Timon treenit 8.9.

Olipa kuvasta katsoen tiedossa melkoisen hauska rata. Saadaan siis sähköpostiin aina tuo rata ennen treenejä. Kivaa irtoamista, plus hitosti ansapaikkoja. Kuvasta katsellen, etukäteen haastavimmat kohdat oli tuossa ysiltä kympille, eikä puomille, 23-putkelta hypylle 24 eikä puomille. Putkiin luotin kyllä että Jippo irtoaa ihan helposti. Mutta hassu juttu olikin se, että tuo 6-putkelle irtoaminen tuotti eniten päänvaivaa. Mikä nyt näyttäis kuvasta päätellen, ja näytti kyllä radallakin ihan helpolta. Oma liike siinä vei sen pois putken suulta, tuossa kun oli pakko pysähtyä jotta pääsi ohjaamaan esteet 7-8.  Ja sitten vielä kääntyä voimakkaasti. Mutta silti tuotti erikoisen paljon päänvaivaa myöhemminkin tuo kohta, kun lähteehän se nyt putkeen vaikka olisin paikallaankin. Muille vaikeuksia tuottanut leijeröinti kohdassa 17-19, oli taas Jipolle ihan iisipiisi. Ei epäröinyt yhtään, vaan sukelsi putkeen. Tästä Timo sanoi, että siinä näkyi kokemus että haki sen ihan ongelmitta. Sama tuo 10-11 kohta, ei ongelmia.


Muita lipsahteluja sattui nelosen jälkeen putkeen, kasin jälkeen putken väärä pää, kasin jälkeen hypylle 15 eikä putkeen, 16-putkesta hypylle 15 ja tosiaan tuo puomille putkesta 9 ja puomille putkesta 23 eikä hypylle 24. Mukavan haastavia kohtia, ja sai arvokasta oppia taas, että miten sitä nyt oikeesti pitäiskään ohjata siellä kisoissakin.

Treenivideo 

Lopussa yritettiin tehdä nollakin, mutta ei eilen onnistunut. Unohdin sitten radankin, kun tuota "takaosaa" treenattiin, ja jätin yhden kierroksen välistä. Mentiin esteeltä 16 esteelle 24 suoraan. Tosin Timo sanoi, että eihän se haitannut, tuon väliin jääneen kohdanhan te just osasittekin ilman ongelmia :D Hiton hyvät treeni taas, hiki päässä sai juosta ja vinkkejä tulee roppakaupalla! Taisin jo aiemmin kirjoittaakin, että aion olla talvikauden Timon treeneissä pelkästään ja itekseen treenaan sitten esiin tulleita puutteita. VAU:lla alan vetämään tokoryhmää, enkä nyt oikeastaan tiedä laitanko mitään koiraa mihinkään ryhmään. Aksaan en ainakaan, mietin että pitäiskö Cassun kanssa alkaa mielenvirikkeeksi treenaamaan rallytokoa?

Kommentit