Näyttelyviikonloppu

 20.8. lauantai Kouvola KR
Tälleen sitä pompsoteltiin kun ennen kehää vähän harkattiin :))

Aloitettiin viikonlopun näyttelyruljanssi Kouvolasta, tuomaroimassa Paula Heikkinen-Lehkonen. No hän ei  Jecusta tykännyt, kovasti pitäisi vielä pojan kasvaa joka suuntaan. Paitsi jalkoja ;) Toisaalta voishan noi pennut arvostella pentuina eikä aikuisina... Liian laihakin kuulemma, no siitä mä olen samaa mieltä että vois kilon tai kaks lihoa. Ollaan pari viikkoa sitä ruokittu jo enemmän kuin normaalisti, on aika hankala vaan lihottaa kun kuluttaa kaikki minkä suustaan alas pistää :) Jeccu esiintyi kyllä tosi nätisti, mitä nyt eestaas kun piti kävellä niin tuomarista poispäin mennessä pomppi enempi ku käveli, piti kävellä kaks kertaa sitten.


Onneksi kehässä meni nätimmin sitten!


Tässä arvostelu kokonaisuudessaan:

"Lyhytrunkoinen, korkeajalkainen nuori uros kovin hoikassa kunnossa. Kauniit silmät. Hieman pysty lapa. Rintakehä vielä kapea ja matala. Hieman jyrkkä lantio. Kapeat takaliikkeet. Vielä aivan pentukarvassa. Iloinen ja reipas käytös. Täytyy vielä vankistua kauttaaltaan."



Todistettavasti hieno purenta!

Tossa se muuten on tosi reippaana kun kopeloidaan, hampaat katotaan ja pallit tarkistetaan, hyvä poika! Varoitin vaan tuomaria että se saattaa sitten ruveta pussailemaan :D

Pääsin vielä viemään Seitaa ROP-kehään kun Paulalla oli kaksi narttua jotka molemmat pääsivät kisaamaan tittelistä, sama kai se kuka sitä olisi vienyt kun meni vaan, jotkut osaa esiintyä :) Mutta Seitasta tuli siis ROP ja ROP-VET. Tuomari kun tuli kättelemään niin sanoin että kiitos Paulan puolesta, ihme että älli pelas sen verran :D En ole muutenkaan noissa näyttelyissä paljon käynyt ja yhtäkkiä esitin jonkun toisen hienoa koiraa.
Sitten lähdettiin kotiin vankistumaan seuraavan päivän koitosta
varten :))



Beatles-tukan alta löytyy kauniit silmät ;)
Lisää Katin ottamia kuvia näyttelystä: http://bandido.kuvat.fi/kuvat/2011/20.08.2011+Kaikkien+rotujen+n%E4yttely%2C+Kouvola/


21.8. sunnuntai Heinola KR

Nyt mentiin jo kehäänkin hulinoimaan niinkuin Huligaanin kuuluu :)

 
Sitten oli vuorossa Heinolan näyttely tuomarina Maija Sylgren joka olikin sama kuin Lahdessa toukokuussa meidän ekassa näyttelyssä. Aamu lähti hyvin yövuoron jälkeen käyntiin, lähdin ajoissa ajelemaan että ehdin käydä hakemassa jonkun sämpylän matkalla evääksi. No onneksi lähdinkin koska puolessa välissä matkaa huomasin että kirjekuori missä oli kaikki paperit jäi kotiin! Ja ei muutakuin ettimään seuraavaa ramppia että missä pääsee ympäri ja takasinpäin, Vierumäen rampista sitten pääsin...ja tuhatta ja sataa kotiin taas, paperit mukaan ja eiku takasin baanalle! Ja sitten sytty jo bensavalokin ja piti käydä vielä tankkaamassa. Jäi aamupala sitten syömättä. Ei sitten loppujen lopuksi olisi ollut kiire muttakun ei ollut tarkkaa aikataulua niin tuli vähän hätä. Huh! Sanoin likoille siinä että nyt jos ei tuu kp:tä tai ees nätti arvostelu niin ammutaan se tuomari ;) Vitsi vitsi.

Eli tässä se arvostelu:
" 8 kk, oikean olemuksen omaava urospentu. Oikealinjainen pää, jossa hieman kookkaat ja raskaat korvat. Kauniit silmät. Oikea purenta. Hyvä kaula. Lupaava rintakehä. Oikea luuston vahvuus. Normaalit kulmaukset. Hyvä häntä ja sen käyttö. Liikkuu takaa hieman ahtaasti, muutoin oikealla askelpituudella ja keveydellä. Lupaava karvan laatu ja kaunis väri. Miellyttävä käytös."


Tänään meinas vähän pompsotella kehässäkin, sain kuitenkin nätistikin kulkemaan. Saatiin sitten se kp ja Jeccu oli ROP-pentu, muita pentuja ei kyllä ollutkaan.










Samantien kun kehästä päästiin piti lähteä ajelemaan kotiin ja töihin, kukahan järkevä nää aikataulut on itelleen taas järjestänyt...Sitten sytty jo autossa semmonenkin valo missä lukee: check engine oil, omg. Onneksi vasta kaupan pihassa. Pakko oli kumminkin sillä töihin lähteä, Kimi onneks tuo öljyä ettei nyt moottori vielä leikkaa kiinni.

Siihen loppui sitten pentukoitokset, seuraavan kerran syyskuussa Porvooseen ekaan junnuluokkaan ja sitten taas Heinolaan, sillä kertaa erkkariin minne kuulemma tulee n. 60 schapea :O Siellä kuluukin sitten aikaa kun kattelee muita koiria ja juttelee tuttujen kanssa, onneksi on silloin vapaapäivä niin ei tartte ryntäillä mihinkään :)



Kommentit

Liinu ja Prikka sanoi…
Eihän tuomarille niin saa sanoa mutta mä ainakin mielessäni ajattelin kun Liinusta tuomari sanoi että on hoikka, että se onkin agikoira... Agikoiralla ei saakaan olla turhia grammoja ;) Tai sitten mä vain tykkään mieluummin näistä hoikista schapeista... Nämähän on vielä pentuja, ja kehittyy ja massautuu (varsinkin pojat) vielä hyvinkin!!! Jotkut tuomarit vain eivät jotenkin halua/osaa ottaa sitä huomioon vaan pennun pitäisi olla kovin valmis jo 8-kuisena :/
tuija sanoi…
Sama kävi mielessä ;) että urheilukoira...Lihaksia on kyllä aikalailla mutta se on semmonen pitkänmatkanjuoksijan oloinen nyt :) Vois olla aikamoinen näky 2-vuotiaana jos nyt jo olis kovin roteva. Mutta tosiaan pentuluokan koirat pitäisi munkin mielestä arvostella pentuina eikä aikuisina. Kun kuitenkin on olemassa pentu-, juniori-, ja nuorten luokat ennen niitä avoimia luokkia missä koiran pitäisi sitten olla lopulliset mitat saavuttanut.