Pretty bitch

Semmoinen se Jippo taas oli, käytiin Vantaan näyttelyssä esiintymässä. Jecun jätin kotiin, kun se Rob Douma jätti saapumatta ja siitä sai rahat pois kun ei ollut varatuomaria etukäteen ilmottu. Olisin vaan sen Hollannin herran arvostelun halunnut Jecusta saada. Tämä tuomari tuli sitten Unkarista, nimeltään Czegledi Attila. Ihan pätevän oloinen, ei erimaatti, tykkäsi hyvistä liikkeistä ja turkin katsoi tarkkaan että on oikeanlainen, oikein siis teki jakauksen ja tutki alusvilloja myöten. Ainakin Jipon turkin, varmaan sitten muidenkin.

Kun seistiin tuomarin pöydän edessä niin Jippo taas tarjoili hetken seisomisen jälkeen maahanmenoa, voi hitto että mä olen jotenkin saanut tän sille niin vahvaksi että se pitää esittää se temppu joka kerta! Siinä sitten joka kerta otin ylös ja veivasin paikalleen, tuomari tuumasi että: "Nice dog dancing, but thats not the point today." Jotain vielä lisäsi että tänään pitäisi saada se koira arvosteltua, mikä on hieman hankalaa jos ei koira pysy seisomassa. Sanoin sille että I´m sorry. Ei osaa vielä. Pitäisköhän ehkä tää treenata kuntoon ennen erkkaria??? Lisäsi vielä että "clever girl". Tarkoittikohan se sitä että hyvin on opettanut mut antamaan namia, aina kun menee maahan niin käsketään tekemään jotain muuta ja siitä saa namin? Voip olla ;)

Tänään Jipolla oli jotain laukkameininkiä tassuissa, tuota se ei ole tehnytkään ennen, pomppinut kyllä. Joka kerta kun lähdettiin menemään niin ekat askelet oli laukalla. Onneksi sain sen hillittyä raviin. Sitten menikin kyllä nätisti.

Tällä viisiin:




Meni se nätistikin oikeasti:





Hyvä tyttö!!

Sen verran se tuomari sitten Jiposta tykkäsi että laittoi parhaaksi nartuksi, roppikehässä oltiin Kapun (Nalle-Haukun Örkki) kanssa, ja siitä leivottiin tämän päivän ROP. Onneksi, pääsi kotiin sieltä helteestä ;) Onnea Kapulle tätäkin kautta valioitumisesta!!




Jipon arvostelu:" Pretty bitch. Feminine head. Very good temperament. Straight front legs. Forward set shoulders. Well proportioned body. Good rear and tail. Good quality of coat. Good movement. Excellent playful tail."

Vapaa suomennos:" Kaunis narttu. Feminiininen pää. Erittäin hyvä luonne/temperamentti. Suorat etujalat ja hyvin kulmautuneet olat. Hyvin tasapainoinen runko. Hyvä takaosa ja häntä. Hyvä turkinlaatu. Hyvät liikkeet. Erinomainen leikkisä häntä."

Eniten tykkään tosta hännän maininnasta, Jippo on oppinut nauttimaan tuolla kehässä menosta :)

Kuvista kiitos Katariina Bäcklund ja Ilona Nikanto-Tarkkala!

Kaikki mun kameralla otetut kuvat: http://tuijalaurila.kuvat.fi/kuvat/2013/Vantaa+KR+8.9./

Niin ja pitää vielä lisätä että kerrankin oli hyvät palkinnot! Jippo sai kaksi säkkiä ruokaa, toinen sertistä ja toinen vsp:stä. Noitten arvo on yhteensä 50 egeä, että tosi hienoa, mieluummin ne ottaa kuin pokaalit.

Kommentit