Agilitybloopers

Päästiin pitkästä aikaa viikkotreeneihin, ja luvassa olikin mukavan juostava rata meille mölliköille. Lotalla on aina samassa pohjassa siis haastavampi ja helpompi rata. Juju oli kolme kertaa pois, kerran Jippo tuurasi. Juju kävi siis fyssarilla viime kuussa ja oli sen verran jumia, että pidettiin ihan kunnon tauko. Voin kertoa ettei ollut helppoa kellään :D :D


Juju esitti hienoa irtoamista, suoran putken ohitusta, putken yli hyppimisiä ja ohjaaja huonoja ohjauksia ja jes-kiljumisia palkkaamatta. Lotta sanoi että yks kiljuu jessiä ja hyvää, mutta palkkaa tulee joskus ja jouluna :D Onneksi siihenkin on saanut meikäläisen koirana tottua, joten ei se sitä(kään) ihmettele. No sitten me ruvettiin tekemään ja saatiin onnistunuttakin pätkää aika kivasti!

Ensin agilitybloopers-video :D


Putkelle takanaleikkaus treenilistalle, kun kerroin että epiksissäkin kääntyi putkesta takaisin. Ja tässäkin treenissä tuli esiin se, että hirmu mielellään lähtee jalkojen perään, eikä mennyt tuohon suoraan putkeen eka yrittämällä.

Sitten ne onnistuneemmat suoritukset. Nostettiin muuten rimatkin ekan kerran 35:n. Pikkumaksien aloituskorkeus on se 40, eikä tuo nyt näytä tuntuvan missään, eikä juurikaan edes hyppää.


Fokus sillä on kyllä ihan loistava, hienosti hakee tuon 6 ja 12-hypyn. Irtoamisesta pitää alkaa palkkaamaan, ettei tämä taito unohdu. Vahvistellaan sitä. Putkista se kaahaa kaarroksella ulos, silloin vielä kun on fressinä. Vika toistolla loppui kuskin jaloista puhti, ja kyllä se Jujukin vähän oli väsähtänyt. Huomasi justiin tuosta putken yli hyppimisestä.

Kisakalenteria zoomailtu, ja jos Jujun juoksut alkavat joulun tienoilla, kuten olen laskeskellut niin ekat kisat voisivat olla Janakkalassa helmikuun puolivälissä. Siellä olisi ihana Sari Mikkilä tuomarina :)




Kommentit