Sm-kisat 2013

Nyt on jo viikko sm-kisoista, jokohan ehtisi jotain niistä kirjoittaakin :) Päällimmäisenä jäi mieleen tyytyväisyys siitä että oma pää pysyi kasassa, kaksi hyvää ja ehjää suoritusta radoilta. Olihan niissä molemmissa omat heikot kohtansa, niinkuin tuo liian tiukka valssi kepeille joukkueradalla, ihme krääk-huudolla sain sen kääntymään putkelta pois :D Sekä yksilöradalla pimeän putkikulman reiän hakeminen tökki, tulihan siellä liian laajaa kaarrostakin mutta niisto ennen keppejä olleella hypyllä oli sikahieno!

Myös yksilöradan jälkeinen pettymys pituuden kolahduksesta tulleesta vitosesta jää varmaan ikuisesti mieleen. Oli sillä radalla sitten yliaikaakin sen verran ettei olis jatkoon päästy kumminkaan. Melko tiukkaa aikaa Savioja taas kerran piti, 4.2 etenemää vaadittiin. Eikä nuo oikein ole meidän rataprofiileja nuo Saviojan radat mutta nollana tehtiin kumminkin! Harmi kun se yksilöradan video on kaverin puhelimella kuvattu, en saa sitä tänne linkitettyä, jos joku nörtti osaa auttaa niin pliis ilmoittaudu! Siitä näkyy että Cassu ponnistaa niin kaukaa pituudelle että viimeiselle palikalle ilmeisesti kynsi osuu, ei heilahda eikä liikahda mutta ääni kuuluu ja Savioja miettimisen jälkeen vitosen siitä antaa. Seurakaveritkin luuli että se oli nolla, ei kunnolla nosta edes kättä vaan sivulla sormet vaan levitti kuulemma. No, se siitä ja ensi vuonna uudelleen ja silloin sinne finaaliin mennään perkele!! EDIT: Tessa! Maailman paras ihminen! Neuvoi mulle miten videon tänne saan, eli tässä se on:

Todella saa olla tyytyväinen koiraansa, teki parhaansa ohjaajasta huolimatta niinkuin aina :) Sen kunnossa ja turneekestävyydessä, innossa tms. ei ollut mitään vikaa. Ohjaajakin piti päänsä kasassa, mistä seurakaverit sanoi että sitä ihailevat sekä kuulemma haluavat että mä pidän niille koulutuksen aiheesta :D Hanna kyllä yritti kaikkensa että paineita olisi kasaantunut, kävi vielä lähdössä sanomassa että niin, teidän on tulos tehtävä että kisassa ollaan mukana. Oltiin Cassun kanssa nimittäin ankkurina, Mari ja Kaija tuloksen tekivät, Tainalle oli tullut hylly. Huomaahan tosta videolta että jännäkakka on housussa, lähtö on niin jäykän näköistä kävelyä että. Rääkäisyn jälkeen liike vapautuu ja loppuun mennään hienosti. Seuran sijoitus oli 43./67. Tehtiin kyllä ilmeisesti historiaa, VAU:lla ei ole ymmärtääkseni aiemmin sm-kisoista sijoitusta medijoukkueelle?
Ihania kuvia löysin netistä sm-kisoista:
kuva Sirpa Saari
Paras aksakuva Cassusta ikinä! :D Joukkueradan A:n vauhdikas suoritus ikuistettuna, ihana!


Ylläoleva hyppykuva on musta hieno, siinä on tekniikkaa! Pää kropan jatkeena ja hienosti kroppa kaarella ja tassut koottuna leuan alla.

Löysin lisää kuvia!!





Kommentit