Vau:n epikset perjantaina ja The movie

Pääsin kerrankin epiksiin, oli vapaata töistä eikä ollut järkkävuorokaan. Otin sitten koko rahalla ratoja, Jecun kanssa tosimöllit ja möllit, Cassun kanssa ykkösten ja kakkos-kolmosten radat. Tulihan vietettyä viis tuntia siellä, lenkkeineen päivineen :D Hauska ilta oli kyllä!

Mehän ei Jecun kanssa olla talvella juurikaan agilityä treenailtu, poitsu on saanut kuntoutua rauhassa. Sellanen kerran kuussa on ihan vaan omaksi iloksi kokeiltu, hyvinhän se on mennyt mutten sen enempää ole rasittanut sen treenaamisella. Muutama viikko sitten käytiin hallilla tekemässä aksaa, ja voi että se on niin iloinen tosta aksasta! Meinas tippa linssiin tulla, ja ihan rehellisesti sanottuna tulikin kun kotiin ajoin. Joku päivä kävin hallilla taas (torstai?), tein kaikkien kanssa lyhyet treenit ja kokeilin Jecun kanssa miten A sujuu, siitäkin on kuukausia kun sitä on menty :O Hyvinhän se sujui, myös keppejä tein niin että ensin leveähköllä kujalla, meni hyvin, kavensin ja kokeilin ja kavensin ja kokeilin moneen otteeseen, aina se vaan menee vauhdilla! Niihin ei kovin kauaa menis jotta olisivat kisavalmiit...Nyt kun tuli kevät niin sai omat kepit sieltä lumen alta esiin, jatkan niitäkin tässä pikkuhiljaa. Siitä on tullut salaa myös estehakuinen, karkas multa "lapasesta" ja kävi hyppäämässä renkaan ennenkuin tajusinkaan. Ja muitakin juttuja oli, mistä tajusin että on aikuistunut eikä enää niin mussa kiinni.

Tuosta videoltakin huomaa että käy korjaamassa mun virheet ja hakee hypyn kun olen myöhässä, aiemmin olis jäänyt vaan viereen pyörimään. Ja tuskanen miten mä olenkaan myöhässä! En osaa kyllä ohjata sitä ollenkaan, ihan pimeitä ratkaisuja kun huomaan etten mä tonne ehdikään...ihme takaaleikkauksia, ihan ku olis joku aloittelija. Ihana miten se sukeltaa noihin putkiin <3 Enkä tietenkään treenin vähyydestä johtuen tiedä yhtään miten se menee ja mihin ohjauksiin tulee, hieman oli kyllä epävarma olo sen kanssa :D Mutta kivaa oli, niinkuin Jecustakin huomaa! Hypyt edelleen juostavalla korkeudella, en kyllä tiiä milloin niitä uskaltais nostaa...puomia ollaan treenattu herra ties milloin, sen huomaa suoritusnopeudesta. Eipä tuo paljon vaatis että uskaltais oikeisiin kisoihin...Tällä kertaa mentiin mediluokassa, saatiin palkintokin koska siellä oli muitakin makseja :) Kakkosiksi tultiin molemmilla radoilla.


Cassun kanssa päästiin siis treenaamaan kisatilannetta, mun mielestä se meni ekalla radalla laamana mut ei se ihan niin huonosti mennykään kun kuvittelin. Voitettiin se rata muttei tietty palkittu koska ollaan kolmosissa. Aikaa en nyt muista mutta ei se huono ollut ;) Kakkos-kolmosten rata oli tosi siisti ja vauhdikas, keppien jälkeinen hyppy väärinpäin joten hyl. Tuomarina toiminut Petäjän Kirsi sanoi että piti pari kertaa miettiä oliko se hyl kun ilmeenkään värähtämättä jatkettiin :D Mä kun en omia virheitäni koiralla korjauta, itehän ohjaan päin p-tä. Huomasin siinä että hitto, mä oon ihan liian lähellä tota estettä joten Cassu tulee sen väärinpäin, eihän se muhun kiinni tule. Kontaktin ottaa ekalla radalla, vaikka tahallaan kokeilen kuinka kestää sivuirtoamisen mutta menee hitaaasti loppuun. Tokalla ei sitten maltti enää riitä pysähtymään. Jalat oli sitten vähän jo väsyneet koko illan seisomisesta, käytiin kumminkin vielä Tuulin ja Chilan kanssa jäähdyttelylenkillä, johan sitä sitten oltiin kymmenen aikaan kotona.


Sitten The Movie: Tuli kehuttua Riikalle miten hyvä kropanhallinta Jeculla on, ja myös siitä oli puhe että onhan se nyt aika hemmetin nopea. Sitten muut saa sen kiinni juostessa kun se vähän löysää vauhtiaan :) Yksi seurakaveri epiksissä kävi poikia rapsuttelemassa ja ihmetteli sen takajalkojen lihaksia, Cassu kun on lähinnä semmoinen kuivan kesän orava :D Kyllähän niillä lihaksilla kiihtyy nollasta sataan aika nopiaan...Tässä nyt luvattua videota Riikalle Rovaniemelle, hän kun ei kovin usein poitsua pääse näkemään!


Ja kaikille ketkä tuota kyynärleikkausta harkitsee/miettii, suosittelen ehdottomasti! Jos vaihtoehtona on tuollainen liikkuminen tai kipulääkkeiden tms. varassa eläminen montakin vuotta niin ei hirveästi itseni ainakaan tarttisi miettiä. Leikkauksesta on nyt kuukauden vajaa vuosi kun tuo video on kuvattu. Jos joku sillä hakusanalla tänne taasen eksyy :)

Kommentit