Janakkalan ja Lohjan kisat syyskuussa

Kisoissa päivän sanat: Minä en jaksa juosta, Jipon linjat venyivät siksi ihan hulluiksi kaarroksiksi, puomin kontaktit pompattiin törkeästi. (Tosin Mikkilä ei antanut virhettä.) Kepit onnistuivat hyvin molemmilla, ei varastettu lähdöstä. Jipolla oli hullun hauskaa. Se olikin pääasia :) Ekan radan vaikea alku onnistui, tosin sen jälkeen sitten mentiin yksi hyppy väärinpäin kun en ehtinyt ohjaamaan. Toka rata aika helppo, mutta kun se Jippo lähtee helposti takaakierrolle, niin kun joku ei ottanut kunnolla haltuun, niin sinnehän se meni. Oma vika. Tuomarina yksi suosikeistani Sari Mikkilä. Seuraavat kisat Lohjalla jossa tuomarina Jari Suomalainen. Hänellä yleensä myös kunnon juoksuratoja, joten saattaa käydä ohraisesti sielläkin :D

Eka rata, jolla nähdään Jipon hienoa radanlukua, se ei puomin alla olevasta putkesta näe mitään muutakuin seuraavan putken, tuossa nimittäin aika moni joutui vähän auttamaan koiraa sinne putkeen. Jippohan ei siis edes mua vilkaise putkesta tullessaan ikinä, ensimmäinen este joka näkyvissä otetaan. Radan alku myös tosi hyvä, kunnes ohjaaja sössii.

Toka rata, joka sisältää järkyttävän kaarroksen, kun ei taas olla samaa mieltä siitä, mihinpäin käännytään. Yks superhieno persjättö tällä radalla!

Edit.....olen alkanut kirjoittamaan tätä noin kuukausi sitten, ihan ei enää muistissa muutakuin että joo, ohraisesti kävi Lohjallakin. Huonoimmat radat pitkään aikaan. Edelleenkään en jaksanut juosta, ja olin ihan paska ohjaaja. Hyi. Siinä tärkeimmät.

Kommentit