Jeccu VSP-pentu Tuusulan helteessä

Kieli roikku koko ajan poskella siellä kuumuudessa :)



Jeccu pääsi ekan kerran 7-9 kk pentujen luokkaan, justiin maanantaina tuli ikä täyteen. Aika komea poika se ikäisekseen onkin ja kättäytyi tosi nätisti. Häkkiinkin pystyin jättämään vessareissua ja palkinnon hakemista varten, siellä se vaan pötkötti. Hyvä hyvä! Kulki kehässä tosi kauniisti, (muittenkin kuin mun mielestä, useampikin ihminen kehui siitä) yritin olla puhumatta sille (järkyttävän vaikeeta ;)) ettei kattois mua koko aikaa ja onneksi suurimman osan aikaa katselikin eteenpäin. Seisoakin osaa tosi nätisti, onkohan Jeccu semmonen näyttelykoira mikä innostuu kun pääsee kehään? No joka tapauksessa tuloksena oli tuomari Saija Juutilaiselta KP ja VSP, tosi kivan tuntuinen ihminen, ystävällinen ja iloinen.

Erittäin hyvä arvostelu mikä on kokonaisuudessaan tässä:
"7 kk. Tasapainoinen pentu, erinomaiset mittasuhteet. Ikäisekseen hyvä runko. Tyypillinen raajaluusto. Kaunis ilme, vahva purenta. Pitkä hyvä rintakehä. Erinomainen hännän asento liikkeessä. Lupaava hieman pehmeä karva. Kevyet sivuliikkeet, jossa erinomainen paimenkoiran luonne."

Mua erityisesti lämmitti toi liikkumiseen liittyvä lause kun sehän on just sitä mitä pitääkin! Aika vauhdilla sen kanssa näköjään pitää mennä eteenpäin, just melkein sillä rajalla ettei ala laukkaamaan. Eikä enää huomautettu aikaa tarvitsevasta rintakehästä niinkuin 5 kk ikäisenä Lahden näyttelyssä ;) Upea päivä meille matkaseuralaisille kun Katan Gebo-uros valioitui samalla reissulla. Seuraavan kerran sitten elokuussa Kouvola ja Heinola, katsotaan kuinka siellä käy!

Moi!



 


sitä kevyttä askelta :)

Oho menty monttuun seisomaan, täytyy vähän kattoa seuraavalla kerralla :)

Mamma mullon kuuma!



VSP High Volts I Am A Hooligan "Jeccu" ja ROP Lumikuono Hermana Pastora "Nana"



Onhan se kyl komee pentu :)
 Kiitos Katalle kuvaamisesta, Jennakin kuvia otti "vähän" paremmalla kameralla, lisään ne kun tulevat!

Kommentit

Katariina sanoi…
Onnea Ihanalle Jeculle!! Se varmaan oli toi yks lause että Ikäisekseen hyvä runko :) On se kyllä hieno ukkeli! :) Ja hyvä että edes jotain otoksia onnistui!
Riikka sanoi…
Onnea Jeccu-patterille!!!Meidän näyttelytähti :)
tuija sanoi…
Kiitos molemmille!! Heh, ja kiitos Kata korjauksesta, korjasin tekstiinkin ;)