Aksatreeniä

Kävin ennen töitä väsyttämässä koiria, ajatuksena oikeastaan tehdä Cassulle puomin muistuttelua ennen huomisia kisoja. Sitä kun ei ole tehty vähään aikaan, viime kisoissakaan kun sitä ei edes ollut. Vähän jännittää miten se sujuu kisatilanteessa taas. Kisaaminen on niin vähäistä nyt ja olen saanut sen omasta mielestä kuntoon lopullisesti. Ja sehän ei vaatinut kuin käskyn lisäämisen alastulolle. Tokokoira. Tää sitten kolahtaa ihan varmasti omaan nilkkaan kun kehuu...Mentiin sen kanssa aiemmin Jipon kanssa tehtyä helppoa suoraa, putki-3 hyppyä ihan linjassa-putki-puomi. Siitä muuten saa ihan skitson kun ensin hetsaa ja sitten komentaa istumaan lähtöön ja siinä vielä nytkähtää että se luulee että lähdetään mutta sanallista käskyä ei vielä tule niin ei lähdetäkään (tokokoira). Joo onhan se koiran kiusaamistakin mut...mitä sitä ei agilityn eteen tekis ;) Sitten kun lopulta pääsee lähtemään niin meneehän muuten sellasta vauhtia että! En kyllä taida kisoissa tuota vielä uskaltaa kokeilla, jos se vaikka kummiskin lähtee eikä kestäkään sitä lähdössä hetsaamista. Tai pitäisköhän vaikka hyppärillä kokeilla jos ei oo enää tuplaan mahdollisuutta? Joo, hyvä idea!! Tosi lyhyt mutta vauhdikas treeni, kesti varmaan 5 minuuttia maksimissaan. Muris, pöris ja haukkui melkolailla koko ajan.

Jecun kanssa lisää irtoamista, tällä kertaa sivusellaista. Sekin alkaa ääntelemään, lämppälenkillä vinkui että mentäis halliin jo :)) Ekaa kertaa. Hallille ajaessahan ne kaikki ulvoo sillointällöin, siinä vaiheessa kun käännytään Ruusulantielle. Ekat toistot oli ihan supernopeita, hakee putket kaukaa. Mutta sillä ei kestävyyttä ole niin paljoa, tietenkään, kun ei pitkiä treenejä ole tehtykään. Hidastuu aika äkkiä tai sitten kyllästyi tuohon saman jankkaamiseen ja se näkyy niin. Ei se hitaasti siltikään mene mutta irtoaminen loppuu ja pomppiminen vieressä alkaa. Treenin aihe meni kyllä aikasta hyvin, yhden ainoan kerran tuli hypyn ohi eikä ottanut sitä, tässä toimi tosi hyvin se "hyppyjen välissä" tökkääminen. Tuli myös okseri ehkä ekaa kertaa? Ei huomioinut mitenkään erilaiseksi hypyksi. No ehkä ei kun hypyt on vielä kolmanneksi alimmassa...en uskalla edelleenkään kauheasti rasittaa sitä vaikkei mitenkään olekaan reagoinut noihin treeneihin. Tehtiin Jecunkin kanssa suoraa etenemistä lopuksi. Ilman puomia.

Jipolle sitä suoraa putki-3 hyppyä-putki. Alkuun palkka pelkästä putkesta muutaman kerran. Parin toiston jälkeen haki jo aika kaukaa sinne. Jatkettiin niin että lisäsin yhden hypyn jälkeen palkan jne., pari toistoa jokaisesta. Aika haipakkaa sai painella koko suoraa :)) Eikä tietenkään puomia tehty.

Hauskat treenit taas oli, on mulla sitten ihanat ja vauhdikkaat äpylit!

muuten ihana kuva, mua vaan ärsyttää ihan suunnattomasti kun Jipon korvat jäi nurinperin :D






Kommentit