Tokocup Jokimaalla

Korkattiin siis voi-luokka, kylläkin epävirallisissa kisoissa. Tokocupin osakilpailu, tällä kertaa Jokimaalla. Mitään muuta ei lähtiessä ollut mielessä kuin että katotaan nyt miten menee, kokeenomaisen suorituksen teen enkä palkkaa kesken liikkeiden. Ja myös se että voin korjata jos virhe tulee. Tulihan treenattua pitkää odotusta kisapaikalla samaan hintaan, evl-koirakoita oli 6, voi-luokkaa myös 6. Onneks oltiin sentään tokana vuorossa. Nimittäin hieman kesti, paikalla oltiin puoli 6 ja kotiin lähdettiin liki puoli 10. Siinä vaiheessa lämmin auringonpaiste oli muuttunut hyvin viileäksi (aurinkoiseksi kylläkin) illaksi. Olis voinut vähän ajatella ja ottaa tuulenpitävän takin mukaan. Onneksi oli edes collegetakki, en meinannut sitäkään lähtiessä ottaa :)

Ensin oli tietysti paikkamakuu ja sitä ennen se mun kammoama vapaana kehäänmeno. Mut enhän mä sitä muistanut ettei Cassu vieraissa paikoissa muille hauku, se on vaan reviirikäyttäymistä kotinurkilla. Hienosti meni siis se! Myöskin paikkamakuu täyskymppi, eihän tässä ole avoon eroa kuin minuutti. Yks koira nousi samantien kun päästiin piiloon, tuli mamman perässä. Piilona oli pakettiauto, kävin ikkunan läpi vilasemassa sen koiran tulon jälkeen että miltä näyttää. Siellähän tuo makasi. Yllättävän lyhyeltä aika tuntui, johtui ehkä siitä että Heli oli Pörön kanssa myös siellä ja oli juttuseuraa. Kehästä pois siististi seuruuttamalla. Palkka pari nakinpalaa.

Uusi kehäänmeno, kahden laatikon välistä missä oli kaikkea kivaa, ei edes vilkaissut niitä. Seuruu innokasta, kontakti pysyy 99% ajasta. Ja se on melko liki! Juoksussa ei leviä yhtään, mistä yllätyin jo tuolla mennessä, sen huomas niin hyvin :) Eikä mun vasen käsi oo halvaantunut! Vasemmalle hidas käännös aika hieno :) Ihan mieletöntä, selvästi huomaa että nyt kun siellä on tekemistä niin Cassun mielenkiinto pysyy yllä, seuruu 9!!!!!!! Ei me olla ikinä saatu vissiin kasia parempaa?

Liikkeestä istu 10, pitää vilkaista menikö istumaan. Tää ei oo vielä ollut ihan satavarmaa. Meni se. Liikkuri pikkasen sekoilee, käskee suoraan koiran viereen, kävelen kummiskin ohi tarkoituksella. Että menee oikein. Sitä mä siellä nyökyttelen ja naureskelen.

Luoksetulo myös ihan sairaan hyvä, käskytän ekan stopin liian aikaisin (kun kuvittelen että ei se heti pysähdy) Niin sitten se pysähtyykin ku seinään! Liian aikaisesta stopista 8, muuten olis kuulemma saatu 10.

Ruudun lähetyspaikalla kysyn kerran missä ruutu, heti katsoo oikeaan suuntaan enkä sen jälkeen sano mitään. Lähtee vauhdilla mikä vaan kiihtyy mennessä, stoppaan liian myöhään. On seistessä kehänauhan sisäpuolella tai takatassut nauhalla mutta maahan mennessä peppu menee yli. Tuomari sanoi että harmi kun et korjannut. Mä en osaa! Joten nolla vaikka ihan sikahieno muuten! Jeee! Kattoo vielä käskyn tullessa sivulle mutta epäröimättä lähtee menemään <3

Hyppynouto; siinä säädetään esteen korkeutta ja hölistään enkä mä meinaa saada ees halvausta :D Ihmeen vähän mä nyt ylipäätään jännitin koko asiaa, paikkamakuuta ennen vähän mut sen jälkeen rentouduin. Ainakin vähän ;) Tästä 8, en tiiä paljon olis tullut ilman pa:n korjausta, muutenhan toi olis kympin liike jos lopun palautus olis ok.

Metsku, argh. Ok, oikeessa kokeessa olisin ottanut sen maasta enkä vaatinut. Mutta kun päätin että korjaan ja en halua sille mielikuvaa että kokeessa saa tehdä kun ei voi kieltää. Tuohan se lopulta sen pa:han. Palauttaa kumminkin laukalla, antoivat ohjeeksi ottaa isommalla kapulalla, voi olla että sen kuono osuu maahan eikä se oo kivaa kun nenä on hiekkaa täynnä. Noooo ehkä se voi olla osasyy mutta on siinä se metalliällötys suurin osa asiaa. Yllärinolla. Jotain pisteitähän tuosta olis tullut jos olisin vaan ottanut sen maasta. Editoin videota tosta sen hölötyksen verran, siinä meni aikaa....ja vieläkin Cassun into vaan säilyy, vaikka on vaadittu ja joutuu varttumaan. Häntä vaan vispailee :D

Tunnari. Mä sählään tossa alussa, kädet on jo niin kohmeessa että kynä ei pysy kädessä ja Cassu nousee pa:sta ja joudun käskemään uudelleen sivulle. Käy vähän liikkurin kädessä olevaa kuppiakin haistamassa. Mullehan oli muutes kauhee helpotus kun sain kuulla että tossa kun käännytään saa sanoa käskyn :D Mä kun luulin että siinä ei saa sanoa mitään, hehe. Menee vauhdilla mutta hidastaa kapuloille, tekee töitä, poislähtiessä tassulla tönäsee viereistä kapulaa. Palautus taas huono, mutta tätä ei olla ihan loppuun asti saatu valmiiksi liikkeeksi. 6 pisteitä mutta tästä tulee täys10 kunhan saadaan liike valmiiksi! Mä oon niin päättänyt!

Kaket, nää ei ole valmiit niinkuin tiesinkin, avossakin tuotti eniten töitä. Joten häiriö-, vieras paikka- ym. treeniä näiden kanssa paljon! Raasu pelästyy jotain ja hyppää makuulla metrin sivuun, sinänsä aika hieno temppu :) Huomaan sen ahdingon ja käyn auttamassa läheltä ylös. Heli sanoi myöhemmin että siinä pyöri joku ötökkä, sehän kyllä kuonoaan tassulla hieraisee. Liekö sitten amppari tai joku kärpänen, niitähän se kotona loksuttelee. Sitten seuraava kauhistus kun takana kaksi koiraa rähisee niin sitten tulee seisomisessa eteenpäin. Vikat 3 vaihtoa ok. Nolla.

Yhteistyö 8, kuulemma hauska kattoa ja innolla tekee sekä yrittää parhaansa :) No niinhän se on, eikä tosta nyt paljoa puutu jotta on valmis kisapaketti! Ihan järjettömän hyvä asenne koiralla, ei vois enempää vaatia. Ohjaajan piikkiin kaks liikettä, ruutu ja metsku ja  loppuihin tarttee vaan lisää treeniä. Tiedänpä mitä treenataan ekoissa kisatiimin treeneissä! Palautusta joka ikisellä kapulalla. Tyhmä menettää niistä pisteitä kun muuten liikkeet superhienoja. Niin siis joo, päästiin VAU:n tokon kisatiimiin eli tiedossa hyvää treeniä kivassa porukassa, sekä huippukoulutuksia, jipii!

Viteo: http://youtu.be/573fk7MrKPk

(En tiiä miksi tämä ei anna mun liittää videota suoraan, tuossa sitten linkki siihen.)



Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Kivaa lukemista.
Mullakin on ollut ongelmia liittää blogiin videoita. Ohjelma väittää ettei löydy omia videoita youtubesta.
13.6 ois möllitokot (alo, voi) meillä täällä Kotkassa, taidan vain olla töissä sillä samalla viikolla Ikwilillä on tarpeeksi ohjelmaa.