Tampere KV

Molemmat Huligaanit oli ilmoitettu vielä Tampereen näyttelyyn, tuomarina saksalainen Horst Kliebenstein. Tuomarin makuun oli näköjään vähän pidempirunkoiset koirat suhteessa korkeuteen. Cassusta hän varmaan olis tykännyt, noin niin kuin koon ja mallin puolesta. Jeccu taisi olla hänen makuun liian suuri ja Jippo liian vähäturkkinen :) Hienot arvostelut molemmat taas kerran sai! Jecun tulos oli ERI SA VAL3 PU4, Jipon ERI NUK2.

Jecun arvostelu: (suomennettuna, en osaa saksaa edes kirjoittaa :D )
"Suuri uros. Turkki oikeanlaatuinen. Rodunomainen pää. Erittäin hyvä kaulankanto. Tiivis selkä joka suora & hyvä hännän kiinnitys. Rinta korrektin leveä ja syvä. Takaraajat kintereestä epävakaat (?). Etujalat tiiviit, oikea-asentoiset."

Minkä huomasin siellä, niin Jeccu heilutteli koko kehässäoloajan häntää. En tiiä mikä sillä niin hauskaa oli :D Mulla oli vähän semmonen hälläväliä-meininki, enkä edes kattonut miten se Jeccu kulkee, niin tajusin jossain vaiheessa että sehän laukkaa. Hehheh. Jos nyt oikeasti maksaakin näyttelystä, niin kai sitä vois nyt vähän edes keskittyä siellä kehässä sitten.

Jipon arvostelu:
"Hyvä koko ja turkinlaatu. Puhutteleva nartun pää. Tummat silmät. Kaulassa hyvä pituus. Hieman niukka turkiltaan. Erittäin hyvä ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys. Leveä, syvä rinta. Etu-ja takaraajat liikkeessä hieman ahtaat."

Olipa hienosti ilmaistu että hänen mielestä Jipolla on kaunis pää <3 Kai se turkin vähyys sitten vei sen SA:n, koska noin kauniilla arvostelulla olisi voinut luulla senkin saavan?

Nyt sitten meidän näyttelykäynnit väheneekin, Jeccua kun tosiaan ei enää oikeastaan kannata/tarvitse käyttää ja Jipon kanssa vartutaan heinäkuuta ja kahden vuoden ikää. No joo, Kotkan Ruusuun ollaan menossa Hans Van de Bergin arvosteltaviksi, se herra kiinnostaa kyllä aika paljon! On kuulemma aika persoonallinen ;)

Kommentit