Odottavan aika on pitkä....

Tällä viikolla Jippo sai matokuurin, jonka se sai myös ennen astutusta ja saa 3 viikkoa sekä 6 viikkoa synnytyksen jälkeen. Silloin madotetaan myös pennut tietty. On siinä matolääkettä kerrakseen. Jippo on niin ahne, että vahingossa meni yksi puolikas ihan yhtä vauhdikkaasti alas kuin nakinpala :D Seuraava ei enää mennytkään.

44 vrk, miten niin iso? En minä mitään huomaa :D

Strategiset mitat vrk 44 olivat vyötärö 54 ja kyljistä 64. (tulipa hassun näköinen lause, tasaluvuilla mennään) Viikossa tullut siis 4 senttiä mittaa lisää, vyötärö kyllä pysynyt suht samana kuin viikko sitten. Marika, Jipon kasvattaja kävi eilen kylässä, ja sanoi että on se aika iso. Itse sitä ei niin huomaa, kun sitä näkee koko ajan. Eipä se paljoa viitsinyt leikkiä äitinsä ja siskonsa kanssa, kaiveli kuoppia takapihalle ja viilenteli niissä. Nyt kun kesäkin on näköjään tullut, +20 astetta lämmintä tällä viikolla! Ihanaa. Eilen lenkilläkään ei menty kovin pitkää matkaa, silläkin matkalla ehti jo kahdesti käydä uimassa kun oli niin kuuma. Hyvin huomasi, että olisi tehnyt mieli mennä maate sinne veteen, muttei sitten voinutkaan kun mahassa on vauvoja. Mamman tarpeiden mukaan mennään, ja oikaistiin vitonen varmaan kahdeksi ja puoleksi.

Iltaisin kun käydään nukkumaan, niin Jippo ei millään meinaa saada hyvää asentoa, ja ehkä ne pentujen liikkeet tuntuvat selvemmin. Se ähisee ja pyörii ja sitten katsoo mahaansa. Vissiin meinaa että olkaa kunnolla siellä! :D Pari kertaa omaankin käteen kunnon potku on tuntunut, ei mitään ulospäin näkyviä bileitä kumminkaan. Lähinnä tuntuu semmoisia erilaisia "möykkyjä" hetkittäin. Jotka sitten taas katoavat ilmestyäkseen toiseen paikkaan. Pyörivät ympyrää siellä yksiöissään. Kimi risti sen yhden mikä selvimmin tuntuu, Lissuksi.

 Marika muuten hoksasi, että pennuille saattaa tulla sama syntymäpäivä kuin Jipon äidille Iksulle, jos synnytys olisi 61. vrk eli 22.5. Enää kaksi ja puoli viikkoa odotusta jäljellä, sitten nähdään monta lissua ja repaa sieltä tulee!


Missä Lissu?

Kommentit