Lotan treenit

Hallin "valmistumista" odotellessa ostin kahdelle viikolle paikan Lotta Vuorelan treeneihin. Olipas kiva pitkästä aikaa nähdä Lottaa! Jipon kanssa ei olla hänellä oltukaan, Cassun kanssa sitäkin useammin. Viime viikolla tehtiin tämmöistä rataa, valkoisten pallojen mukaan.

Alku 2-3 päällejuoksuna, nelosella vastakäännös ja putkeen. Sitten tehtiinkin töitä tuossa vitosputken jälkeen, että saatiin se kuuntelemaan mua, ja tulemaan A:lle eikä 10-hypylle. Meni sinne ehkä kolme kertaa ennen kuin alkoi tulemaan haltuun :D Joo-o itsenäisyys lisääntyy...Tuohon vastakäännökseen neloselle Lotta kommentoi, että kokeilepa ihan vaan normia pyöritystä. Kokeilin, ja kääntyy ihan yhtä hyvin sillä. Vastakäännökselle on aikansa ja paikkansa, jos sitä viljelee joka paikkaan se menettää tehonsa. Lotta sanoikin että taitaa olla jäännös entisestä koirasta. Ihan totta! Hän kun Cassunkin hyvin tuntee :) A oli vaikea, kun oli ihan suoraan seinääpäin. Joka kerran kun tuosta käännyin, lähti liikkeeseen mukaan. Siis kun jätin Jipon siihen kontaktille että mennään kepeille. Odota-sanalla jäi vasta. Kepit meni hyvin, maltoin odottaa enkä lähtenyt liian aikaisin työntämään putkeen. Jäin siis A:n puolelle. Ysille vaan lähetys, persjätöllä yli ja kympille valssi. Samaten tuon neloshypyn ehti kerran hypätä, ennen kuin tuli kuulolle. Hyvin kyllä alkanut lukemaan itse rataa. Kun olin ajoissa kutsumassa, niin tuli hienosti niistoon 12. Seuraavaan en muista mitä ekana tein, mutta toimi. Sitten tehtiin se persjättöinä ja se oli parempi. Kun olin ajoissa ;) Takaaleikkauskin tuohon olisi käynyt, mutta tässä justiin sanoin ettei Jippo sitä oikein osaa. Lotta tuumasi että sä varmasti osaat sen kotonakin opettaa, joten jatkettiin ratatreeniä. Olin samaa mieltä. 18-19 sitten se vastakäännös, ja hienosti toimi. Olipa muuten hyvä että oli tuo pussi radalla, saatiin tehdä vieraassa paikassa sitä, kun siellä kisoissakin sattui lauantaina se sitten olemaan. Tässä Jippo tuli tosi nätisti 20 takaakiertoon, ei edes kattonut A:ta, sanoi Lotta. Rengas meni ihan joka kerta oikein, jesh! Väärän putkenpään ohitus, meni myös tosi hyvin. Mutta tätähän justiin schapeleirillä treenattiin, ja Lotta sanoi että sen huomaa että tehty on. :) Hitsin kivat treenit oli! Mukava oli huomata, että tommonenkaan rata ei enää oikeastaan vaikeuksia tuota. Ainoastaan se haltuunotto kusahti ;) Lotta sanoi että hyvin on pohjat tehty, ja hyvällä mallilla meininki. On se vaan uskomattoman taitava Ipana!



Mietin tuossa että varmasti auttoi sekin Kotkassa, että oltiin käyty vieraassa paikassa treenimässä. Siis niihin keppeihin ja pussiin varsinkin. Kun aina ne erilaiset esteet on outoja koiran silmissä. Varsinkin nuoren ja tottumattoman. Vieraan paikan treenejä pitää kanssa saada lisää!

Ja oltais saatukin, tämän viikon torstaina, jos joku ei olisi telonut metsälenkillä jalkaansa...Mutta onneksi ei ole murtunut, ja nyt lauantaina on jo alkanut melko hyvin paranemaan, joten toiveissa on ettei kovin pahasti  mennytkään. Huh. On nimittäin justiin kaikki kiva alkamassa, ensi viikolla päästään vihdoin sinne omaan halliinkin! Ja kauan odotettu valkkuryhmä alkaa, meen sinne nyt sitten huutamaan kavereille että juoskaa lujempaa saatana! Niinkuin tässä kuvassa mikä leviää facessa ;) Alkaa treenikaveritkin toivomaan että jalka paranis nopeasti...



 

Kommentit