Huligaanien treenit perjantaina

Treenas ne huligaanitkin eilen, ekaks Jeccu ja sitten Jippo.

Jeculle lipsahti vähän agiakin vaikka tokoa vaan piti treenata, siellä oli taas niin hyvä treeninaihe valmiina möllikisoista. Eli jätin lähtöön kolmen hypyn päähän ja siitä putkeen. Lähti nopeiten tulemaan kun olin kolmannen hypyn kohdalla enkä jo putken luona. Muutama kerta vaan tätä, sitten siirryttiin siihen tokoon. Opeteltiin pyörähdystemppua (onhan tääkin tokoa ;)), tajus heti tän jutun. Hauska kun se on niin paljon isompi kuin Cassu niin on kuin rinkeli kun naama on jo ottamassa namia kun peppukin on vielä siinä. Hehe. Hyvä taivutusharjoituskin samalla. Hyppyä kahdella laudalla, on niin iso että melkein kävelee sen yli :D En kumminkaan viittis vielä laittaa korkeemmaks. Ekalla meni hyvin, jäi seisomaan ja ei liikkunut paikaltaan kun menin viereen. En muistaakseni aiemmin ole ottanut pa:han tuosta, nyt käskin istumaankin. Sepä sitten kostautui tokalla toistolla, ennakoi piru. Eipä semmoista ole ennen tehnyt, Jeccu on semmoinen putkiaivo yleensä että tekee tasan mitä käskee. Mutta siis molemmat toistot muuten hyviä. Seuraamista kun ei sitä oikein tosissaan ole treenattu, sillain vaan että lenkillä kun olen opettanut olemaan vetämättä, olen palkannut sivulta niin nyt se raukka ei uskalla mennä muuta kuin sivulla vaikka yrittää sanoa että: vapaa! Se on niin ihana kun se on niin tosissaan mussukka. Saattaa koko lenkin tulla siinä sivulla, voihan se olla aika rasittavaa...siitä oikein näkee jos meinaa mennä liikaa eteen, palaa äkkiä takaisin viereen kun releet päässä yhdistyy. Sen seuraamisen paikka olis aika hyvä ja tässäkin kun on sen verran iso niin on paljon näyttävämpää tuo sen meneminen, sen pää lepää mun puolessa reidessä :)) Tietysti olis hyvä kun joku kattois ettei tuu takapää vinossa tai mitään. Tai sitten video mukaan. Useasti palkkailin tietenkin.

Jippo tuli vuoroon, sen kanssa pa:ta ensin. Sillä on kyllä melkoisen hyvä kontakti. Itse asiassa kummallakin huligaanilla on parempi kuin Cassulla, sen pitää tarkastaa ympäristö aina ennen liikkeellelähtöä. Siivekkeen kiertoa, piti kokeilla miten kaukaa menee. Aika kivasti jo lähtee, sitten rupesin ahnehtimaan tietty. Mut kokeiluhan se olikin, osaa kyllä tosi hyvin tämän jo muuten. Kakejumppaa jonkun aikaa. Jonna soitti kesken Jipon treenailun, jäi sitten lyhyeksi kun alkoi olla kello jo puoli kymmenen niin lähdin jo kotiin :)

Jipon 5 kk mittaukset oli 38,5 cm ja 10 kg. Kaikki muut hampaat edessä vaihtuneet paitsi kulmurit. Yläkulmurien muoto näkyy jo ikenessä mutta eivät ole vielä puhjenneet. Toivottavasti lähtevät itsekseen pois sitten, vetoleikkejä vaan....Cassultahan ne poistettiin kun oli yli puolenvälin uudet jo kasvaneet eikä vanhat inahtaneetkaan. Lääkärikin joutui oikein tosissaan niitten kanssa töitä tekemään. Jecun hampaat vaihtui vissiin tosi näppärästi kun ei oo jäänyt mitään erikoista mieleen? Se oli kumminkin pentunäyttelyssäkin ja silloin sillä oli kai jo uudet? Viiden kuukauden vanhana.

Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Tovan kulmurit ovat vaihtuneet. Uudet yläkulmurit ovat puhjenneet, uusia alakulmureita ei vielä näy.