Aksaa ja mietiskelyä


Oltiinhan me ennen Roviksen reissua Rannikon Timon treeneissä, piti olla sen jälkeenkin vielä yksi kerta, mutta Jippo oli niiiiiiin tahmea jo tuolla että myin paikkani eteenpäin. Tämä treeni oli siis jo 17.3. torstaina eli melkein kuukausi sitten. Yleensä se ei juoksujen aikaan noin laiska ole, oltu jopa kisoissa tärppipäivillä, mutta nyt sen vauhdissa oli huomattava ero normaaliin. Timo sanoi, että se tietää että tällä kertaa on tosi kyseessä :D Toki mehän lähdettiin sitten jo seuraavana päivänä sinne reissun päälle, että ehkä se aavisti jo jotain ;)

Mentiin siis valkoisia palloja, ryhmässä on nuoriakin koiria, jotka eivät mene keppejä niin helpompi vaihtoehto oli nuo mustat pallukat. Ja nyt tästä on tosissaan niin kauan, että en kuollaksenikaan muista mihin ratkaisuun tuossa alussa päädyttiin? Treenikaveri teki holskullaan tosi makean alun siihen, tuolla nelosen kulmalla seisoi ja siitä ohjasi alun, tönäisten kolmoselle ja pakkovalssilla tuohon kulmalle sitten. Taidettiin kokeilla, mutta ei siinä mielentilassa ollut oikea ratkaisu. Joku mukana liikkuvampi se oli, mutten muista mikä. Olisko ollu kaks päällejuoksua? Kolmoselle ja samat neloselle. Kannattaisikohan näitä vähän aiemmin kirjoitella ylös....

6-10, kepit meinasi olla nyt hankalat, kun olivat suoraan seinää päin, ja siitä piti terävässä kulmassa lähteä jatkoon. Tuossa hyvä treenin paikka, muistiin! Sen jälkeistä elämää tehtiin muutamaankin otteeseen, ei vaan meinannut millään saada Jippoa tulemaan ysiä oikeinpäin. Merkkaus todella ajoissa ei auttanut, musta vähän tuntuu että siitä nyt vaan oli helpompaa mennä se väärinpäin, eikä laiskimus hirveenä jaksanut edes yrittää. Ratkaisu taisi olla se, että juoksin pidempää kautta A:n ja seinän välistä, ja tönäisin taakse lopulta. Toisaalta ihan turhat treenit siinä mielessä, että se ei ollut ollenkaan oma itsensä, ja ajoitukset on aivan pielessä sitten kun taas on se normiJippo.

Päästiin treenaamaan kumminkin puomi-putki erottelua, ja kääntyi tuostakin niin terävästi, että meni jopa putkeen 11. Kohta 12-19, niisto 14:sta, valssit 17-18 ja vastakäännös 19. Sen hypyn jälkeen oli sata kertaa tuossa putkessa. Piti kattoa että tulee mukaan ja sitten vasta lähteä, toisella toistolla toimikin sitten se, että olin jo edellä että näki mihin mennään. Joten tosiaan, aika turhat treenit sinällään, mutta ainahan se on kiva käydä Timon fiksuja vinkkejä hakemassa. Mentiin kyllä keinulle asti mutta puolivaloilla. Toivottavasti hän jatkaa vielä syksylläkin tuolla A-Qilityllä, ehdottomasti hänen treenejä lisää!!

Muuta mietintääTässä nyt hulluna ootellaan sitä ultraa, joka on viikon päästä, ja voi jestas että meillä kytätään kaikenmaailman merkkejä tiineydestä. Onko nisät alkaneet punertaa, onko ne muka nyt erilaiset kuin aiemmin? Minä näen siinä kaikenlaisia muutoksia, ja Kimi ei mitään :D Yksi ilta Jippo puklasi vallan ihanasti sängyssä, päiväpeiton reunaa myöten valui alas asti. Siinä se vaan pötkötti sängyllä, tassut reunalla ja yhtäkkiä puklasi. Katteli vielä ihmeissään että jaa, tuommosta tullu syötyä. Yäk. Onneksi oli vierashuoneen sänky ;) Tervetuloa vaan kylään! No vitsivitsi, lähti pesukone kyllä samantien pyörimään.

Tällä hetkellä siis olettavasti kolmas raskausviikko menossa, neljäs lähtee keskiviikkona käyntiin. Ihan älyttömän hellyydenkipeä se on kyllä, mutta sitähän se on aina muutenkin. Nyt kyllä vielä enemmän, nukkuis koko yön sängyssä jopa meidän välissä, vaikka yleensä se vaan illalla käväisee ja lähtee aika nopeasti pois kun tulee kuuma. Pallolla se jo tänään leikki itekseen, siitähän se tykkää. Lenkillä vauhti on kyllä normaalia rauhallisempi, ei oteta laukkaa vaikka jäätäis jälkeen muista. Ihan ravi riittää. Kotona semmoset hepulikohtaukset jääneet pois. Voihan nämä kaikki "merkit" olla sitten vaikka valeraskauttakin, ei sillä kyllä aiemmin ole ollut. Toki nyt kyttään ihan erilailla kuin aiemmin, aina se on ollut vaisuhko juoksujen jälkeen kylläkin jokusen viikon. Muttei ikinä mitään pesää rakentanut tms.

Agilitytreenit siis jätettiin pois kokonaan, vaikka sitäkin voisi kuulemma harrastaa alussa, vasta viidennellä viikolla pitäisi jättää pois. Ihan vaan oman mielenrauhan vuoksi ei sitä harrasteta. Se on saanut nyt pari kertaa tokoilla, ja hauskaa sekin on sen mielestä. Ruututreeniä, kaket, tötterön kiertoa ja  tasamaanoutoa. Teinpä vielä hyppynoudonkin (matalalla esteellä), kun ei sitäkään koskaan ole kokeiltu. Hyvin meni, ihan hitsin pätevä pimu! Se on oppinut nämä kaikki asiat vähän niin kuin "siinä sivussa". Kierto tulee aksasta, kaket mallioppimalla pojilta kotona, noutokin tullut jostain ihan vahingossa. Ruutua sitten pitääkin jo vähän yrittää opettaa sentään. Ja paikkamakuu varmaan vaatis töitä, odota-käsky kun aksassakaan ei oikeen meinaa toimia...

Yllä oleva kuva otettu tänään (tai eilen, kun kirjoitan tätä yöllä), kerrankin niin nätisti seisoi paikallaan niin sain hyvän kuvan :D Tietty, jos on tämmöinen pikkutarkka, niin vähän ärsyttää kun se siristää silmiään auringossa tai on just räpyttämässä. No, emme anna sen häiritä. On se kyllä tuommonen kompakti pikkutyttö, jossa on moni asia niin kohdallaan  <3 Vielä siis viikko jännitettävää, ei tässä oikein meinaisi pysyä housuissaan!

Kommentit