekunnin murto-osaksi. Kisaavien radalla oli myös pöytä mitä ei ole vissiin Janitan koulutuksen jälkeen harkattu :O No oli se sitten aikakin ja onneks oli tommonen kohta ettei hirveen vauhtisuoran päässä tms.
Mölliradalla oli taas semmonen kohta mistä aattelin että no mitenköhän mä saan sen tolle vikalle hypylle käännettyä ettei mee ohi, tää oli ratkaisu ja hyvin toimii. Kääntää vaan yläkroppaa/olkapäätä ja pysyy tarpeeks kaukana niin silleenhän se menee:


Puomia ja keppejä ollaan harkattu ahkerasti, ne näköjään menee myös vieraissa paikoissa nykyään ettei tartte jäädä himmailemaan sinne alastulolle. Se lukko on päästä lähtenyt pois, ne meni Luopioisissa kisoissa ja agirodussa ja eilen molemmilla radoilla hienosti! Ja kepitkin menee ja haetaan samallailla kuin kotipihassa ja hallilla mistä olen kanssa ihan superonnellinen! Nyt vaan niitä nollia kehiin sitten... Ei kyllä kisoissa muista/malta ottaa 2 on 2 off-asentoa ennenkuin jatketaan, mut en välitä kun jotain 3-4 sekuntia sille esteelle on aika paljon parempi kuin 20 :)

1-luokan rata:


Joo niin käytiinhän me tosiaan ennen agirotua pitkän kisatauon jälkeen kokeilemassa Luopioisissa miten ne hommat sujuu nykyään. Sain onneksi Kirsin ketyksi ja hyvin hommansa hoitikin. Molemmilta radoilta onnistuin kumminkin sössimään vitosen (prkl!!), ekalta radalta saatiin 3. sija kuitenkin. Cassu kyllä on paljon paremmin mukana kun on joku joka pitää sitä ennen rataa ettei me kahestaan hengailla, on innoissaan tekemässä mun kanssa kun mä "hylkään" sen vähäks aikaa jollekin. Eilen kokeilin pitää puussa ja menin Ilonan kanssa kauemmaksi mut se toimii kyllä paremmin niin että näkee kun mä tutustun rataan ja juoksentelen siellä eestaas ilman sitä. Mut jos ei oo ketyä niin joku puu/aita täytyy löytää mihin saa kiinni siksi aikaa.

Luopiosten radat:
Agirata:


Hyppyrata:


Noissa radoissa rupee olemaan sitä meininkiä millä tehdään hallilla ja molemmat on mukana ja ohjaukset sujuu tarpeeksi ajoissa. Tykkäsin ite ainakin, pakkohan niitä nolliakin on ruveta tulemaan, eiks je?

Jaa niin se uusi lelu, se on mun kamera millä olen nyt parina päivänä kuvannu ihan himona, kävin kuokkimassa kavereitten treeneissä ja eilen niissä P-haun epiksissä. Aattelin että tuliskohan musta semmonen kuvaaja mikä ettii ne hauskat kohdat/sattumat sieltä radalta, agilitybloopers tai jotain? Vois olla hauska, en tiiä miten ne kuvattavat sitten siihen suhtautuis...mut huumoriahan pitää aina olla! Tämmösestä linkistä löytyy kuvia jos joku jaksaa/haluaa katella mitä räpsyjä sitä on tullut otettua :) tuijalaurila.kuvat.fi

Kommentit