Kontaktitreeniä Ylöjärvellä

Ekaksi kesälomapäiväksi ilmoittauduin iltakisoihin Ylöjärvelle, mitäpä sitä muutakaan! Ilma oli mitä parhain, aurinko paistoi muttei ollut tukahduttavan kuuma. Nää viimeaikaiset sateet on alkanutkin vähän masentamaan. Tavoitteena oli edelleen kontaktit. Sanoin Markelle ennen kisoja että jos en malta vaatia kontaktia vaikka olis nolla alla siihen asti niin tuut läväyttämään naamalle. Marke kysy että saanko oikeesti? Ja varmaan olis tullut kans, olipa vähän porkkanaa pitää kontakteista huoli ;))

Ekalla radalla puomi oli neljäs este ja tiesin jo että pidemmälle tuskin päästään. Väärä asenne kuulemma ;) Tutustuin nyt varmuuden vuoksi koko rataan kuitenkin vaikka sanoin ettei juuri tarttis. No ei oliskaan tarttenut, siihen asti päästiin ja nyt Cassu jäi sinne puoleenväliin puomin alastuloa patsastelemaan. Se on nyt taas tosi epävarma mitä siellä kisoissa siinä pitää tehdä. Sanoin uuden käskyn kun aattelin etten viitti seisottaa sitä siellä koko yötä ;) No tuli alemmas ja pomppas. Koko puomi uudelleen, meni ja oikein asetti tassun alastullessa maahan sen näköisenä että: Tätäkö sä tarkoitat? Lamppu syttyi!!! Jee!! Kehuin kauheesti ja siitä pois radalta, Cassu kävi siinä puomin edessä olevan putken menemässä kahteen kertaan kun meni sekasin :D Hyvä ettei jääny ikuiseen looppiin niinku tietokoneihmiset sanoo :) Marken kanssa radan jälkeen juteltiin ja hän antoi hyviä vinkkejä että mitä tehdä seuraavalla radalla, on se hyvä kun on toiset silmät katsomassa kun sieltä radan reunalta näkee kyllä paremmin kuin itse siinä ihan vieressä. Kiitos hänelle!

Toka radalla puomi oli neljänneks viimeinen este, tietenkin kun oli vähän niinkuin käännetty rata. Ajattelin että no päästään me menemään sentään vähän useampi este tällä radalla. Kauhean hyvältä meno tuntuikin, Cassu tais jopa vähän murista mulle kolmannella esteellä että silläkin oli hyvä fiilis. Vaatis kyllä tosiaan sen ketyn, eka radalla ei ollut ketään pitelijää mutta tokalle radalle sain Emilian pitämään Cassua vähän aikaa kun hän oli tullut makseihin kisaamaan, kiitos hänellekin! No juu ei siis tullut kauheita kaarteita (!) ja päästiin nollana sinne puomille asti, juoksin ohi vaan niinkuin normaalisti enkä hidastanut, vähän kädellä näytin että jää taa avustukseksi niin sinne se jäi! Ja tuli nopeasti eikä himmannut puolestavälistä. Ja luvalla vasta pois! Happy happy! Sitten kun se tosiaan otti sen kontaktin niin hienosti niin menin shokkiin ja ohjasin seuraavan hypyn tosi paskasti, rupesin ottamaan jo haltuun (kun siinä oli tarkka paikka seuraava välistäveto) ennenkuin Cassu oli mennyt sen hypyn niin läsähti suoraan riman päälle, yritti tietysti ponnistuksesta tulla pois, luuli että oli menossa väärää estettä raukka. Tuli sitten sen tokavika esteen väärinpäin kun ohjaus hajos eli hylly tuli tältä radalta mutta tavoite täyttyi! Eli se kontakti otettiin ja mä muistin kehua sitä siitä :) Hessu tuumas radan jälkeen että oli kyllä ihan oppikirjakontakti.

Kannatti lähteä Ylöjärvelle ajelemaan iltakisoihin, olipa hyvä loman aloitus! Ja oli kiva nähdä Markea ja Mollaa sekä Katia, Hessua ja heidän ihanaa Seelaa. Tytöstä on tullut aika söpö agilityhirmun alku :) Sohvia en nähnytkään kuin radalla, tais olla muuten ennätys että kolme schapea samassa kisassa? Noin niinkuin ilman mestaruuksia. Lotan kanssa myös muutama sana vaihdettiin, ja ai että lämmitti sydäntä kun hän sanoi että oli tosi hyvää menoa siihen hylkyyn asti :D Kiitos Lotallekin, itehän on meitä opettanut ;D Jotain mennyt opeista päähänkin sentään, viimeksi Mikkelissä ja tuolla tuo toinen rata tuntui tosi hyvältä menolta, alkaa näyttää jo ihan agilityltä!

Kommentit