Perjantaina yötreenit

Aloitettiin "pennuilla", Jeccu ja Mehmet sai lämppäriks juosta keskenään vapaana. Keppejä, putken kautta aluks mä vierellä. Sitten sitä vaikeeta mun taaksejäämistä kun oli apupalkkaaja. Menee mutta paaaljon hitaammin kuin että mä olisin vierellä. Kun Jonna oikein kimitti palkan luona niin meni nopeasti. Yksi luoksetulo kun se on niin hauska :)

Sitten pääsi Cassu ja Tyyne vapaana juoksentelemaan vuorostaan, meillä on oikeen treeniparit :)) Cassulle puomilla härnäystreeniä, putki metrin päähän alastulosta. Juoksin edellä täysiä ohi. Ekalla lipsahti putkeen pysähtymättä, ei kyllä pompannut eli juoksi alas asti mutta ottamatta 2 on 2 off. Ohhoh ja uudestaan. Sitten ei enää hämääntynyt. Erilaisia tilanteita: jäin taakse, juoksin ohi ja otti aina kontaktin. Sitten kun mentiin niin että juoksin rinnalla ja kiihdytin kun lähestyttiin loppua niin lipsahti putkeen. Pomppaamatta kyllä taas. Oho ja uudestaan, meni oikein. Siihen lopetettiin. Saatiin kaksi kertaa nyt virhe esiin ja sanottua siitä. Hassua että tästä voi olla tyytyväinen.

Vire oli taas tosi sopiva kapulanheittoon ;) Ei varastanut, Jonna sanoi että vaadi kontakti siltä ennenkuin annat luvan hakea. Hyvä juttu. Sitten varasti kun apuri jotain kompuroi ja kompastui putkeen, ei se tietenkään mennyt kattomaan että mitä Jonnalle kävi vaan pelästyi että nyt se varastaa mun kapulan! Jonna handlas tilanteen eikä Cassu päässyt kapulalle asti. Palautukset oli muuten hyviä mutta pa vino, pitää auttaa tulemaan kapulan kanssa oikeeseen kohtaan. Ei kokonaisena tätä, jätä kapula maahan niinkuin Riikka neuvoi tai avustaja antaa kapulan suuhun ja tuo pa:han. Muista auttaa aluksi!! Mälväämiseen tehtiin pitotreeniä, Jonna näytti miten ja saatiin sitten semmonen leikki aikaiseksi että otti Jonnalta kapulan ja antoi mulle, heheh. Se ei ollut siis tarkoitus. Palkan sai siitä kun piti kunnolla kapulaa, eli oikeen kiskoo vastaan. Käsi niinkuin olisi ottamassa kapulaa ja se on annettava siihen, ei pudotettava. Pidentää aikaa vähitellen miten kauan pitää ennenkuin palkan saa. Mälväämisestä ei saa, kiellettävä ja otetaan pois, hyi-hyi. Hassua miten mua pelottaa tässä vaatia, aattelen että sitten se ei kanna ollenkaan kun alkuun oli niin tylsää. Eipä tuo mitään haitannut, muista vaatia!! Ainiin ja tehtiin vielä sitä että juoksentelin eestaas Cassu vierellä kapulan kanssa. Ei mälvää yhtään.

Luoksetulon stoppia. Ekalla tuli nopeasti mutta pysähtyi vasta melkein luona. Ohhoh eipä kelpuuteta ja sitten putken kautta, rupes jo ennakoimaan siinä, pyörittelin parin putken kautta ja sitten kun vauhti oli normaali niin huusin seiso ja pallo lentää. Saatiin muutama hyvä stoppi. Yllärinä tehtiin jotain, kun muistais miten? Olikohan se niin että kun heitin pallon ja oli tuomassa niin huusin seiso? Jos ei niin sitäkin vois kokeilla. Pihalla kun Cassu oli vapaana jäähdyttelemässä niin kutsuin luo ja huusin seiso, stoppas nopeesti. Aattelin tossa että sille pitää merkata sekin että kun tulee hitaasti niin se on höpöhöpö, ei tolleen tulla. Joutu se oikein miettimään eilen vissiin tätäkin. Hyvä juttu.

Kommentit