Näyttelytreeni kannatti!

Käytiin nimittäin tämän viikon tiistaina mätsärissä, opettelemassa että miten Jipon kanssa kehässä ollaan. Jecun kanssa kun pitää olla mahdollisimman cool ettei siltä lähde mopo käsistä täysin, eikä sitä saa edes kattoa :D Jipon kanssa onkin sitten eri meininki, sille pitää jutella tai se menee lenkkimoodiin näköjään. No, mutta menipä tänään sitten nätisti tuolla Kouvolassa! Kannattaa siis treenata :) Tuloskaan ei ollut huono, PN4 kera vara-sertin, nätti arvostelu myös kotiintuomisena:

"Teeth complete. With excellent dark eye. Good type of head. Excellent shoulder. Rear correct but backline should be little better. Very well moving. Coat is very typical for the breed."

"Hyvä purenta. (vaikkakin setä käski itse näyttämään hampaat, tosiaan takahampaita myöten ja molemmin puolin, että sanasta sanaanhan tuo tarkoittaa että kaikki hampaat tallella :D) Erinomaiset tummat silmät. Hyvän tyyppinen pää. Erinomaiset olat. Takaosa oikea mutta selkälinjan pitäisi olla hieman parempi. Erittäin hyvin liikkuva. Turkki on erittäin rotutyypillinen."

Hassua tosiaan tuo että ite näytetään hampaat, varautukaa siis siihen tällä tuomarilla! Nostatti pöydälle, missä tutki tuon rakenteen ja näytettiin hampaat. Tulipa säkällä sitäkin treenattua justiin, eipä se ole kyllä ennenkään siitä mitään välittänyt. Sehän nyt muutenkin asuu pöydällä. Ainakin keittiön pöydällä, silloin kun ei olla kotona....Laittoi muuten myös kävelemään hitaasti! Tuossa kun vietiin kaikkia yhdessä niin sanoi että slow walk :O Yksinään kyllä juostiin. Olen joskus kuullut että jotkut tuomarit pyytää kävelyttämään, näkee kuulemma liikkeen paremmin, ei pysty "hämäämään". Olen vaan luullut että se koskee muunlaisia rotuja. Mutta olipa vaikeeta! Just hienosti opeteltu kirmailemaan, ja nyt sitten piti jarrutella menoa koko ajan. Ei se ihan kävelyä kyllä ollut mutta hidasta juoksua ehkä ;) Kiva oli nähdä tuttuja taas kauempaakin, seuraavassakin näyttelyssä on monta schapea, olikohan 11 Tervakoskella. Sinne lähteekin sitten molemmat Huligaanit. Onneks on kety lupautunut matkaan :)

Häntä viuhtoo tosiaan joka kuvassa :D












Ada-mummo taas rop-vet, tällä kertaa PN2

Jippo kiusaa välillä Maria, Adan kasvattaja

Missinä olo on rankkaa :)

MOI!


tässä taas linkki kaikkiin kuviin näyttelystä, junnunarttujen kuvaamisesta kiitos Minna Jussilalle! http://tuijalaurila.kuvat.fi/kuvat/2013/Kouvola+KR+17.8./

Kommentit