Vau:n epikset 11.9.

Oman seuran epikset viime viikolla, houkuttelin muitakin Hästängens-tyyppejä mukaan, Ilona pääsikin Ransun kanssa tulemaan. Olipas kivaa! Veikkapoika on kyllä ihan isänsä näköinen tuon ikäisenä, voi että.

Ransu

sisarukset, joku kysyi että onko ne kaksoset?

Tuo Jipon kielenroikotus on sen ihan oma juttu, Ransulla oikeaoppisesti.
 


(Ai että mua ärsyttää taas tää bloggeri, nyt se ei anna mun suurentaa tuota Ilonan ja Ransun kuvaa...eikä lisätä kuvatekstiä. Sama videoitten kanssa, niitä ei muka ole olemassakaan. Argh)

No mutta, meillä oli oikein hauska ja vauhdikas ilta, pipanat yllätti ohjaajansa olemalla sijoilla 1 ja 2! Ransu voitti kahdella sekunnilla ekan radan, Jippo oli tokallakin radalla toinen mutta sillä radalla Ransu keräili niin monta virhepistettä että jäi palkinnoilta. Mutta olin mä ylpeä meidän lapsista :D Kehuvia ja ihailevia kommentteja taas saatiin katsojilta ja seurakavereilta, on se kiva noitten kanssa rotua edustaa. Ihana oli katsoa myös Ilonan iloa maalissa kun tekivät tosi hienon suorituksen vieraassa paikassa!


Ransu ja Ilona vauhdissa. Ransu on aika ihana, kyselee että mihin kun Ilona on pikkasen myöhässä, lopettaa kyselyn ja päättää sitten ihan ite mihin mennään kerta ei kerrota :D On paljon estehakuisempi ja irtoavampi kuin Jippo. No, on ne treenannutkin enemmän. Puolustuspuhe ;) Hienosti menivät molemmat, muistaa vielä että Ilona on vasta aloittanut tämän harrastuksen niin hän on kyllä ihan mielettömän hyvä! Kiitos Ilonalle ja Markolle että tulitte, ihana oli nähdä molempia ja se Ransu radalla <3

Jipon radat: En tiedä mitä se jäi tonne mustaan putkeen molemmilla kerroilla ihmettelemään tuolla ekalla radalla? Mutta ei onneks mennyt siitä puomille vaikka kävi vähän kattomassa alastuloa. Toka radalla olikin sitten se puomi, en muista monta kertaa se on kokonaisena menty mutta ehkä noin kolme. Ihan mieletön kontakti! Jesh! Ei olla turhaan treenattu :) Tällä radalla sitten vauhtia olikin jo niin paljon että meinas jäädä ihan jalkoihin radalla. Joku oli vielä yhden hypynkin siirtänyt ihan väärään paikkaan rataantutustumisen jälkeen ;) Hauskaa oli, pitäis päästä kanssa vieraisiin paikkoihin treenaamaan.

Cassukin pääsi epiksiin, kisaavien eka rata, ilta oli jo niin pitkällä että kolmosten rataa ei jääty odottamaan enää. Eka kiekka treenattiin ja tokalla aloin sitten oikein ohjaamaan joten sillä tehtiin nolla. Mikä ihaninta, Cassu oli oma itsensä eikä yhtään epävarma! Putkijarru toimi muutes ihan sikahyvin. Olipa siten mahtava ilta agilityn parissa taas kerran.

Kommentit