Puomitreenit ja Jecun keppien jatkot

Cassun puomitreeni:

Tarkoitus oli vahvistaa mun takana oloa puomilla ja silti alas asti menoa kyselemättä. Ekassa toistossa ei tiennyt että nami on valmiina, silti menee alas asti? Haisko se niin voimakkaasti? Lopuissahan se ei enää ole yllätys. Tutkii tietysti varmuuden vuoksi ekan kerran jälkeen että jos sitä namia olis siellä aina...Mutta aika hyvin lisäsi vauhtia se namin odotusarvo!

3,61-2,69-2,97-2,75-2,44 (loikka)-3,07-3,63 edellä!-2,78-2,82

Siinä aikoja puomin suoritusaikoihin; syy yli kolmen sekunnin aikaan yllättävä: Mä vedätän siinä! Jos menee rinnalla tai takana niin menee nopeammin. :O Videolla näkyy myös oivallinen esimerkki meidän kisapuomista: tuo loikka pallon perään, niin se aina menee siellä...tossa kyllä taitaa osua kontaktille sentään. Hohhoh mikä moka, tarkoitus oli palkata se hypystä kun tulee puomilta mutta kirmasikin takas sinne. Mutta noinniinkuin yleisesti ottaen tuo puomin suoritusaika parani huomattavasti kun palasin takaisin palkkaan siellä kontaktin alapäässä. Hauskaa vaikutti olevan Cassulla, kuuluu taas sitä murinaa kun menee putkeen :D Ei tehtykään muuta kuin keinua kaksi kertaa sitten.



Jecun puomitreenit (ja pikkasen rataakin):

Ekalla miettii että mitenköhän se menikään, aika 3.95. Asettaa nätisti tassut alas asti kun jään vaan odottamaan enkä sano mitään. Loput 3.39-3.28-3.11 eli nopeutuu kerta kerralta. Nyt se jo laukkaa menemään eikä ravaa osaa matkasta. Jeculla on kyllä se että sen pitää ensin miettiä ja sitten kun oppii niin vauhti tulee perässä. Cassulla on taas päinvastoin, mitä useamman toiston tekee niin sitä mukaa hidastuu. Aika haipakkaa se vetelee nuo putket parilla vikalla toistolla :D


Kokeilin viime viikolla keppejä pari toistoa että tuleeko kinttu kipeäksi siitä. No eipä tullut joten tällä viikolla taas alettiin "alusta" ne. Hyvin on kyllä päähän jo jääneet kun ei tauko ole vaikuttanut mitään! Pätevä poika :) Muutama eka toisto leveämmällä ja pari vikaa hieman kapeammalla. Jäin myös taakse eikä haitannut huomattavassa määrin ainakaan, tajusin itse että kehut pitää jättää siiheksi että menee alustalle, muuten vilkaisee mua heti kepeiltä pois tullessaan. Tein jopa kummaltakin puolelta melkein yhtä monta toistoa, toiselta kerran yhden enemmän. Mäkin siis olen edistynyt, hyvä mä! :D



Terveyspäivitystä:

Eilen siis treenattiin eikä ainakaan illalla mitään myöskään huomannut. Kyttään ihan hysteerisesti että mikä vaikutus näillä treeneillä on ja uskaltaako mitä tehdä, katsotaan nyt jatkoa sitten. Mielessä on ollut sellainenkin asia että jos käyttäisi uusissa kyynärkuvissa jonkun ajan päästä että näkisi miten paraneminen on sujunut. Kennelliiton lausuntoahan se ei muuta, vaikka olisi leikkauksen jälkeen kliinisesti nolla niin sieltä tulee tuomioksi samantien 3 koska on operoitu. Näin olen itselleni antanut kertoa saman läpikäyneeltä. Eri rodun edustajalta kylläkin. Terveysrintamalta kuitenkin niin hyviä uutisia että veljekset Lätsä ja Tähti kävivät luustokuvissa ja terveet ovat molemmat, A:n lonkat ja nollan kyynärät molemmilla. Tuosta pentueesta kuusi on käynyt siis kuvissa ja kaikilla lonkat A:t ja kyynärät nolla paitsi tuo Jecun irtopalasta johtuva 2. Nivelrikkoahan sillä siinä ei ollut, pinnat olivat sileät. Eli niinkuin Esa Eskelinen minulle sanoi että jos kaikilla muilla pentueessa on nollat ja vain tämä yksi kyynärä on viallinen niin kyllähän se mitä suurimmalla todennäköisyydellä siitä onnettomuudesta johtuu. Riikka sanoi että tuskin niitä kahta jäljellä olevaa kuvataan koska eivät ole harrastuskoiria mutta onhan tuossa jo aika kattava otos. Hyvillä mielin eteenpäin siis, varovaisesti kylläkin!

Kommentit