Sikasiistii treenii


Eilisen treenit olivat tämmöiset. Tarjolla siis houkuttelevien putkenpäiden ohitusta ja haastavaa keppitreeniä. Just meille sopivaa treeniä!

Alkusijoittuminen itselle 2-3 välimaastoon, tuohon suurinpiirtein keskelle kuvaa. Niistä siis alaspäin, kolmion 2-3-11 keskelle. Jos selventää. Tönäisy kakkoselle, kolmoselta persjätöllä yli, neloselle niisto/merkkaus. Ja hienosti tuli! Ei kertaakaan putkeen tässä! Vaikka matka oli todella lyhyt, vielä lyhyempi kuin kuvassa. Ja aa että tuo putki-puomi-erottelu toimii! Tässä kokeiltiin ihan vaan sitä, että leijeröitiin kepit, juostiin vaan ja Jippo sai pelkällä käskyllä hakea puomin. Ja menihän muuten kovaa, kun ei ollut mitään haltuunottoa sitä ennen. Kun vaan luotti että tulee.

Tuon 10-12 kohdan meidät pelasti taas Jipon keinuosaaminen, sitä kohtaa moni oli pitänyt haastavana. Leijeröin hypyn 19, ja valssi pituudelle, sujuvasti ohitettiin A. Toki tässä eka kerta käytiin A:lla (ja putkessa 5) , kun ajoitus oli mulla väärä. Mutta kun sen osasin, niin toimi. Sitten tuo mukava putkiralli, Jippo kävi putkessa 14 ryminän kera nurinkin :/ Mutta äkkiä se kyllä ylös pääsi, ei ehtinyt kuin ryminän kuulemaan. Sitten taas putken ohitus, ja tämä oli helpompi, kun putkenpää kauempana. En ehtinyt jatkoon, kun sai tuossa putkirallissa niin kovan vauhdin, ja lähdin takaakierrosta liian myöhään liikkeelle.

Uusi yritys, otettiin putkista vauhtia, että jouduin juoksemaan, ja saatiin tilanne uudelleen aikaan. Sitten onnistui, 19 poispäinkääntö, ja olin kauheen tyytyväinen, että sain tuohon 20:lle vauhdissa tehtyä puolivalssin. No kepit osoittautuivat siksi vaikeimmaksi paikaksi, kuten arvelinkin. Putkeen pätkähti.

Timo pakotti meidät pois mukavuusalueelta, ja sanoi että nyt se koira hoitaa sen aloituksen etsimisen, eikä mennä yhtään auttamaan. Ja hakee ne kepit käskyllä, se on nyt sen työ. Kun aiemmin huomattiin, että se ei käskyllä niitä hae, vaan lähimmän esteen aina. Tehtiin ensin yhden esteen kautta, vastakäännös 21, yhden askelen sain ottaa keppejä kohti, ja käskytys kepeille. Ja onnistui! Toistettiin, sitten tehtiin tähän monta eri ohjausvaihtoehtoa. 19 hypyltä lähtien, sylkkärillä kepeille, viskileikkauksella kepeille, tässä otettiin se askel tietty hyppyjen 20 ja 21 välistä kohti keppien keskikohtaa. Ja ihan jokaikinen ohjaustapa onnistui!!! Timo sanoi tästä, että joka toisto tietysti vahvistaa, ja antaa itseluottamusta, ja juuri tämmöisiä meidän pitäisi treenata. Siis aivan supertreeni, ja ällistyin miten hienosti Jippo nuo kepukat haki ihan joka ohjauksella. Oikein sydäntä lämmitti <3

Ja vielä oli pikkuisen aikaa, ja meidät "pakotettiin" alkuun, käskyllä nyt sitten teette nollaradan! Jaiks. Piti hetki miettiä, että miten se koko rata menikään, kun tehtiin noita pätkiä ensin. Alku loistavasti, puomin juoksi läpi, ja mietin myöhemmin että miksi? Aiemmin en sanonut sille kuin kiikiikii, ja tällä toistolla vielä kiipee siinä lopussa. Onko se alkanut tarkoittamaan, että nyt saa juosta? Jos on näin, niin sitähän vois käyttää hyväksi......pelkällä kiikii pysähdytään, ja toisella käskyllä saa juosta?!? No mutta palautin, ja koko hiton rata muuten nollana!! Wuhuu, ihan sikasiistiä. Saatiin oikein taputuksetkin :) Onneksi tuo Timo pakottaa meidät tekemään kaikenlaisia asioita, minäkin saan niistä itseluottamusta sitten. Eikä jäädä sinne mukavuusalueelle vaan. Tosin, mitäpä siinä sitten oppisikaan, kun aina vaan tekisi niitä asioita jotka tietää toimivaksi? Olispa jo seuraavat treenit!

Kommentit