Hesan kisat

Sunnuntaina oltiin tosiaan Helsingissä IHAHin kisoissa, kolme rataa tällä kertaa myös ykkösille. Tavoitteena oli saada kepit menemään kerralla oikein, muusta ei niin väliä.

1. rata -keinu hyvä, puomi hyvä. Kepit epävarmat? Ihan selkeästi oikein miettii mitä tehdä. Ja sitten ne menee oikein. Tällä kertaa ei ollut semmoista hösellysfiilistä kuin Varkaudessa, missä niistä ei vaan tullut yhtään mitään. Maalissa 15 vp, yksi rima, A:n alastulo ja ne kepit. Sijoitus neljäs...

2. rata. Mun ohjaus tokalle hypylle myöhässä, kielto. Mutta kepit heti kerrasta oikein!! Asiaa auttoi ehkä se, että siellä oli harkkaesteissä kepit, joita käytiin eka radan jälkeen (miksi vasta silloin? urpo...) tekemässä. Vähän siellä sössin matkalla muutenkin, mutta vain vitosella maalissa ja sijoitus neljäs. Puomi taas hyvä. Melko lähellä eka aginolla ;) Mutta ei välitetä, koska ne hiton kepit meni oikein!!
3. rata. Lähdössä ei meinaa istua, ja tästä tietää että on innoissaan. Hassua, kun kumminkin päivän vika rata. Tiesin tässä että lyhyestä putkesta radan takaosassa tulessa rima saattaa tippua, mutta en keksinyt muuta miten olisin sitten ehtinyt kepeille edellä ohjaamaan. Ja niinhän se tippuikin. Mutta ne kepit taas epäröimättä oikein!! ISO JESH!!! Muutenkin ihan nättiä menoa tämä rata, itsestä tuntui ettei edetä mihinkään, jalat oli ihan tönkkönä ja pää surisi kun ei tullut taaskaan syötyä mitään eikä juotua tarpeeksi kuumana päivänä...mutta etenemä olikin 4.3 kumminkin, vaikka näyttää ettei Jippokaan sitä parasta vauhtia mene. Hyvä juttu! Vika rima tippuu, kun kääntyy katsomaan mua ihan lopussa. Nyt tuo loppusuora on saatava kuntoon treenattua. Tulos 10 vp ja sijoitus 3. Joten päästiin sinne palkintopallillekin, oli nimittäin hyvät palkinnot tuolla! Säkki Roburin sapuskaa, ja lahjakortti kisoihin ja vielä monivitamiinipurkki koirille. Ei ollut kaukana ettei oltais saatu kolmea säkkiä tota ruokaa :)







Nyt tulee viikon kisatauko, kun tänä viikonloppuna on Hartolan Kunkkulassa schapeleiri, missä on kaikkea kivaa tiedossa. Hirveä kisakuumekin on kyllä, mutta tarttee odottaa seuraavaan viikkoon ja silloin päästäänkin Jipon kotikonnuille Kotkaan. Ja vielä mun favoritetuomari Seppo Savikon radoille!

Kommentit