Mikkelin kisat lauantaina

Viime lauantaina oli Jipon tokat viralliset kisat, ei mitenkään taas ollut varma olotila, kun treenimahdollisuudet olleet edelleen vähissä. Onneksi ne nyt kohtapuoliin paranee, niin pääsee paneutumaan kunnolla kisakoiran "tekemiseen". Treenilista on jo valmiina. Ja sai tehdä lisää huomioita siihen tuon Mikkelin jälkeen, onhan siinä se hyvä puoli että näkee mitä ei vielä osata. Mikä on aika paljon lopultakin...

-Yksittäiset esteet on hakusessa, rengas esim. on ihan kesannolla. Sitä tehtiin nyt eilen sentään muutama kerta, ja meni paremmin kuin siellä kisapaikalla, missä se mentiin joka toinen kerta oikein ja joka toinen välistä. Siis kun siellä sisällä pääsi harkkaesteillä kokeilemaan.

-Kepeille kovaa meno ei vielä onnistu, ei tajua hiljentää ennen keppejä että pystyisi taittamaan tokaan väliin. Ihan samanlaisesta kohdasta tuli siellä Luopioisissa virhe. Menee siihen ekaan väliin, sitten vaan katsoo mua ja pomppaa ilosta ilmaan. Tätä treenasin maanantaina, radalla oli putki-putki-hyppy ja sitten piti kääntyä kepeille ysikympin kulmaan, ja hyvin osasi. Myös suoraan kepeille hypyltä, ja senkin osasi. 

- Ei osaa mennä A:lle jos siitä joutuu sivuun, ja alla on vaihtoehtoinen este (putki), ei vielä osaa hakea pelkällä ohjauksella tahi käskyllä (agirodun puomi) estettä. No ei tietenkään, noita pitää treenata paljon! Vaatii siihen vielä tuen, eli mut viereen.

 + Mikä on ihan loistavaa, on sen keinu, sen suorittaa oikein huolimatta siitä hirmuisesta Luopioisten keinusta. Hyvä bäng molemmilla radoilla! Puomin loikkaus johtuu taas treenin vähyydestä, siihen puutuin maanantaina myös. Hyvin muisti heti. Tajusin myös että koska en aio sitä A:lle pysäyttää, niin jätän pois sen kiipee-osuuden siitä A-kiipee käskystä ettei mee sekasin.

+ Osaa tuon vaikeimman kohdan ohjauksen kuin vettä vaan, eli näissä ei oo niin hirveetä duunia kuin noissa muissa asioissa. Joka johtuu tietenkin siitä, että kun mä osaan ne, niin osaahan se koirakin. Sehän menee sinne mihin ohjataan ;) Eli puomilta lähtevä putki-hyppy-hyppy-putki ennen keppejä, oon tosi tyytyväinen tohon persjättöön! Ja menee tosi vauhdikkaasti, josta johtuen tosiaan ei siis osaa taittaa niille kepeille.

+ Se alkaa olla hengissä! Ehkä Jippo on tajunnut ettei siitä ole tulossa mamaa, vaan voi bomppia niinkuin ennenkin :D







Kommentit