Kim Kurkisen treenissä

Janakkalassa Kim Kurkisen treeneissä:

Ilonan ryhmän viikkotreeneistä jäi viime viikolla joku pois ja päästiin tuuraamaan. Heille vetää nuorten koirien treenejä Kim Kurkinen joka sai mulle jotenkin loksahtamaan ainakin tajuntaan tuon miten takaaleikkaus pitää rytmittää. Jippohan ei sitä osaa vielä, eikä varmaan Jeccukaan kunnolla.  Täytyy rakentaa tuo treeni sitten joskus omaan halliinkin. Ensin mentiin hyppy-ympyrää ja sitten kasina persjättö väliin. Persjätössä alkuun joka kerta myöhässä. Sitten kun meni vaan rohkeemmin ja nopeammin niin ehtikin tietty paremmin. Ylipäätään tuossa ympyrässä oli se havaittavissa, että jos käskytti hypyt niin meni hitaammin koska odotti sitä hop-käskyä, kun vaan kiritti vieressä ja juoksi niin meni paljon paremmin/nopeammin. Puomiakin päästiin viereisellä kentällä muutama kerta tekemään, hyvin tekikin. Laskeskelin tuossa että Jippo on päässyt nyt kymmenessä eri hallissa treenaamaan. Eikä sillä näyttäis mitään ongelmaa vieraissa paikoissa olevankaan, hyvä juttu tulevaisuuden kisoja ajatellen. Itsenäisyyttä ja estehakuisuutta se kaipaa kyllä lisää, tuleehan sitä kokemuksen myötäkin tietty. Ipana oli ihan onnessaan kun pääsi lämppälenkillä ja jäähdytellessä juoksentelemaan Ransun kanssa :)

 Mua alkoi nyt vähän huolestuttamaan että se hitto tekee nyt juoksuja jo, odottais nyt piru vie kuun loppuun asti, kun sinne Jaakollekin pitää päästä. Se on lenkillä taas semmoinen korvaton nuusku, ja merkkailee kovasti. Poikiakin taas sen hännänalus alkaa kiinnostamaan. Hohhoi. Jotenkin se on vähän tahmea noissa treeneissäkin. Tää on se narttukoirien ärsyttävä puoli kyllä.





Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Höh sanon minä. Minä en pääse koskaan tekemään mitään vieraissa halleissa...omassa hallissa tekeminen ei oikein kiinnosta kun siellä on niin paljon erilaisia hajuja...Ihanalle Jippo-siskolle terveisiä ja myös isukille pusuja.
t: Tova