Herttuatar

 edit: Herttuatar on jo löytänyt oman kodin!

Jeccuhan on isänä jo toiselle pentueelle, 8.3. syntyivät Karvarallin H:t eli tytöt Haltiatar ja Herttuatar, sekä pojat Hulpertti, Hurmuri ja tietysti Huligaani ;) Muut ovat oman kotinsa jo löytäneetkin, mutta Herttuatar olisi vielä vailla aktiivista kotia. Tyttö on utelias, rohkea, omatoiminen ja omaa hyvän asenteen. Ihan just semmonen pentu minkä itse valkkaisin harrastuskoiraksi. Ei se tietenkään rumakaan ole, mutta itse aina valkkaan nuo otukset luonteen perusteella. Nyt kun jo tietää mitä schapesta hakee. Ihan mahtava riiviö! Sehän on tällä hetkellä 9-viikkoinen, eli luovutusiässä ja valmiina lähtemään omaan kotiin sirutettuna, madotettuna, ja rekattuna, ja mitä kaikkea siihen litaniaan nyt tuleekaan :)

työnimenä oli Batman, selän kuvion takia :)
4-viikkoisena tutkittiin maailmaa jo vähän enemmän, mm. imuria sen ollessa sekä pois päältä että päällä, eikä juurikaan ihmetytä. Häntä törössä kaiken aikaa!!






 4-viikkoisena myös ulkoiltiin ekaa kertaa:







 5-viikkoisena meno senkuin kiihtyi:






Ei ihan kaikki jalat ehdi maahan osumaan, on niin kiire eteenpäin!




 6-ja puoliviikkoisena:








osaa se vaaniakin :)

Tyttö oli ensimmäisenä tullut vastaan 3 ja puoli-viikkoisena pentulaatikon ulkopuolella, kaukana kodinhoitohuoneessa mikä on muutaman huoneen päässä pesästä. Sekä yläkertaan oli pitänyt kiivetä muutamaankin kertaan jo 6-viikkoisena. Tutkii kuulemma maailmaa vähän liiankin innokkaasti, sitä saa hakea milloin kenenkin naapurin pihalta.

Eläinlääkärikäynnillä kaikki olivat kovin reippaita, lääkäri tuumasikin että on kyllä reippaimpia pentuja mitä hän on nähnyt. Haltiatar eikä Hurmuri edes inahtaneet kun sirut niskaan laitettiin. Herttuatar oli kyllä vähän sitä mieltä, että jos sä pistät mua, niin mä puren sua :D Tasapeli!

purenta kunnossa!

Siis mitä sä teit?

hyökkäykseen!

eläinlääkäri maistui hyvälle!


Tässä vielä videota missä 7-viikkoinen Herttuatar selättää mummonsa Lunan, ja tätinsä Sonan pörinät ei hirveesti haittaa :) Tykkään kyllä tytön tyylistä tosi paljon! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Anneen 050-5936878 tai anne.julkunen @ hotmail.com, kennel Karvarallin kotisivut täällä http://karvarallin.blogspot.fi/



Kommentit