Jujun viikkotreenejä


Viikolla 12 tällaista, takaakiertotaitoja kovassa vauhdissa. Tuo kohta 1-2 taas haasteellinen, vauhdissa ei vielä taidoissa tuollaista esteen ylitystä. On nyt sitten saksalainen, takaakierto tms. mutta sitä ei osata. Irtoamisessa ei ongelmaa, esim. putkeen 11 ja takaakierto 5 hienosti. Tästä on nyt niin kauan etten taas tarkkaan muista. Omatoimitreeneissä taas samaa rataa, siitä pikku videotkin. Tuleepahan opetettua sille persjättökin paremmin, Jipon kanssa tätä ei hirveästi tehdä, sillä kun kaarteet venyy persjätöillä.

Kohta 8-9.

 Kohta 7-9, hitto miten hienosti se irtoaa tuollaiselle vaikeallekin hypylle! Mä jään tuohon putken päähän, ja rajulla liikkeellä poispäin, ja hienosti suorittaa <3  Näitä on hyvä katsoa hidastettuna, näkee omankin toiminnan paremmin. Minä jopa seuraan että lukitsee, enkä jätä yksin. Hyvä minäkin!

Kohta 7-12. Nyt oon turhankin rohkea, ja rima tippuu. Tulee kiire perään. Ja joku pönttö vaihtelee palkkapalloa kädestä toiseen kesken kaiken, katse jää siihen aika pitkäksi aikaa, mutta jatkaa kuitenkin!

Kohta 7-13, tosin vaihdoin vikaksi esteeksi tuon putken, sai niin kivasti siitä palkattua. Kuvan ulkopuolelta, mähän teen pitkän valssin tuohon kahdelletoista (myös edellisessä toistossa), ja ai miten kauniisti kääntyy putkeen. Siinä omatoimitreenit sitten. Laatu korvaa määrän ;)

Viikko 13
 Meillä oli talvikauden vikat treenit, ja ne oli "epikset".  Eli oli kaksi rataa, ensin tehtiin kaikki vuorotellen se eka rata, vietiin koira pois, tutustuttiin toiseen ja sitten mentiin se rata. Hurjaa. Ikinä noin pitkää rataa menty kokonaisena. No tässä näki, että vähän se etsi palkkaa välillä (mm. hypyn 5 takaa hihnan luota), mutta jatkoi kuitenkin loppuun asti. Plus ohjaaja oli aika huono valsseineen tuolla 12-14 välissä. Mutta jei! Kokonainen rata, ja en kyllä olisi uskonut että tuohon kyetään vielä!

Niin joo, ja ohjaaja sai noottia että ei saa laskea Jujua lähdöstä heti. Pitää vetää ensin vähän henkeä, ja sitten antaa lähtölupa. Ettei ala varastamaan. Tehtiin nimittäin tuo alku kahdesti. Köh.

 eka rata



Toinen rata sitten tietty samalla pohjalla erilaisena. Tämä olikin paljon sujuvampi jo, ohjaaja parempi, kun vissiin jo luotti että kyllä se osaa näinkin pitkän pätkän jo. Jopa tuo vika valssi oli hyvä. Eikä Juju enää venaile palkkaa.

Toka rata 

Sitten meillä vaihtui kesäkausi, ja treenipäivä torstaiksi. Ja joku pönttö varasi luustokuvauspäivän siihen, kun ei muistanut tuota. Tosin, saipa siinä tietää, että voidaan jatkaa molemmille mieluisaa harrastusta huoletta <3 

Viikko 15 

 Meillä oli siis se tauko, ja muutenkin Juju ei ollut omasta mielestään saanut tehdä ikinä mitään, joten sanoin Lotalle että tästä ei välttis tule sitten mitään. Kaahottaa ilman ajatusta vaan. No, näinhän siinä vähän kävi, ei meinannut irrota millään tuosta kolmosputkesta neloseen, vaan kääntyi aina jonnekin. Tuon alun kakkosen takaakierron teki hienosti (taas kerran ohjaajasta huolimatta, jätän kuulemma aika paljon vastuuta sille näissä :D ) No, toisaalta niinhän se pitäiskin olla. Olen kyllä sanonut, että jos haluatte että teidän koirat tottuu häiriöihin niin tuokaa mulle vaan hoitoon. On ääntä ja käsien heilutusta kun asioitakin selittää. Ei enää treenikentällä pienestä hetkahda :D Lotta aina sanoo, että hienosti tuo keskittyy minusta huolimatta. 

Sitten kun saatiin suurimmat höyryt purettua, katsottiin keinua. Olen päättänyt opettaa tämän samalla bäng-leikillä kuin Jipolle. Sillä on ihan supervarma keinu, ja haluan ainakin pyrkiä samaan Jujun kohdalla. No siinä kun keskusteltiin, Juju päätti mennä keinulle alusta, Lotta piti keinua ylhäällä, ettei pamahda niin tuo pöljä vaan olisi kävellyt siitä alas asti. Pitää kuulemma ihan ekaksi opettaa maltti sinne keinun päähän. Hahaa. Jepulis. 

Viikko 16 

 Sitten vuorossa tämmöistä, päätin taas että tehdään ensin radanpätkää että saadaan höyryt pois, ja sitten ajattelua vaativaa asiaa. Mehän aina yhdessä porukalla tutustutaan rataan, katsotaan mitä missä ja miksi. Kun sanoin, että aattelin tässä leijeröidä, kun en pitänyt sitä mitenkään ihmeellisenä, niin Lotta sanoi että no aika vaikee on kyllä. Tossa kakkoselta joutuu ottamaan sivuun ja varmaan tulee ysin yli. Mä sanoin että no en mä aatellut mennä sinne lähelle alunperinkään, kun jään tänne kauas. Aikamoisen epäilevä Lotta tästä oli, ja kun treeni aloitettiin niin sanoi että no näytäpä nyt se leijeröinti. Ja mehän näytettiin :D 

Ei epäröintiä, ei kyselyä, ei edes vilkaisua mun suuntaan, että minne mennään. Putkeen suihkis vaan!
Stanislavmoment Lotta oli ihan onnessaan myös, ja otti kameran ja sanoi että nyt teette uudelleen. Tuo on siis toisto nro 2 joka on videolla ekana. No ihan rehellisesti, eihän schapea ole ollenkaan vaikea opettaa irtoamaan ja tekemään kaukana töitä. Se että se sitten tulee siitä vielä ohjaukseen voi olla toinen juttu :D Tuo että se ei irtoa eteen 5-hypylle, johtuu siitä että se kerran jo tehtiin ja palkattiin tuosta 6-hypystä. Palkkaa käy sieltä hakemassa. 

Yritettiin vielä in-iniä ja se on kyllä nyt kateissa. Tarjoaa takaakiertoa koko ajan. Tähän tarttee apparin että pystyy pitämään kiinni, jottei se joudu ensin odottamaan lupaa liikkua ja sitten se menee pieleen siksi. 

15.4. Myös keppitreenit aloitettiin nyt sitten, ja kujilla meinaan opettaa myös Jujulle. Ensin juoksutin kujaa pari kertaa, sitten lisäsin yhden putken, ja tässä Juju näytti fiksuutensa. Se korjasi oman linjansa putkesta kepeille, Sannakin jäi kattomaan suu auki, eikä meinannut muistaa pudottaa namia kuppiin :D Ja koska meni niin hyvin, niin laitoin nyt sitten toisestakin putkesta ja siitä kepeille. Hyvin meni. Tavoitteena saada ne kesän aikana valmiiksi. Toki nyt kaikkia vaikeita kulmia ja tuloja yms ei, mutta sellaiset että voi sanoa että se osaa ne. Omatoimitreeneissä yleisesti tehdään aina "kaikkea pientä" lisäksi, olen yrittänyt laittaa vihkoon ylös, ja tehdä järjestelmällisen suunnitelman. Juju on kyllä hurjan nopea oppimaan, eikä kyllä monia toistojakaan vaadi. Tästä tulee niiin hyvä!

Kommentit