Keppilöitä vaan...

Nyt sitten ihanaakin ihanammin Jeccu sai oletettavasti Lahti KV:stä kennelyskän, alkoi sunnuntai-iltana/yönä yskimään ja röhimään. Että treenitaukoa tiedossa hei vaihteeks!! Onneksi ei enää eilen yskinyt ollenkaan, eikä vielä ainakaan kehenkään muuhun ole tarttunut. Jipolla ja Cassulla on kyllä voimassaolevat rokotukset, Jecun meni umpeen viime talvena, enkä sitä uusinut. Mutta eihän se rokotuskaan välttämättä auta, kun se viruskanta muuttuu koko ajan. Toivotaan että kumminkin nuo kaksi selviää ilman röhää. No joo, päätin nyt että tässä karenssiaikana tehdään nuo Jipon kepit loppuun. Saadaan edes jotain aikaiseksi. Tänään vähän niin kuin päätettiin jo eka kisakin, saas nähdä kuinka meidän käy! Hui!

Hauska tuo Ipana, tehtiin niitä keppejä viime perjantaina ja oli vissiin niin hyvä palkka että piti kepitellä molempiin suuntiin käskemättä :D Ei näissä varmaan ketään muuta kiinnostavaa olekaan, itselle keräsin samaan paikkaan nämä viikon sisällä tehdyt treenit.



Ja jatkettiin lauantaina kentällä radan osana...Tuo treeni menikin tosi hyvin! Avokulmaankin näppärästi sujahtaa, videolla toka toistolla tulee liian lujaa taitoihin nähden eikä enää osaa jatkaa oikein aloituksen jälkeen. Tehtiin kyllä useampikin toisto, mutta kuvaaja ei ehtinyt aina meidän vauhtiin mukaan :)



ja taas kotipihassa toissapäivänä:



Nyt pitää tosissaan mennä rohkeasti eteenpäin noitten keppien kanssa, mulla on joku syväänjuurtunut pelko tehdä virheitä. Tai siis että koira tekee väärin. En tiiä mistä lie johtuu. Mutta eikö oppiessa pitäiskin tehdä joku virhe, niistähän sitä kanssa oppii?? Kavennuksen jälkeen tekikin ekalla toistolla vikan kepin kohdalla väärin, en huomannut sitä tuossa ja sai siitä palkan. Sivusilmällä katsoin ja mietin että meniköhän tuo nyt oikein. Ei mennyt. :D Eipä haitannut, muilla toistoilla meni oikein. Huomiota itelle, pitää enemmän lähettää avokulmaan. On vaan niin ahdasta tossa ruusupuskan ja keppien välissä että menee mieluummin toista puolta. Jostain syystä se umpikulma kyllä onkin Jipolle hankalampi? Ja toisella puolella pääsee olemaan kauempana koirasta. Siitä se ei kyllä välitä yhtään, katse on aina edessä kun tekee keppejä mihin on tietysti pyrittykin. Tosi tyytyväinen tähän mennessä noihin kepukoihin, ei muutakuin nyt kavennetaan lyhyellä aikavälillä niitä.

Kommentit