Vuoden ekat Lotan treenit

 
Tänään oli vuorossa mun lempparikoutsin eli Lotta Vuorelan treenit. Mahtavaa oli taas vaikka henki meinas lähteä, flunssassa tooosi kiva juosta :) Toivottavasti lauantain kisoissa olis jo vähän parempi olotila. Karmea tunne kun tietää että pystyy juoksemaan mutta jaloista ei vaan lähde, ja mihin ennen on kyennyt, kunhan tämä tauti hellittää niin ne juoksutreenit saa jatkoa....Pitäisköhän alkaa käydä taas spinningissäkin, siitä mä tykkäsin ja aika nopeasti nostaa kuntoa.

Tämän päivän treeneihin tuolta sivuraiteelta: Kysyin Lotalta että mitäs sanottavaa olis treenien lopuksi niin hän sanoi ettei tässä nyt teille oikein muuta enää keksi kun teillä on hyvä paketti kasassa :)) Onsku! Kunhan ohjaaja ei löysäile niin kaikki hyvin. Koira on taitava ja minä osaan ohjata niin ei mitään hätää kun yhteistyö ja rytmitys pelaa. Treenin aiheeksi laittoi semmoisen että nyt ihan villejä keppitreenejä, kaikkea mahdollista häiriötä mikä mieleen tulee kun tuo kepittely on muuten noin hienoa. Kerroin että kepittelee kyllä loppuun vaikka Jeccukin on pomppinut pentuna vieressä, persjättö ja valssi keppien jälkeen on hallussa mutta noi että palaan takaisinpäin koiraa vastaan on ihan kokonaan treenaamatta, en ole uskaltanut kokeilla. Niin ja tekihän ne niitä tuplakeppejäkin silloin pihassa :)

Minkä huomasin tuota videota katsellessa niin mä unohdan palkata Cassua hetkittäin. Argh! Ihan alkeellinen virhe, toinen tekee hulluna töitä ja yks vaan vaatii lisää. Ja varsinkin tuon koiran kanssa. Voi ei, kyllä potkin itseäni henkisesti per...lle. No, ehkä se ei kerrasta mennyt pilalle. Keppejäkin tekee treenien aikana väsymättä videolla olevat 9 kertaa, ihan kaikkea materiaalia tuossa ei ole että en tiiä olisko vielä muutama toisto enemmänkin :O Ja ajat on 2.8-3.3 ja sitten se yks 3.6 missä en just ennen palkkaa pitkän pätkän jälkeen ja vielä tassu lipsahtaa mennessään kepeille. Onhan niitä toistettu pelkissä keppitreeneissä mutta ei silloin kun on muutakin rataa. Eipä olis uskonut vielä vähän aikaa sitten miten on herran työmoraali kasvanut!! Ainiin, Lotta sanoi jossain vaiheessa Cassusta että ihana kun hän on ihan höfhöfhöfhöf  mennessään, se pitää semmoista hauskaa ääntä kun mentiin rataa. Ehkä se melkein kahden viikon treenitaukokin teki osansa että intoa piisas ;) Puomin toistot 3.1-3.5 että aika tasasta työtä siinäkin, A menee 1.4 ja yks toisto 1.6. Huomasin myös tuon yhden muurin ohituksen, miks se jätti sen välistä, Lotta just huutaa jotain ja Cassu vilkaisee häntä eli ohi tullaan sitten. Hm, ei pitäis noista enää häiriötä ottaa mutta eipä nyt kerrasta huolestuta.

Kaks kohtaa mitä tehtiin enemmän oli mun sijoitus-sekä rytmitysongelmia, muutenhan tuo näyttää jo melko hyvältä itsestäkin. Ainakin ihan eka pätkä kun oon vielä skarppina ja tosiaan ohjaan, kepeiltä käännön jälkeen jatko menee plörinäks kun en ole tarpeeks ajoissa ja jään ihailemaan että hitto se oikeesti menee ne loppuun vaikka lähden takasin. Muutamat laajat käännökset johtuu just siitä mun löysäilystä. Jossain kohtaa myös huidon jotain ihan epämääräistä, hypyllä nro 25:kohan se on, Cassu tekee ihan oikein vaikka Lottakin sanoi että mitähän ihmettä sä siinä teit. On se vaan mahtikoira! Yhdessähän tätä ollaan rakennettu että josko siitä nyt vaikka nauttis sitten että se alkaa tuottaa tulosta, ehkä siellä kisoissakin sitten enenevässä määrin.



Kommentit