P-haun epikset

Mentiin treenaamaan kontakteja epiksiin ja sitä että jaksanko mä ylipäätään juosta niitä ratoja, lisäks onko se jossain takaraivossa että varoo kättä niin paljon ettei hommasta tule mitään. Pääasiana oli kuitenkin kontaktit, pomppi niin törkeesti viimeks Kaijankin kanssa ne kisoissa toka radalla. Onhan se tietysti eri asia kun on se kisavire päällänsä.

Eka radalla oli vähän hämmästelyn makua, mä en ohjannut tiukasti, varmistelin ja jokainen käännös valui ihan hemmetisti. Muurin jälkeinen takaakierto huonon ohjauksen takia väärältä puolelta ja siitä hylly tällä radalla. Enkö sitten käyttänyt l. ojentanut kättä kunnolla kumminkaan siinä? Hyppyjen jälkeen putkeen käännän yläkroppaa vähän liikaakin, on epävarma mennäänkö kepeille vai sinne putkeen. Siinä oli tarjolla nimittän se väärä pää suoraan. Sitten jään seisoskelemaan ku mikäki tollo, ei todellakaan sujuvan näköistä toi kepeille vienti. Ihanku olis kaikki maailman aika tässä hommassa :) Pitihän siinä vähän varmistaa ettei mee puomille mutta kummiskin...Keinu semi-ok, käännös taas vaaaaluuuuu ja siitä puomille. Mut jee, 2 on 2 off-kontakti! Näkee että on epävarmaa, annan toisen kiipee-käskyn siinä. Loppu menee melko ok. Vauhti ei ollu kyllä kummallakaan radalla sitä mitä kisoissa tai edes kotihallilla.

Toka rataa ennen kävi lenkillä kakkakepponen ja Cassun perskarvoja siinä vähän lumella joutui pesemään...sitä se siinä lähdössä vilkasee että rupeisko niitä kakkoja taas kaivamaan vai ei ;) Ehtii nuuhkia maatakin siinä matkalla-A:lle jää ihan sen takia kun edellisellä kerralla sanoin A-kiipee eikä ottanu kontaktia enkä vaatinu, nyt sanoin vain A ja tässä näkee lopputuloksen. No siitä selvittyä alkoi sujumaan :D Tällä kertaa ohjasin takaakierron kunnolla, putkeen ohjasin jo vähän kädelläkin ja kepeille vienti parempi/sujuvampi. Keinu tosi hyvä!! Jee!! Käännös pieni, puomille 2 on 2 off jälleen ja loppu menikin aika kivasti. Vauhdin sai tälle radalle päälle jossain kepeillä ehkä :D Niin ja tehtiinhän me siis tällä radalla nolla, ihan kiva. Näkee sen että Cassu tajus että nää mitkään oikeet kisat ole, eikä mua jännittänyt niin siitä se siis kisavire tulee sillekin. Mutta ihan hauska ilta oli, päästiinpähän nyt muualla treenaamaan tota kontaktin ottoa. Tänään olis Kanavalla epikset mutta sen jätän väliin, lauantaina Korrien koulutus ja sunnuntaina Orenius oletettavasti rääkkää ihan urakalla :D Hauska viikonloppu siis tiedossa!

Kommentit