Nelli Karamelli

Nellihän lähti siis sijoitukseen Pyhtäälle. Hannele kovasti odotteli saavansa kivan harrastuskaverin schapesta, ja sellaisen hän kyllä tuosta tahtopaketista saikin. Saattaa myös olla, että pentutestaajan sanat: Tämä kyllä vetää niitä bouviereja kuus-nolla pitävät hyvinkin paikkansa ;)

Nelli ja bouvierit Kiira 10 v 10 kk ja Dana 8v (jos en väärin muista).
Huljat pentutaistelut.


Nelliä on sosiaalistettu tosi paljon, kiitos siitä Hannelelle! On nähty erilaisia koiria, ankkoja ja aasejakin :D


"Happiness is a piece of cake"
Nelli on käynyt myös pentukurssin, josta oli suoriutunut hyvin, kunhan mamma vaihtoi namit parempiin. Oman vuoron odottaminen hiljaa tosin ei kuulu repertuaariin. Yllättäen, saattaa olla rotuominaisuus ;) Nellin harrastuksiin kuuluu todennäköisesti tulevaisuudessa toko, rallytoko, koiratanssi ja ehkä myös agility.

Tässä pikku pätkä seuruuta, Nelli 15 viikkoa. Onpa kyllä mahtava kontakti ja keskittymiskyky jo tuossa iässä! Seuraa kuulemma jo oikealla, vasemmalla, jalkojen välissäkin. Noutaa kapulan ja luovuttaa sen (mikä ei varmaan ihan itsestään selvää tämän otuksen kanssa :D )


Ensimmäinen pentunäyttelykin ensi vuodelle suunnitelmissa, tasapainoisesti se on kyllä lähtenyt kasvamaan ja miellyttää kyllä omaa silmääni.Vaikka se tuossa ylläolevassa kuvassa onkin jonnekin juuri lähdössä, eikä ihan ryhdissä seiso, niin tykkään kyllä kovasti! Hampaitakin on kuulemma jo muutama lähtenyt, kulmurit ei vielä. Mielenkiinnolla odotamme mitä tulevaisuus tuo tälle kakrulle tullessaan :)

Kuvat Jaana Siltanen ja Hannele Mäkelä.

Kommentit