Edistystä!

Vihdoinkin! Meidän takapiha on sen verran kuivanut näitten lämpimien kelien ansiosta, että sain laitettua eilen illalla kujakepit sinne, jesh! Ajattelin että katotaan mitä se Jippo nyt edes muistaa koko kepeistä, yli kahden kuukauden tauon jälkeen. No ainakin aloitin liian kapealla, ei mitään ajatusta lähteä niille. Vaikka laitoinkin leveämmälle kuin mihin joskus jäätiin. Viimeinen sarja oli 10-8-6. No sitten reippaasti leveämmäksi, ja johan alkoi lyyti kirjoittamaan. Eli aloitus ehkä 15, kavensin muutaman toiston jälkeen ja ovat nyt ehkä 12 tai 10. Nyt on sinänsä helppo, kun ei tartte aina mittailla ja siirrellä, ne on siinä nyt niin kauan kunnes kepit opitaan. Kentällä tehdään sitten niitä muilta esteiltä lähestymisiä jne. Kotona perustyö. Kun tuossa ei hirveitä mahdu kikkailemaan. Ainoa tasainen kohta koko tontissa. Jos ei raahaa niitä tonne alas parkkipaikalle, mutta siinä ne on aina edessä ja täytyis kasata joka kerta pois.

Tuo edellämeneminen oli vielä silloin pari kuukautta sitten ihan mahdotonta Jipon mielestä, nyt se ihan itte tuota tarjosi. Joten sitä sitten vahvistettiin tällä treenikerralla.

Täytyykin muuten muistaa se nenästä vieminen kanssa opettaa! Jotta on sitten niitä työkaluja pakissa, niin kuin sanotaan.



Kommentit