Rakkauven hetelmät




Eli 2.7. Jecusta tuli 8 vaavin ylpeä isä! Tarkistuslaskennan jälkeen uroksia on 3 ja narttuja 5. Kuvassa pennut ovat ns. viuhkan mallisesti, ylhäältä vasemmalta: Zebra (uros), Täplä (n), Salama (uros), Raita (n). Seuraava rivi: Trea (n), Solo (n), Maija (n). Alhaalla poikittain yksin Boss (uros).
Kaikille on tullut "tuhkaa" tassuihin eli oletettavasti niistä tulee mustaharmaita. Paitsi että nyt Marikasta on alkanut näyttämään että kahdessa tuo musta olisikin tummanruskeaa. Ans kattoo kun pennut vähän kasvavat, Jecun isoisä Fanica Hobo Havana on ruskea-harmaa niin eihän se ihme olisi sekään. Jecun mustat osat kanssa taittavat määrätyssä valossa ruskeaan eikä siniseen niinkuin Cassulla. Hauska seurata tuotakin asiaa miten käy :)

Suurin ja ensimmäinen pentu Boss (mistä tietysti nimikin ;)) oli niin iso että Iksulla meinasi olla hankaluuksia saada se ulos, Marika oli mennyt eläinlääkäriin aamuyöllä ja sitten kumminkin kun olivat siellä nostaneet pöydälle niin poika pullahti maailmaan ihan itsekseen. Seuraavat kolme oli tulleet aika nopeassa tahdissa ja sitten olivat lähteneet takaisin kotiin. Siinä vaiheessa kun pentuja oli jo kuusi niin Marika oli nukahtanut väsymyksestä ja kun vähän ajan päästä heräsi niin niitä olikin 7. Marika muutamaan kertaan ne laski että on niitä nyt oikeasti seitsemän eikä näe harhoja. Vielä oli yksi Maija Myöhäinen syntynyt aamupäivällä eli kaikkiaan tosiaan kahdeksan vilperiä maailmaan tuli! Tiedossa melkoinen vilske ja vilinä muutaman viikon päästä :D Hieno äiti tuo Ikwil on, ihan itse oli osannut hoitaa sen yhden maailmaan ilman hösäämistä ja kovin on huolehtivainen kuulemma muutenkin. Kaikki pennut ovat pirteitä ja reippaita, painot olivat olleet uroksilla 356-246 ja tytöillä 280-220.

Video Bossin ahneesta syömätyylistä: http://youtu.be/oUbB79EAjQ0
Saattaapi olla melko helposti nameilla koulutettava koiranalku :D

Mennään ensi viikon sunnuntaina Kotkaan pentuja katsomaan, kamera tietysti ehdottomasti mukaan! Tiedossa miljoona pentukuvaa tässä seuraavien viikkojen aikana...Ei jaksaisi odottaa että pääsee ihan livenä pennut näkemään :)


Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Hienoja pentuja ne kyllä ovat vaikka olen ehkä vähän puolueellinen niistä sanomaan jotain tuommoista. Toivottavasti ne osoittautuu hyviksi harrastuskoiriksi. Ja mikä parasta: niitä on vielä vapaina!
Liinu ja Prikka sanoi…
Onnea Jeccu-isukki!!! Olis kiva nähdä kuvaa siitä näiden isoisästä, Liinukin sihtaa ruskealle tummista osista, toisin kuin Ransu oli ihan selvä harmaa joka iän myötä haalistui vaaleammaksi ja vaaleammaksi harmaaksi. Ruskea-harmaa sitä paitsi kuulostaa ihanalta :)
tuija sanoi…
Kiitos Sanna! Katsopa tuo Jecun sukupuu-sivu tästä blogista, sielläpä se kuva on :) Se on kyllä semmoinen vaaleampi ruskea. Muutama niitä on syntynyt Suomessakin viime aikoina, näyttelyissä näkynyt jokunen. Ja Marika: Varmasti ovat hyviä harrastuskoiria! :)