Tokokoetta pukkaa

Keräsin nuo Cassun EVL-kokeiden laput, ja vähän tsekkailin että missä mennään. Numeroiden perusteellahan Cassu tekee hyvää työtä, tasaista hienoa jälkeä. Se viime silaus vaan jää puuttumaan. Ollaan käyty 6 koetta, pisteet: 253,5-228,5-185,5-267,5-244-255. Joten yksi ykkönen, kolme tosi vahvaa kakkosta, ja vaan yksi tuommonen huonompi tulokseton koe, joka sekin justiin sillä kolmosen rajalla. Mitään katastrofia ei ole käynyt missään. Sitten taas pikkusella onnella oltais jo saatu se TK4....Kahden viime kokeen tassulla naamaa hieraisu on vienyt ykkösen. Jonka se on tehnyt paikkaistumisessa.

Hyvät liikkeet: kaikki noudot. Kun sai sen merkin kuntoon ohjatussa. Näistä yleensä kaikista 8-10. Paikallaolot: näistä saanut yleensä 10, paitsi se viimekertojen naamansutaisu. Kaket: jos ei mitään ihme hasardia käy, nää loistavat! Yleisin arvosana 9.

Huonot liikkeet: luoksari; tämän tekee treeneissä tosi kivasti, mutta sillä vieläkin se onneton tapahtuma pari vuotta sitten hakkaa takaraivossa. Kehänauha pelästytti sen, joten se väistää reunamerkkejä, ja saattaa ekan stopin lähteä hiipimään luo, jolloin tarvii kaksoiskäskyn ekaan stoppiin. Maahan menee tosi hienosti. Onnistuessaan 9 vähintään. Tälle ei oikein voi mitään tehdä, muutakuin toivoa, että tulee jonkun onnistuneen liikkeen jälkeen, jolloin sen itseluottamus on korkealla. Toivoa ettei ole kokeen alussa (niinkuin viimeksi).

Keskinkertaiset liikkeet: no se hemmetin seuruu (aina ja ikuisesti, ihan tokouran alusta lähtien). Nyt oon saanut sen taas aavistuksen lähemmäs, ahkeraa treeniä vaatii, mutta tästä ei kyllä ikinä tiedä mitä tulee olemaan. Jos jännittää niin tulee kauempana, paikka sivulla sekä kontakti kyllä yleensä hyvät. Se vaan tulee niin hiton kaukana. Huoh. Zeta: nyt kun sai stopit kuntoon (=kuuntelun mikä asento tehdään, itse asennothan se tekee täpäkästi), niin tätä rokottaa se yllättävä asia eli seuruu. Muuten olis hieno liike. 6-8 tullut nykyään.

Ruutu on ihan täysi arvoitus, voi olla mitä vaan nollan ja kympin väliltä. Hienosti se sen muuten tekee, mutta viime kokeessa kaarsi ruutuun sekä merkille mennessään, yhdessä kokeessa muuten täydellinen, mutta lähti tulemaan ennen sivulle käskyä, nyt treeneissäkin saattaa lähteä hakemaan sitä jostain aivan kuusesta. Todellakin, ei olis Cassun mielestä mikään ihme että se ruutu saattaa olla myös sadan metrin päässä jossain. Irtoo muutes ainakin! Joten tämähän se treeniä vaatis kybällä, oliskohan kannattanut tehdä tämäkin mietintä ennen tämän illan koetta??? Oikeestaan se tuli selkeästi ilmi eilisen koulutuksessa, kun joku järkevä, ulkopuolelta asiaa katsova mulle sen sanoi....Tämähän ei ole ongelma missään hallissa, kun ei siellä ole tilaa lähteä mihinkään hevon kuuseen, mutta aakeetlaakeet maisemat saa sen lähtemään ihan mihin vaan.

No, kannatti miettiä, eli ahkeraa ruudun sekä seuruun treeniä sitten vaan! Muita ylläpidetään.

Tuli mieleen Mikkelin kokeesta, missä oltiin toukokuussa, yksi toimitsija tuli sanomaan että on sulla järjettömän ihana ja hauska koira! Kyllä se Cassu yleensä sydämiä sulattaa, omalla ihanalla asenteellaan <3

Videot viimeisimmästä kokeesta 28.5. Forssasta, taas se melkein ykkönen, eli 255. Mutta ihan loistavaa työtä, meidän paras koe tähän mennessä! Tuntui niin hyvältä tuo tekeminen, että se pisteen puuttuminen masenti aika rankasti....Noustiin sitä siitäkin tunteesta, mutta toivotaan että onni vihdoin kääntyisi ja hymyilisi meidänkin suuntaan! Esimerkiksi vaikka tänä iltana...;)

Eka osio Forssa

Toka osio Forssa


Kommentit