Uudet kotisivut ja odottelua

Tein taas kerran uudet kotisivut, tällä kertaa Wixillä. Ekat oli Weeblyllä ja edelliset Webnodella. En vaan pitänyt siitä miten ne käyttäytyivät mobiilissa, joten tein uudet. (Miksi nää kaikki muuten alkaa W:llä? WWW?) Saas nähdä kauan nämä pysyvät tässä tyylissään, mä kun kyllästyn aika pian noiden ulkonäköön :D Täältä löytyvät uudet sivut, jos kiinnostaa tsekata: https://pomppaloikankennel.wixsite.com/mysite

Mammapäivitystä; tyyppi on taas reipas, kun mennään lenkillä sinne suuntaan minne se haluaa, jos ei mennä niin kävely hidastuu hidastumistaan. Esim. otin sen mukaan la-iltana kun kävin Jujun kanssa treenaamassa, niin poispäin hallilta ei kyennyt ollenkaan :D Takaisinpäin kovinkin reipasta ravia. Mutta tämähän sillä on ollut ihan ilman pentujakin, jäähkät ja lämpät on ihan so last season, treenaaminen se on mikä kannattaa! Hassu epeli. Eilen illalla käytiin Sannan koirien kanssa metsälenkillä, ja ihan se laukkaakin kun on rouvaa miellyttävä meininki.

Illalla se kyllä kostautui sillä, että pennut sitten ilmeisesti mellastivat mahassa, ja kovasti läähätytti. Tulee kainaloon läähättämään ja siirtyy siitä sitten lattialle viilentämään. En kyllä tajua miksi sitä pitää tulla siihen kaikkuun, kun on kuuma muutenkin :D Mitään sen kummempia liikkeitä ei vielä ole tuntunut, mutta ei näköjään viimeksikään vanhojen postausten perusteella joten ei huolestuta. Viimeksi mulle ell sanoi, että kun emo voi hyvin, niin silloin kyllä pennuillakin kaikki ok. Ruokakin kelpaa vallan mainiosti, kaksi kertaa päivässä nyt syödään. Kakkaa ei tule kyllä paljoakaan, joten kaikki menee myös käyttöön.

Viime viikolla joku aamulenkki se kävi maahan, ja ajattelin jo että herranjestas mikä nyt tuli. Sitten se nousi siitä ja puklasi. Tällä kertaahan sillä ei ollut ollenkaan aamupahoinvointia, joten kait se oksu olo tuli vasta nyt. Ei tarttenut soittaa Kimiä hakemaan, vaikka jo ehdin sitäkin miettiä.

Ympärysmitat on vyötärö 66 cm ja kylkikaarista 69 cm. Vrk siis 47 ja viimeksi ollut vrk 48 vastaavat mitat 65/72. Hm. Veikkaan että on siellä nyt ainakin se 6 pentua. Viimeksi oli 8 ja ne oli vielä isokokoisia. Tosin tämä lukumäärä tulee selviämään tiineysröntgenissä, tällä kertaa haluan olla varma että pennut on kaikki ulkona. Vaikka sanotaan ettei sekään 100-prosenttisen varma ole, niin kumminkin. Toinen herpesrokotus on perjantaina (vrk 51) tällä viikolla, saa nähdä otetaanko röntgen silloin vai vasta seuraavan viikon alussa. Kyllähän sen voi jo siinä ottaa, mutta onko se sitten taas tarpeeksi selkeä kuva.

Kuvissa vrk 28 ja 47.



Vapaitakin järkkäilin, joten pääsen (talvi)lomalle 6.6. klo 14, ja se on vrk 59. Jippohan on aloittanut molemmat synnytykset klo 20.30 vuorokaudella 59 joten saa nähdä onko se tässäkin yhtä kellontarkka kuin juoksujen aloittamisessa. Ensin mulla on talvilomaa pari viikkoa noine vaihtoineen, käyn tekemässä yhden työputken juhannuksena ja sitten alkaa kesäloma. Meinasin viime viikolla jo  järkyttyä, että mitä hittoa, sinne on enää 2 viikkoa! Kääntelin seinäkalenterin sivua pariinkin otteeseen, että miten se voi olla jo nyt? Mutta on se, äkkiä on kyllä aika mennyt! Toukokuu hujahtanut ihan hullun nopeaan.

Ei siis mene enää pitkään että näemme minkälaisen katraan Jippo ja Robban saivat aikaiseksi <3

Kommentit