Lappeenrannassa kisailemassa

Saatiin viimeksi lahjakortti tänne, joten pitihän se pois käyttää hetimiten. Tuomarina Elina Hannikainen-Himanen kahdella ekalla radalla ja vikalla Mika Moilanen. En muistaakseni kummankaan radoilla aiemmin ole ollut. Elinan ehkä joskus kauan sitten. Mikä kyllä taas oli tosi hyvä, tulee uusien tuomarien ratoja, ja uusia kommervenkkejä. Jippo tykkää vissiin tuosta paikasta, koska se kulkee kovempaa. Alusta parempi? Meidän hallin alusta on niin kovin pitävä, että koirat oppii siinä vähän himmaamaan ettei kaatuile.

Eka rata siellä hyppäri, ja olinpa kovin ylpeä tuosta valssistani radan takaosassa ennen keppejä olevaa hyppyä. Sehän tosiaan pyörii aika hyvin! (pitää välillä löytää niitä hyviä puolia itsestäänkin :) ) Ja täälläpä tulikin sitten se hemmetin putkihommeli esiin ja vahvasti. Ei vaan malta tehdä keppejä loppuun, kun putki odottaa edessä, ei edes uusinnalla. En viitsinyt sitten toista kertaa korjata, vaan jatkettiin matkaa. Sinänsä harmi, kun tuo rata oli hullun sujuva muuten! Tuo lopun päällejuoksu/putkeen lähetys/merkki putkensuulle eritoten. Siinä oli luottoa koiraan, että se hoitaa työnsä ja ohjaaja vaan etenee rohkeasti. Tuolta sen pitäisi aina näyttää! Ja tuntuakin. Ai että me tykättiin molemmat <3  

ps. hauska nykyään nuo livestreamit, plus appit millä niistä saa poimittua oman videonsa. Siistii!

Toka radalla, nolottaa myöntää, mutta oli pakko mennä tuon hiton putken eteen, ettei nyt heti tokalla esteellä tulis hyllyä :D Josta syystä puomi mennään toooosi hitaasti, mutta ottipa kontaktin! Sitten jatkossa kepeille päällejuoksu, jonka jälkeen Jippo kaahaa selän kautta ohi muurista. Jaa miksi? No siksi, kun ohjaaja huitoo sillä selän takana olevalla kädelle itelleen vauhtia silleen, että koira hämääntyy siitä! Voi auta armias mikä urpo. Korjattiin tuo, ja jatkettiin matkaa. Saatiin hyvä meininki päälle siihen, kunnes karkaa taas selän takaa ja putkeen. Tässä olisi pitänyt ottaa tiukemmin kiinni, enkä kyllä nyt huido kädelläkään. Mutta olipa niin kivaa, että ei haittaa!

Sitten seuraava agirata, ja tuomari vaihtui tässä välissä. Tällä kertaa teki kepit kyllä loppuun, mutta eipä malttanut sitä yhtä hyppyä tehdä, mikä olisi pitänyt ennen putkea joka siinti edessä.....oho. Pitäisköhän tätä nyt treenata oikeen urakalla? :D Tällä radalla olin ihan kauhean ylpeä tuosta keinulta-putkeen-A:lle-muuri-putkeen-kohdasta. Hyvin kääntyi vastiksella putkelta A:lle, ihmiset tässä yleisesti ottaen vain karjui koiralle että se kääntyisi. Ei tartte ;) Ottaapa nätisti (ja hitaasti) puomin kontaktin, sujuva loppu muuten, mutta eipä taas malta tulla päällejuoksuun, koska PUTKI! Huoh. No, tuolla nauratti vaan. Ei siis saatu vikaa nollaa kerättyä, mutta eipä sillä kiirekään ole. Tosi kivat kisat, me molemmat tykätään mennä tuolla hallissa! Seuraavat kisat sitten taitaakin olla rotumestikset Turussa, siellä en olekaan kisannut ikuna.

Kommentit