P-haun kisat 9.5.

Niin käytiinhän sitä tosiaan melkein kotikisoissakin viime viikon keskiviikkona. Naapuriseura P-hau järjesti 4 illalle ohjelmaa kivasti :) Maanantain ja tiistain vaan kuvasin koiria, keskiviikkona sitten itsekin kisattiin ja torstain jätin jo suosiolla välistä. Tais tulla agilitykiintiö yhdelle viikolle täyteen ;) Osuutensa oli kyllä kipeällä kurkullakin, maanantai-iltanakin sieltä lähdin kotiin lähempänä yhtätoista illalla ja sen jälkeen vielä koirien kanssa lenkille...piti oikein juostakin osa lenkistä kun olin niin jäässä. Tässä kuvia ykkös-sekä kakkosluokan koirakoista:

ykköset: http://tuijalaurila.kuvat.fi/kuvat/2012/P-hau+1-luokka+7.5./
kakkoset: http://tuijalaurila.kuvat.fi/kuvat/2012/P-hau+kakkosluokka+8.5./

Joo sitten keskiviikkona siis oli meidän vuoro esiintyä, tavotteena oli ottaa kontaktit. Hah. Eikai se koira malta jossei omistajakaan mutta voihan venäjä sentään. Kävin tätäkin taas treenaamassa parina päivänä ennen ja jälkeen kisoja, laitoin mm. pussin metrin päähän puomin alastulosta ja ei prkl mee sinne vaan ottaa upeat kontaktit. Ja aina. Eli ihan tosiaan se mun kisajännitys nostaa myös Cassun vireen niin korkealle että se vaan ei kykene. En muuta keksi. Ei sillä oo mitään merkitystä kuinka pirusti tätä treenaa näköjään. Luovutan.

Ennen eka rataa Cassulle tuli joku ihan ihme hengenahdistuskohtaus, kisko henkeä ja köhi ja Tainakin (oli meidän jälkeen vuorossa) oli aatellut että ei taida noista radalle olla lähtijöiksi, täytyy mennä ohi niistä. Ratahenkilö kävi kysymässä että onks sillä kaikki ihan ok? Mä en osannu muuta vastata kuin että no en mä ole ihan varma. Ilmeisesti sillä meni sitten nami väärään kurkkuun kun pyörittelin sitä ennen lähtöä tai sitten tosiaan kiskoi niin kovaa että henki meinas mennä. Huh. Lähdettiin sitten radalle kuitenkin kun se ratahenkilö antoi luvan ja vähän rauhoittui just kun oli meidän vuoro lähteä. Sen takia vienkin sen niin oudosti pannasta pitäen radalle.

Linkki Melissan kuvaamaan videoon, kiitos hänelle!! http://youtu.be/Qch_H6EXx04

Eli ekalta radalta vitonen puomilta, ylläri. Toka radalla oltiin sitten normivauhdissa, yllättäen pomppas kontaktin vaikka meni kyllä jo vähän alemmas sentään...muurin jälkeinen hyppy väärinpäin, A:n jälkeinen hyppy väärinpäin, olis pitänyt pysähtyä kutsumaan eikä viedä sitä omalla liikkeellä eteenpäin. Putki vei siis ihan suoraan väärälle puolelle. No siitä sitten jatkettiin kivasti kunnes jää keppien jälkeen toka hyppy välistä kun ei osu näkökenttään ;) Loppu ihan oikein, vaikka meni väärin niin koiran kannalta aika sujuvaa menoa, ei ollut töks-töks eli nätimpi=sujuvampi rata toi hylly oli kuin moni nolla :D No ei tolta radalta itseasiassa medit saanut kuin kaksi nollaa (toinen yliajalla), oli enempi minivälityksillä. Mutta ihan hyvät lähitreenit oli ja hauskaa taas meidän meditiimin kanssa, olisikohan pitänyt keskittyä enempi siihen rataan kuin naureskeluun? ;D

Kommentit