Pönttöpoika opettelee EVL:ää

Maanantaina alkoi taasen uusi Oilin kurssi, ja mietin että mitähän sitä taas ottaisi aiheeksi. Halusin tehdä "jotain kivaa", joten otettiin työn alle evl:n kiertoliike. Himppasen kyllästynyt jo niihin voittajankin liikkeiden hinkkaamiseen. Kierron Jeccu erikseen osaakin, aksasta johtuen. Ensin katottiin että miten se kiertää sitä törppöä pelkästään. Palkkana mun jaloissa purkki, missä nami sisällä. Avattiin sitten se aina yhdessä. Helppoa treeniä, kun itte saa vaan seistä paikallaan :D No joo, pikkusen oli virtaa kertynyt ja vähän ensin päättömänä juoksenneltiin. Otin sitten hetkeksi haltuun ja sain sen keskittymään siihen mitä tehdään. Nää tämmöset jutut on Jecun mielestä älyttömän siistejä, saa juosta ja purkaa energiaa. Ensin tehtiin vähän lähempää tietty ja siirryttiin kauemmas. Hetsailin että missä kierrä, missä kierrä. Tekee kivan tiukan kaarroksen luonnostaan. Noilla kahdella muulla on semmoinen normaali schapemalli, eli hurjan laaja paimenkaarros. Jos Jecullakin alkaa kaarros leviämään, siihenkin on nyt sitten hyvät vinkit.

Sitten kun teki tuon ok, laitettiin esteetkin mukaan. Ensin niiden tasalta, ja sitten hivuttauduttiin pikkuhiljaa taemmas. Näin mä tätä aloitin Cassunkin kanssa itseasiassa. Pari kertaa meinas livahtaa hypyn kautta, joka tulee varmaan siitä aksasta, kun sanoo kierrä niin lähtee kiertämään sitä hyppyä sitten. No mutta, kaksi kertaa kielsin niin sitten ne ohitettiin ilman ongelmaa. Oili sanoi, että aika alussa voit laittaa kapulatkin mukaan. Tokihan halusin että kokeillaan heti. No tottakai! Ja ha! Huomasi vasemman kapulan, mutta meni ohi ja kiersi tötterön! Jesh! Eikä niitä edes yrittänyt nyt ottaakaan. Ensi alkuun tehtävä niin, että ei näe että kapulat viedään. Ei siis vielä "liikkuria". Mutta onhan sen kanssa tosiaan nyt tehty niin paljon kaikenlaista häiriötreeniä, että varmasti auttaa tässäkin. Että maassa saattaa olla mitä vaan, ja ohi pitää mennä. Pönttöpoika yllätti mut taas olemalla tosi pätevä!

Tosi kiva lähteä tekemään jotain uutta Jecunkin kanssa, varmaan sekin jo kyllästynyt pelkästään niihin voittajan liikkeisiin. Luulisin että kertoo sekin jotain, kun alkaa ennakoimaan joka liikkeessä, että sillekin on jo muodostunut melko selkeä rutiini. Ja aikalailla varmasti liikkeet osaa. Tarttis kipeästi niitä kisanomaisia treenejä! Eikä se koehinku ole kadonnut, Oilikin kyseli että milloin ootte menossa kokeeseen. Joten oltais hänenkin mielestä valmiita ;) Virkkua jo sillä silmällä katselinkin. Paljon olisi valinnanvaraa kokeissa taas! Kangasalalla toukokuun lopussa olisi Riitta Räsänen tuomarina, hän kovasti Jecun tyylistä tykkäsi rotumestiksissä toissavuonna. Tällä on potkua, tuumasi silloin. Olis sitä vieläkin.... Oli niin mukava tuomari, että kokeen jälkeenkin parkkiksella antoi pari vinkkiä. Mm. että älä sano niin innokkaasti seuraa, ettei joka kerta pomppaa kun lähdette liikkeelle :D Vieläkin nämä muistan, eli jäi kyllä tosi hyvä mieli hänen kokeesta. Josko ottaisi sen tähtäimeksi....

Kommentit