Joopajoo

Mä ajattelin että ootan pari päivää josko harmistus Lappeenrannan näyttelystä laantuis ja osais kirjoittaa jotain järkevää. No ei laannu. Paska tuomari ;) Minkähän takia sitä ottaa ton niin henkilökohtaisesti, ei mua näin paljon ole ikinä ottanut päähän mikään huonosti mennyt tokokoe tai agilitykisa? Onks tää joku suojeluvaisto tai joku, mun rakasta meet haukkumaan!?! Tai eihän se edes haukkunut mutta ei tykännyt sitten yhtään. Ja oli sitten semmonenkin ihme että Jeccu ei tykännyt myöskään siitä tuomarista, kävi istumaan kun katsoi hampaat ja siinä vaiheessa kun kokeili kropan niin jopa alkoi nojaamaan muhun :O Niin oli kyllä tehnyt ainakin yksi toinenkin meidän rodun edustaja, väisti tota tuomaria. Edellisen rodun arvosteltavista yksi yritti jopa näykätä kun katsoi hampaat. Muutenkin siinä kehän laidalla ihmeteltiin että onko noi rotuna (siis se edellinen rotu) kaikki noin arkoja kun aika moni koira väisti häntä. Ilmeisesti niin vahvaluontoinen ihminen että koirat jotenkin ottaa sen alistavana. Ei se mitenkäään näyttänyt käsittelevän erityisen ihmeellisesti Jeccuakaan, mutta sitä normaalia iloista Jeccua ei tuolla kyllä kehässä ollut.

justiin menty kehään, ok

yhhyh miks sä kosket muhun


en tykkää tosta setästä, vähän otan susta tukea...häntä kummiskin pystyssä
Liikkeetkään ei ollut sitten ollenkaan hyvät mistä poitsua aina kehutaan. Öhö. Eestaas ja kolme sivua kulki ihan nätisti mutta luo mennessä haisteli vaan mattoa. Et ei se nyt niin huonosti oikeesti mennyt.




snif snif-tääkö teki sen että köyristää selkää liikkeessä??

täytyy tota seisottamista treenata, tassut riviin että on edukseen
Joo no tässä se arvostelu sitten:

"16 kk. Hieman kookas. Rungon mittasuhteet liian lyhyt. Hyvä kallo-osa ja kuono. Hyväasentoiset korvat. Hyvät silmät, purenta. Rintakehän tulee vielä kehittyä ja eturinnan täyttyä. Vielä kapea edestä. Ulkokierteiset etukäpälät. Hieman pehmeä karvanlaatu. Köyristää selkäänsä liikkeessä ja seistessä. Riittävästi kulmautunut takaa. Hyvä häntä. Saisi liikkua tehokkaammalla askeleella."

Kookas? Jeccu on 46-47 korkea, rotumääritelmä uroksille 43-50. Että ei sille ainakaan niitä oikeasti isoja uroksia kannata viedä :D Etutassut vissiin jäi huonosti sitten seisottaessa. Täytyy nyt sitä harkata oikeen näyttelyä varten, eikä semmosta tokoseisomista mikä nyt jää liikkeestä silleen miten ne tassut nyt sattuu olemaan. Tota köyristämistäkään en ihan ymmärrä, kuvien perusteella ei kyllä sitä tee. Siinä varmaan painoi vastaan kun kokeili kropan niin kai se on köyristämistä. Turkki sillä ei tosiaan ollut parhaassa mahdollisessa vaiheessa, tassut on hieman karvattomat mikä kyllä vaikuttaa yleisesti ulkonäköön. Ja se että ne oli märät eikä kovin puhtaat enää tossa vaiheessa...kuvista sitä ei näy. Mut eipä se siitä kommentoinut mitään.

Eli se siitä, enää en vuodata ja uskon kun mulle sanotaan että älä vie sille tuomarille koiraa tästä lähtien ;D Varsinkin jos 5 eri ihmistä niin sanoo. Oppirahat maksettu tässäkin lajissa!

ps. niin se arvostelu oli siis H eli hyvähän se on mutta kun poitsu on aina saanut ERI:n ja yhden EH:n niin ihmettelin että mikä se toi keltainen nauha on ;))

Kommentit