Terveystarkkeja ja syyslenkki Lapakistolla

Ipanahan kävi siis jo ajat sitten elokuun alussa luustokuvissa, joissa havaittiin luusto terveeksi ja oikein hyväksi. Nyt näkyy jo Koiranetissäkin. Silmätarkissa käytin sekä isän että tyttären viime viikolla ja simmutkin olivat terveet molemmilla.

Hierojallakin käytiin Huligaanien kanssa tällä viikolla, Jippo siis ekaa kertaa. Ekana oli Jippo, ihan selkeästi näki että jossain vaiheessa alkoi väsyttämään ja silmät luppaamaan. Kuulemma nuoret ja vanhat koirat reagoivat paljon vahvemmin tuohon hierontaan. Jipolla on kuulemma ihan mielettömän hyvät lihakset ikäisekseen, kaikki ihan pienetkin lihakset on palpoitavissa. Johtuu tietenkin siitä kun sillä on niin pieni rasvaprosentti. Vaikka onkin rasvaton niin ei se mikään silakka ole, sanoi hierojatäti. Ei ole semmoinen kapea ja litteä vaan löytyy kylkikaaretkin. Ylhäältäpäin kun katsoo niin on ihan koiran mallinenkin. Tasapaino sillä on ihan mieletön myös, ihan sama seisooko neljällä vai kolmella vai kahdella jalalla. Ei heilahtanut suuntaan eikä toiseen kun tassut maasta nostettiin. Eipä sillä mitään jumeja ollut, pääsipä nyt hoitoon että tottuu jo nuorella iällä ja onhan se aina kivaa koirallekin tuommoinen hemmottelu. Jeccu on jo tottunut, ja mentiin hurjaa laukkaa Jennille suoraan kotoa kun kävin koiran vaihtamassa. Tiesi jo Jipon hajusta että siellä ollaan käyty ja nyt on mun vuoro! Hänhän asuu onnekkaasti samalla kadulla kuin me joten ei ole pitkä matka koirahoitolaan :) Jeculla oli toisessa lavassa kireä kohta, mikä johtuu oletettavasti törmäyksestä eli siitä että nuo kaksi pöljää ovat leikin tiimellyksessä kolahtaneet yhteen. Ei ollut mitenkään jumissa, aavistuksen kireä vain. Hyvässä kunnossa äijä on edelleen, Jenni aina ihastelee noiden kahden liikkeitä kun ovat niin joustavat. Tanja, yksi seurakaverihan sanoi että Jippo kulkee kuin omalla henkilökohtaisella trampoliinilla :D Jännä miten Cassu liikkuu niin että sen selkälinja ei liiku ollenkaan, jalat vaan alustassa tekee töitä. Molemmat siis upeassa kunnossa, jatketaan samaa rataa liikuttamisessa edelleen!

Liikkumisesta puheenollen, käytiin Tessan ja Venla-vlytin kanssa iltalenkillä ihanissa Lapakiston maisemissa joku päivä sitten, näissä kuvissa sitä hullua liikettä näkyykin :D


pipanat vauhdissa, uimassakin käyty

Jeccu halusi koristautua syksyn lehdillä

upee tuli!!!





Cassu komeilee ilta-auringossa kosteuden pörhistämässä turkissaan :)


tämä kuva Teresa Rosenlundin ottama, ihanatunnelmainen sellainen :) 
Cassu katselee muiden pöpien perään.

Muutenkin tullut lenkkeiltyä kauniissa maisemissa, geokätköilyn myötä löytynyt ihania maastoja vähän joka puolelta. Harmi kun kameraa ei tule raahattua noilla reissuilla mukana, puhelimella otetut kun eivät ole niin laadukkaita. Tuota Lapakiston aluetta suosittelen ehdottomasti, sinne pääsee lähtemään sekä Ahtialasta Kunnaksesta että Villähteeltä.

Kommentit