Karjaa summer show

Sunnuntaina matka suuntasi Karjaalle, kety-Sannan kera. Lähtö oli klo 7.30, ja mulla olisi ollut yövuoro klo 7 asti. Sain onneksi vaihdettua vuoroa niin, että pääsin sentään "jo" klo 3 yöllä ja sain muutaman tunnin nukuttuakin ennen reissua. Karjaalle ilmoitettuna 9 koiraa, Showlinkin mobiiliappi tiesi kertoa että 3 urosta ja 6 narttua. Tuo on kyllä niin kätsy appi, ihan pakko kehua! Tulokset tulevat ihan reaaliajassa, välillä tuntuu että nopeamminkin :D Ja jos ei ihan ehdi näkemään mitä se kehis heiluttaa, niin appi kyllä kertoo.

Ensin siis ne urokset, joita oli avoluokassa kaksi ja Jeccu vetskuissa. Eka sai eh, toinen eri ja sa. Jeccu vuoroon, ja tuomari päätti antaa sileän eri:n sille. Sillä vet-rop kuitenkin :) Ihan emme tuttujen kanssa tuota viimeistä lausetta arvostelusta allekirjoita, ehkä helle jonkun verran vaikutti siihen ettei se nyt normin villi ollut. Mutta kyllä se hyvin silti mielestäni liikkui.

Jecun arvostelu: " Erinomainen tyyppi. Hyvä pään malli. Pysty olkavarsi, löysät kyynärpäät. Hyvä kaula. Liian laskeva lantio. Erinomainen karva. Ikä näkyy liikkeissä."

Sitten vuoroon nartut, ja kerroin taas aiemmin kehikselle että kiire tulee, mulla vetsku-uros ja junnunarttu. Ehdin justiin tällä kertaa vaihtamaan koiratkin, kun Jeccu ei pu-kehään mennyt. Junnuissa Juju, nuorissa 1 ja avoimessa 4 koiraa. Tuomari juoksutti ympyrän ja eestaas, ja käski eteen seisomaan. Sanoi Jujulle että näytäpä nyt ne kauniit uudet hampaat :) Mitään en tämän tuomarin sanoista siinä kuullut, muutakuin että erinomainen erinomainen jotain jotain :D No, tulos olikin erinomainen ja SA päälle, ja kehän reunalle odottelemaan muiden arvosteluja.

Nuorten luokan koira sai erin, mutta ei sa:ta. Avoimen luokan nartuissa tuli 2 eh:ta, ja 2 eriä, ja vain luokkavoittaja sai sa:n. Sattumoisin se narttu oli jo valio, mutta nykysäännöillä kun pitää osallistua siihen luokkaan mihin ilmoitettu niin siinä se sitten esitetään. Joten siinä vaiheessa jo tiesin että Juju saa sertin nro 4 :) Sitten juoksemaan pn-kehään ja sieltä voitto! Joten Juju PN1 ja sitten vielä rop-kehään. Sieltä sitten VSP mikä olikin parempi, ei tarttenut jäädä isoihin kehiin :) Jeccuakaan en vetskukehiin vienyt, piti päästä nukkumaan.

Jujun arvostelu: "Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pään malli. Erinomainen kaula ja ylälinja. Riittävät takakulmaukset. Hyvä karva. Tyypilliset liikkeet."



Mukana matkassa paras kety Sanna :) Tuloksena siis Jeccu ROP VET ja Juju VSP. Ei huonosti mee kyllä tällä parilla. Hauskasti Juju on tuossa kuvassa etualalla, ja sen pääkin näyttää Jeccua isommalta, mitä se kyllä ei ole :D


Ja Jujulle ostin oman kisahihnan! Harmitti hirveästi sm-kisoissa viime vuonna, kun en ostanut sitä karvallista fleecehihnaa. Ja nyt vasta tuli seuraavan kerran sellainen vastaan. Noissa vaan tulee valinnanvaikeus, niissä on niin ihania väriyhdistelmiä. Valkkasin sitten Spice Girlille tuommosen vähän räväkkäämmän. Kotona testattuna miellytti Jujuakin, kovasti repi karvahihnaa.


Kommentit