Tikit ja tötterö poissa!

Käytiin maanantaina tikkien poistossa, Jeccu taas oli oma ihana kiltti itsensä ja antoi näpertää ensin ruven ja sitten tikit pois. Niitä oli siis vain kaksi, molempien reikien kohdalla. Pienempi reikä oli jo ihan hyvä, isompi vähän punoitti ruven alta joten saatiin antibioottikuuri ettei tulehtuisi. Lämpöä ei kyllä ollut mutta varmuuden vuoksi. Ostin myös betadinea millä sitä aamuin illoin olen putsannut. Tötterö piti jättää vielä ettei sitä tassua koko aikaa nuolisi. Hauska Jeccu, heti kun pääsi pöydältä alas niin meni lääkärin luo tuijottamaan sitä että missä mun nami!?! On tottunut siihen että kynsienleikkuun ja kampaamisen ym. normihommien jälkeen saa pikku herkun siitä hyvästä että on nätisti. Lääkäri vähän ihmetteli että mitä se siinä tuijottelee niin mä sanoin että anna kuule sille nami vaan :D Hauska että ei se multa sitä pyytänyt vaan siltä kuka sitä "kiusasi". No poika sai naminsa ja hoitsut sekä lääkäri olivat ihan ihastuksissaan tuon hyväntuulisen pojan luonteesta ja käytöksestä. Liikkeitä katsottiin siinä etuhuoneessa vähän, ell sanoi että no ei se ainakaan yhtään onnu eikä arista koko tassua. Juu ei se kyllä muista eikä tiedä että tassun pitäisi kipeä olla.

Lenkki on tällä viikolla ollut 15 minuutin mittainen, ei ole ontunut ennen eikä jälkeen. Rauhallista ravia menty. Hetkittäin meinaa mopo karata ja haluaisi mennä kovempaa mutta maltetaan vielä. Käytiin keskiviikkoiltana Cassun kanssa treenaamassa niin otin sinne reissuun Jecunkin mukaan, pääsi vähän edes jonnekin muualle kuin kotipihalle ja samalle lenkille. Siellä kyllä sitten mentiin hullun lailla vetäen takajaloilla pelkästään, niin olis halunnut kentälle jotain tekemään...no ei päässyt kuin vähän eri maisemiin lenkille vaan. Yksin vieläkin, Cassu oli autossa sillä aikaa. Jonna kanssa katseli vähän liikkeitä, ei siinä kyllä mitään kummallista huomannut Jonnakaan.

Eilen sitten päätettiin että kokeillaanpas osaako se olla nuolematta tassua jos tötterö pois otetaan. Kyllähän se tietysti alkuun sitä pikkasen yritti mutta kiellettiin niin lopetti kyllä. Varmaan osaksi on sekin kun karvat kasvaa niin kutittaa nekin. Jollain lailla hämmentyi kun tötteröä ei enää ole, ehti parissa viikossa siihen niin tottumaan :) Ja ai sitä onnea ja autuutta kun pääsi rapsuttamaan korvantauksia!

Uimaan ei vielä saa mennä ennekuin uusi nahka on kasvanut arven kohdalle, ettei sieltä järvestä tule mitään pöpöjä. Mutta hyvältä se näyttää ja toipuminen on kyllä ollut uskomattoman paljon helpompaa ja nopeampaa kuin mitä kuvittelin. Ei sille oikeastaan ole tarvinnut tehdä mitään muuta kuin lääkkeet muistaa antaa. Tänään loppuu Rimadyl, antibiootteja on vielä joksikin aikaa. Tassua saa käännellä ja väännellä ja liikerata on ihan sama kuin toisessakin. Pitäisköhän silti viedä muutaman kerran fyssarille kuitenkin...täytyy miettiä. Toivotaan ettei tule takapakkia, rauhassa nyt mennään eteenpäin vaikka hihnalenkkikuuri onkin ohi niin en kyllä vielä uskalla irti laskea. Ehkä sitten ensi viikolla. Leikkauksesta siis alempana olevan kuvan oton kohdalla vain kaksi viikkoa!!

Mun peukalon kohdalla suurinpiirtein pienempi reikä, alempi on vielä vähän "auki".

Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Täälläkin koirat odottavat nameja kun niitä on käsitelty. Nykyisellä eläinlääkäri on aika pihi niitä antamaan vaikka koirani yrittävät vaatia niitä nameja. Olen parina päivinä mitannut Iksun lämpötilaa ja hän on joka kerta saanut siitä hyvästa nameja. Se toimeenpide kun ei varmaankaan oo hänestä se kivoin, mut pitää tehdä jotta tietää vähän milloin niitä pentusia vois odottaa. Hyvä ettei Jeccu onnu. Olkaa vielä vähän aikaa rauhallisia ettei mitään satu.
tuija sanoi…
Ollaan me, mä olen aika ylivarovainen sen kanssa ollutkin. Eilen taas yrittivät Cassun kanssa illalla riehua niin piti toppuutella. Tuo kuva on muuten aika paljon suurennettu, reiäthän ovat oikeasti aika paljon pienemmät. Ei mun peukalo ihan noin iso ole :)