Askel lähempänä unelmaa

Mulla meinas jo iskeä epätoivo, että ei saada ikinä koepaikkoja masennuin enkä niitä edes hetkeen yrittänyt sitten saadakaan. No, kun sm-kisojen ilmo loppui ja tulokset sinne kaikilla saatu tai saamatta, niin johan alkoi mahtumaan. Ilmoittauduin kaikkiin "lähi"alueilla oleviin, ja kaikkiin pääsin. No sitten piti alkaa jo karsimaankin, en mä ihan kahta koetta viikossa viitti sentään...katotaan sitten jos alkaa näyttämään siltä että aika loppuu kesken.

Ensimmäisenä vuorossa oman seuran koe, hallissa vielä. Tämä siirrettiin tuomarin loukkaantumisen takia huhtikuulta, mikä oli meille onni koska muuten ei mukaan olis päästykään. Tuomarina taasen Ossi Harjula.

Näiden kokeiden välissä eniten on treenattu zetaa, koska siitä puuttui se rutiinin tuoma varmuus, ja alkoikin jo olemaan ihan satavarma treenatessa. Sekä sitä ohjattua, niin että merkillä on aina palkka. Sekin alkoi olemaan todella varma. Luoksarin maahanmenon sain korjattua, ruudun paikka alkoi huolestuttamaan juuri ennen kisoja...heräsin kauheaan painajaiseen, että hitto kun se treeneissä juuri sillä viikolla jää niin oikeaan reunaan, ja lähtee tulemaan ilman lupaa jne..Sekä se jännitti, kun treenasin ohjattua ja siirryin metskuun, jätin ne ohjatun hakemattomat kapulat maahan, otin samaan suuntaan sitä hyppyä ja toki se haki sen ohjatun eikä metskua. Ja sitten Tuija meni ja hyppyytti vielä tulemaan hypyn kautta, mitä nyt ei ikinä tehdä ohjatussa ja voihan helvetti sentään. Tämmösiä ajatuksia risteili päässä, joten paniikkitreeneihin helatorstaina. Kun siis Cassuhan oikeesti ottaa yhdestä kerrasta ajatuksen päähän, että jaa, näin tämän pitikin siis mennä. Treeneissä pääsin huomauttamaan ruudusta tulemisesta ilman käskyä, (kun se taas kerran sieltä karkasi) joten se oli hyvä.

Koepaikalle aamulla taasen tunnin yöunien jälkeen, mulla sattui taas yövuoro ennen koetta. Mutta mennä piti :) Ja onhan se jo kokeiltu että pystyn toimimaan noinkin. Meille oli arvottu eka paikka, joten ainakin äkkiä päästiin tekemään, jesh! En ole tainnut ikinä eka ollakaan, mutta eipä tuo paikka haittaa, kun ei koiraa sen kummemmin tartte palkata paikallaolojen jälkeen. Jonna oli mukana, annoin hänelle nakkia palkoiksi ja siitä ohi kävellessä syötin muutaman palasen ja takas kehään lähtöpaikan kautta :D

Paikkaistuminen ja paikkamakuu 10, ei reagoinut muiden käskyihin tällä kertaa. Mä kyllä sain jonkun toisen koiran maahan mun käskyllä, sori vaan...huomasin sivusilmällä että liikettä oli. Eikä noussut istumaan muiden käskyillä, kun siellä reunassa oltiin ja vikana ylös. Meinasin jo istumisen jälkeen poistua kehästä, ehehehe, ihana liikkuri Kristiina sanoi että tehdään se paikkamakuu kumminkin vielä.

Seuruu 7,5, väljää mutta pitää kontaktin ja paikkansa. Hitto kun ihan oikeesti sais tän jollain edes jonkun verran lähemmäs, niin olis ihan siistiä. Mutta ei, se vaan tykkää työskennellä kaukana. On se kyllä lähempänäkin joskus tullu mut nytten taas ei niinkuin millään.

Zeta 8, ihan mielettömän hienot ja nopeat stopit, oikeat asennot eikä epäröi yhtään. Ja mitä tekee Tuija? Kääntyy väärään suuntaan vikassa nurkassa! Käännyin, katoin että mitä hittoa, Ossi on tossa, äkkiä upari :D Pikkasen siitä sitten rokotti....Mutta siis Cassuhan hoiti oman hommansa kympin arvoisesti!

Luoksetulo 5, no niin, tästä sain korjattua sen toka asennon, niin nyt se sitten meni ekallakin maahan. Voi jestas, eikä totakaan oo treeneissä tehnyt sitten ikinä. En tajua miksi tää nyt on niin vaikeeta?? Muuten ihan ok liike.

Ruutu 9, ihan sikahieno merkki, ja joo, ruutuun mennessään lähtee kaartamaan ja menee maahan niin että etutassun karvat yli. Olin varma että nollas, ja niin varmaan olis pitänytkin mutta Ossilla tais olla jotkut karvaasuodattavat silmälasit päässä ja saatiin arvostelu sen mukaan ;) Eli tuli väärälle puolelle viereen, siitä piste pois.

Eka osio

Tuon ruudun numeron näinkin, ja tiesin että sitähän ollaan vielä ykkösessä mukana, koska ei nollattu mitään ja ihan ok numeroita muuten. Kun viimeksi nollattiin yksi ja saatiin yksi vitonen ja silti vaan 2,5 pistettä vajaa ykkönen. Ja toka osio on aina parempi Cassulla, siinä kun on kaikki nuo sen lempparinoudot ja kaket missä se on aina hyvä. Jonna piti mulle tsemppipuheita pihalla, käski kokoamaan itteni ja uudelleen kehään.

Ohjattu nouto 9, muuten sikasiisti, mutta pyöräyttää kapulaa tuodessa josta Ossi rokotti. Mutta hei, ihan mahtava liike muuten!! Tästä ihan sairaan tyytyväinen! Ja mentiin ruutua kohden, mistä Kristiina onneksi otti merkit pois sentään...tuo huolestutti että jos vasen tulee, niin meneekö ruutuun. Ei menny! Jesh!!

Metallinouto 9, heitän kapulan, ja se tietysti tossa kumimatolla iloisesti pomppii, pomppii, ja pomppii kehänauhan kiinnikkeenä olleen agisiivekkeen toiselle puolelle. No enhän mä voinut koiraa ulos kehästä lähettää, ja kysyin että mitäs nyt? Siinä sitten porukalla taivasteltiin että on tuo joustava matto sitten huono, joten sain uusia heiton ilman että pisteet meni. Käskettiin heittää enempi oikealle. Kovasti yritin, mutta kapula siltikin pomppi vasemmalle, mutta onneks jäi tällä kertaa suurinpiirtein hypyn kohdalle. Tai voihan se olla, että tuosta se piste lähti, kun en muuta syytä kyllä itse tällä kertaa keksi. Eikun joo, jäähän se vähän vinoon palauttaessaan. Muuten hieno!

Tunnari 9, tässä arvotaan aloituspaikkaa (kun oltiin se eka koirakko), ja viides paikka jo kelpaa :D Nää oikeestaan on ihan hyviä juttuja Cassulle, koska mua naurattaa tommoset, ja se rentoutuu kun mä olen iloinen. Menee kapuloille vähän rumasti, levittää ne tassuilla, löytää oman varmasti eikä tarkistele. Tuo sievästi parilla hampaanjäljellä varustettuna, josta taas yksi piste pois. Ossi sanoo että elä revi sitä parrasta hölmö :D Se on kyllä hankalaa, kun ne karvat on aina eessä tuon pienen tuntsan kanssa.

Kaket 8,5, enää jäljellä siis kaket, ja olin jo aika luottavaisilla mielin, koska tämä on Cassulle hyvä liike. Ja tähän mennessä kaikki mennyt hyvin. Vaikka yritin olla katsomatta numeroita, mutta tunteehan sen kun menee ok. Maasta seisomaan-venyttää ittensä sen verta pitkäksi, että seisomasta-istumaan liikkuu peppu hieman eteenpäin. Muuten sikahienot, nopeat, ja hyvät vaihdot.

toka osio

Sitten jännittämään että riittikö tulos ykköseen, vähän varovaisesti uskalsin niin ajatella, ja Minna meni lopulta katsomaan tuomarinsihteereiltä lappua ja päästi mut piinasta. Ettei tarttenu kaikkia kuutta koiraa odottaa. Minna tuli takas, ja sanoi että en tiiä uskallanko kertoa. Tuntee mut sen verta hyvin, että olisin voinu ruveta hihkumaan vähän turhan kovalla äänellä :D Kertoi kumminkin että on se ykkönen, ja minä pompin yläpystyä semmosen viis minuuttia :D Mutta pystyin olemaan hiljaa!! Eikä olis paljoa auttanut vaikka olisin mennyt ulos, olis se sieltäkin kuulunut sisälle asti.

Psyykkasin itseäni tuossa alkuviikosta, että hitto, on meillä se TK3:kin, eikä nää liikkeet ole yhtään sen vaikeampia Cassulle, että minkä takia muka ei sitä TK4:kin saatais??  Psyykkaus pelasi ja eka ykkönen plakkarissa, ja tästä jatketaan lauantaina Mikkeliin. Katsotaan miten siellä käy, vieras paikka, ja vieraat koirat. Tästähän on lähdettävä siis treenimään!

Kommentit