Cassulle TK 3!!!

Nämä on näitä elämän pieni kummallisuuksia, maanantaisen tokokokeen jälkeen huomasin että Tuusulassa olisi lauantaina koe. Mietin että ehtisin ennen töihin tuloa sinne asti ja takasinkin vielä melko hyvin. Joten laitoin sähköpostia tiistaina, että olisiko kokeessa tilaa. Ilmoaikahan oli loppunut tietenkin jo ajat sitten. Vastaus tuli keskiviikkona että mahdutte mukaan, evl.stä oli perunut yksi koirakko ja me päästiin sen tilalle. Ja yleensähän näihin on kyllä jonoa....Karma?

Eli se on sitten tämän vuoden tokotavoitteet täynnä. Joskus kun tokoakin alettiin tosimielessä harrastamaan, sanoin että koulari per vuosi mennään eteenpäin Cassun kanssa. Näin sitä ollaan melkein mentykin. Avon jälkeen treenattiin kuitenkin melko lailla vuosi voittajan liikkeitä, ennen kuin olin sitä mieltä että kokeeseen kehdataan mennä. Eka voittajan koe oli vasta viime vuoden syyskuussa sitten, joten se vuosi jäi koularitta. Saas nähdä treenataanko EVL:ää varten yhtä kauan :) Eipä siinä voista evl:ään niin suurta hyppäystä olekaan kuin avosta voihin. Huonostihan sillä ei mennyt yksikään voittajan koe, ainoastaan yksi kolmostulos, joka sekin oli ihan kakkosen rajalla.

1.9.13 Ekasta kokeesta Hollolassa heti ykkönen, 295 p ja KP.
28.9.13 Nastolassa tokassa pm-kokeessa, pelästyi kehänauhaa ja se ainoa kolmonen tuli täällä. 222 p.
Sitten tulikin pitkä tauko, tokoähkystä johtuen ei treenailtu juurikaan.
Uudella innolla keväällä kokeisiin:
18.5.14 Vantaalla kakkonen 252 p. nollasi metskun.
29.5.14 Nastolassa kakkonen 246 p. nollasi metskun.
8.6.14 Heinolassa ykkönen, 269,5 p. Metskusta 10 :D Sitten piti säästää rotumestiksiä varten sitä vikaa mahdollista ykköstä.
11.8.14 Järvenpää rotumestikset, kakkonen, 224 p. Kauhean vaikea paikkana Cassulle. Nollasi ruudun.
16.8.14 Tuusula se vika ykkönen, 283 p ja TK3!!

Sen suuremmin en tätä päivää jaksa analysoida, kuvan ulkopuolelta voin kertoa että juuri kun saavuttiin koepaikalle, niin alkoi ihana kaatosade...Kesti jonkun vartin-puoli tuntia, ja sitten taas paistoi aurinko. Onneksi ehti maa jonkun verran kuivumaan, mutta koirahan oli tietty jo märkä kun käytiin lenkillä siinä sateessa. Josta johtuen nuo pari vajaata maahanmenoa kun maha oli märkä. Hitto. Tuo kenttäkään nyt ei ihan hiekkakentältä näyttänyt mikä sen piti olla :D

Päivän plussat:
-Ruutu++++++++++ Nyt se näytti jo melkeen siltä miltä treeneissä, jesh!! Tämä oli päivän ilahduttavin liike.
-Seuruussa hetkittäin ihan sairaan hienoja pätkiä, varsinkin tuo juoksuosuus oikein sykähdyttää omaa kriittistä sydäntä :)
-Noudot.
-ASENNE! Tänään tehtiin sitä iloista tokoa, mitä ei Järvenpäässä nähty. Jopa niin, että liikkuri kävi sanomassa kokeen jälkeen että hän laittaa tuon koiran autoonsa, ja vie sen kotiinsa. Ja sanoi vielä että se on niin kaunis <3 Kanssakisaajat myös kehuivat Cassun tekemistä.
- Pääsin kotiin asti takaisin, lompakko unohtui kotiin ja bensaa ei ollut kovin paljoa. Takaisin tullessa bensamittari alkoi näyttämään arvioidussa ajomatkassa pelkkää viivaa...huomasin sen lompakon puutteen jo Renksun kohdalla lähtiessä, pikainen laskutoimitus päässä ja tajusin etten ehdin enää hakemaan sitä ja kokeeseen ajoissa. Mietin että otanko riskin, otin ja hyvin meni! Kaikin puolin :D

Tämän päivän video:



Eli mitäs sitä pitäisikään seuraavaksi osata:
-Paikallaistuminen 2 min. Tuskin tuottaa ongelmia.
-Paikkamakuu häirittynä 4 min. Tuskin tämäkään.
-Vapaana seuraaminen, tämähän senkun paranee vanhetessaan ;)
-Seisominen, istuminen ja maahanmeno seuraamisen yhteydessä eli zeta. No, ei ole edes kokeiltu mutta nämä on muuten olleet sen vahvuuksia.
-Luoksetulo. Tämä on rikki. Eka stoppi valuuuuuuuuuuuuu.
-Ruutu. Tässähän tulee se merkki, mikä on Cassun mielestä ihan mielettömän kiva. Niin kiva että sitä pitää a) purra tai b) kaataa se tassulla. Että joo, treeniä vaatii ;)
-Ohjattu nouto. Tätä on jo treenailtu, ei paljoa mutta tuskin tuottaa ongelmia. Paitsi se merkki...
-Hyppynouto metskulla. Ok.
-Tunnari. Joo, ihan saamarin hieno paitsi se luovutus on rikki...
-Kaket. Osaa, tekee jos on turvallinen olo. Joten, herran haltuun mutta ihan sikahienot olemassaan.

Joten sitä TK4:sta kohti sitten vaan! Cassu on <3

Kommentit