Engla FI MVA!!


Eli meidän Enska-penska valioitui Porvoossa viime viikonloppuna. Ikää 2 v 3 kk. Kun täytti sen kaksi, heti ekassa näyttelyssä sai toisen sertinsä ja välissä yksi ryhmis josta eh ja erkkari, josta sai niin hienon sileän erin arvostelun isossa avoluokassa erikoistuomarilta, että antoi ymmärtää että likka alkaa olla valmis. Ja heti seuraavassa näyttelyssä kahden viikon päästä sitten valioitui! Aivan superia <3 Onhan se muuttanut muotoaan nyt, tiivistynyt, ja jalostustarkin mittauksen mukaan jopa kasvanut sentin-pari. Ja tekeehän tuo turkki aika paljon, hankala semmoisen piiskahännän kanssa nyt on kauneusnäyttelyissä pärjätäkään.



Tuomarina saksalainen Regina Blessing, ei mikään erimaatti kun katseli muidenkin rotujen tuloksia. Minähän olin siis ajelemassa aksakisoihin, ja päivitin sitä showlinkin appia koko ajan, että miten edellinen rotu etenee. (kauhean turvallista ajella motarilla juu...eihän tätä poliisit lue :D) Kun tuli Englan vuoro, niin riville ilmestyi ERI. Ajattelin, että no niin, ei se saanut "kuin" sileän erin sitten. Päivitin sitten kuitenkin vielä kerran, ja sinne ilmestyikin myös SA ja sitten seuraavalla ERI1 SA ROP , joten silloin kuulkaa autossa kiljuttiin! :D

Soitin heti Reijalle, ja hän sanoi että onko se tosiaan noin reaaliaikainen, että enhän mä ehtinyt kuin kehästä ulos! No näköjään on :D Tuomari oli kuulemma heti kehään mennessä ollut ihastunut Englan iloiseen olemukseen, ja kehunut kauniita silmiä. Joten hän oli arvellut että ei tämä nyt ihan penkin alle voi mennä. Tässä upea arvostelu suomennettuna: "Noin 2-vuotias. Erittäin tyypillinen narttu. Ihastuttava ja pirteä (?alert, kai sen noin voisi suomentaa). Feminiinen pää, ruskeat silmät. Hyvä rungon pituus. Hyvin kulmautunut. Erinomainen rodunomainen turkki."

Joten Engla, eli Revontulen Loimu on nyt ensimmäinen Pomppaloikan Suomen Muotovalio! Aivan mahtavaa, kuten yksi kommentoija facessa sanoi, vain yksi voi olla ensimmäinen <3 Engla oli ilmoitettu myös Hyvinkäälle nyt ensi viikon sunnuntaille, mutta se perutaan, kun sinne tuli ennalta ilmoittamaton tuomarin muutos. Saa Reijakin vapaan, kun lauantaina on se luonnetestikin. Enkku tuskin lepoa kaipaakaan ;) Englan pennuista on tullut muuten aika mahtavia kyselyjä, toivottavasti suunnitelmat onnistuvat!

Kommentit

joemill00077711 sanoi…
I am often to blogging and i really respect your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and hold checking for brand new information. real money casino