Epiksissä P-haulla

Päästiin taas treenaamaan kisanomaista, P-haulla oli maanantai-iltana epikset. Heillä on uusi halli, olikin mukavan lämmin kun oli pikkupakkanen sinä iltana. Onneksi kuiva keli. Jujulle neljäs uusi paikka, ei ottanut häiriötä ratahenkilöistä eikä tuomarista, ei pillinvihellyksestä tms. Se kyllä keskittyy tosi loistavasti <3

Pikkuisen tuli kyllä kiire sinne ehtiä, pääsen töistä klo 17.15, kotiin ehdin klo 17.30 yleensä. Ilmo tietty alkoi jo samaan aikaan, ja möllit klo 18. Jos olisin ollut tuossa aikataulussa, olisin justjust ehtinyt. Se olikin se jos. Niin tietty Karisman ympyrään oli hajonnut rekka, eikä siitä päässyt kuin poliisin ohjaamana ohi. Ja tuohon aikaan liikennettä ihan mukavasti. Tietty se pitkä jono mikä päästettiin siitä eteenpäin, katkaistiin juuri minun kohdalta. Ja sitten ooteltiin. Ja ooteltiin. Muista suunnista päästettiin kahteenkin kertaan autoja, ja sitten vielä yksi auto tuli odottamaan vuoroaan yksinään. Niin sekin piti päästää ennen meidän hemmetin pitkäksi kasvanutta letkaa, ja sen auton pönttö kuski ei tajunnut poliisin merkkejä kun istui vaan siellä karvahattu päässä itsepintaisesti. Tässä kohtaa meikäläisen tunnetusti pitkä pinna katkesi, ja huusin ikkunasta poliisille että: Joko olis meidän vuoro!!!??!!! Poliisi vastasi että joo kohta, oota vähän! Jaa että vähän....kun se pönttö karvahattupää tajusi lopulta tulla sieltä, niin se jäi vielä ikkuna auki poliisin kanssa ihmettelemään, että mitähän täällä on tapahtunut. AAAAARGH. Eli kun pääsin siitä sitten eteenpäin, niin kello oli jo silloin puoli. Päätin kuitenkin yrittää, että jospa vaikka olisi paljon minejä ja pikkuminejä. Ja jos päästäisiin edes jotain harkkaamaan. Vaatteet vaihtoon, tytöt mukaan, ponnarit päähän ja loimet niskaan. Sitten piti vielä käydä hakemassa käteistä ratojen maksuun. Ja nakkeja palkaksi. Että myöhässä oltiin. (Enkä yhtään myönnä enkä kerro mitä vauhtia Lankilantietä Pennalaa kohti kurvailtiin....)

Juoksin ilmoon, vielä ehdittiin, siellä oltiin jo tutustumassa kaikki möllikuskit. Lupasivat että mene ensin tutustumaan ja sitten maksamaan. Minä menin rataa ympäri lompakko ja rekkarikansio kädessä :D Tuomarina sattui olemaan oikeakin tuomari Arto Laitinen, lupasi että saat vielä kerran juosta ympäri jos haluat. No minähän halusin. Huhhuh. Sitten äkkiä koirat lämppäämään, onneksi on otsalamppu. Pimeetä oli kuin petolinnun perseessä.

Medimöllejä taisi olla neljä, ja me mentiin vikana. Hienosti pysyi taas lähdössä, alku oli aika suoraa linjaa, ei sen kummempia ohjauksia tarvittu. Lyhyelle putkelle tein vastiksen, ja kylläpä kääntyi hienosti ja jatkoi rataa ihan niin kuin osattaisiin :) Upeasti irtoaa myös putkeen, jään hypyn taa ottamaan yli, ja sitten ehdin unohtamaan radan nanosekunniksi. Koska aika pikainen tutustuminen myöhässä olon takia. Onneksi edessä ei ollut yhtään hyppyä mitä tehdä, ja sitten muistin että se oli tuonne putkeen :D Jatkettiin loppuun, yhden persjätön kera ja nolla!! Jeee, superJuju! Kyllä se olisi sinänsä ihan ratavalmis, kunhan saadaan ne kepit ja puomi valmiiksi.

Mä niin rakastan tuota, että se oikeasti kiihdyttää esteiltä, ja hakee esteet, saanut itsevarmuutta tietenkin lisää. Mutta jalkojen liikkeeseen se kyllä reagoi tosi vahvasti, toisella kierroksella kun ohjaan oikein sinne putkeen, niin kun lähden niin äkkiä jatkamaan, niin sehän lähtee perään tietenkin ja ehtii hyppäämään hypyn. Ja vielä toisenkin kerran meinaa kääntyä takaisin. Tämä täytyy muistaa jatkossa, nimittäin Jippo kun on semmoinen juna ja varma kuin mikä, että sitä ei kyllä käännä mikään enää jos on lukinnut, niin Juju vaatii erilaisen liikkumisen noihin tilanteisiin. Mut että. On se loistava. Mä niin odotan meidän kisauran aloitusta <3

Jujun radat:Sitten laitoin vielä Jipon kisaaviin, kun ei ollut niin paljoa koiria että olisi liian pitkäksi odotus tullut. Kun sitä pakkasta kuitenkin oli. Sekin oikein vinkui autossa innoissaan :) Pääsihän mammakoirakin sitten radalle, ja tuloslaskija sanoi meille ulosmennessä (kun oltiin taas vikana) että saitte ainoan tuloksen ja voititte. Hieno taitava Jippo! Medikisaavia taisi olla peräti kahdeksan. On mulla hienot kisakamut <3 Saatiin hienot palkinnotkin, oli runsaammat kuin monessa virallisessa kisassa :)


Jipon eka rata:

Kiitos kuvaajille, olipa kiva saada taas videotkin :)

Kommentit