Taas tokotreeniä

Nythän mä olen oikein innostunut treenaamaan tokoa, käytiin sunnuntainakin vesisateessa kentällä. Hassu juttu että Cassu ei meinaa lähteä Kimin kanssa millään lenkille kun sataa, sai oikein kiskoa hihnasta yksikin päivä että nyt mennään. Sitten kun oli laskenut vähän matkan päässä vapaaksi niin kirmasi samantien kotiin. Mun kanssa kyllä mielellään lähtee ja treenaakin ihan innoissaan, outoa.
Ajattelin että tehdään semmoiset sateessa on kaikki kivaa-treenit, kävin Heinolassa katsomassa yhden tokokokeen missä satoi kaatamalla ja voi niitä koiria kun suurinpiirtein kaikkia inhotti niin paljon ettei oikein mitään voinut tehdä. Me ollaan kyllä onneksi treenattu kelillä kuin kelillä, lumipyrystä auringonpaahteeseen. Huonompi keli se auringonpaahde taitaa meillä olla.

Eli teemana siis hauskuus, metallinouto unohdettiin kokonaan ja tehtiinkin hyppynoutoa ekaks. En muista milloin olisi viimeksi tehty, ihan kivasti tuo meni. Lopun pa ja luovutus vähän hakusessa vielä...samahan se on  tavan noudossakin, ei muuta ongelmaa. Kun muistaa heittää kapulan suoraan esteen yli ;) Pitää niitä vinojakin treenata mutta otin nyt varman päälle.



Tehtiin kakeja, ajattelin että palkkaan aina istumaannoususta kun se on ongelmana että ekalla ei voi nousta. Äänensävy pitäis olla iloisempi, paikkamakuun jätössä kun odota-käsky on painostava niin tässä pitäis olla iloinen kaket! Mun pitää sitä treenata :) Menen pikkuhiljaa kauemmas ja nousee hyvin! Vähän tahmeemmin mun mielestä nousee 8 askelen päästä ekana mut sitten sekin on ok. Tein 4-6-8 askelen päästä. Aloitin tässäkin varman päälle läheltä.



Luoksetulon stoppia, alusta jälleen kerran kotona. Toisaalta voi olla parempikin ettei ole turhaan apuja. Ekalla valui yhden askelen mut johtuu siitä et mun käsky on myöhässä, pitäähän sen ehtiä mennä korvista aivoihin asti :) Tokalla vaihtaa raville ennen merkkiä, videolla sitä ei näy mutta vilkaisee oikealle ja musta näytti että tajusi et siinä kohtaa pitää pysähtyä. Pysähtyy hienosti merkille, en tehnyt enempää kun oli niin hyvä.


Seuraamista aika pitkä pätkä, askelia sivulle ja taakse ja suoraan mentiin ja juoksemista ja mitä kaikkea...en ole näköjään siitä mitään pätkää tehnyt mut teen vielä. Niin ja niitä oikealle käännöksiä. On tää treeneissä paljon parempaa kuin kokeessa mutta johtuu ihan mun laiskuudesta treenata ylipäätään seuraamista. Olen yrittänyt saada itseni seuraaminen on kivaa-moodiin...Sunnuntaina se jopa onnistui.


Lopuksi vielä merkkiä kun se on niin hauskaa :) No niin olikin, yritin nyt tehdä vähän järkevämmin ja Riitta Korrin oppien mukaan tekniikkatreeniä siinä. Vähän se Cassu hassutteli alkuun mut loppuun sain kaksi hyvää toistoa niin siihen lopetettiin sadekelin treenit. Ja tiedän että palkkaan kaikesta turhastakin mut meillä oli kivaa! Jännä miten sitä viittii tuolla sateessa treenata mut lenkkeily on kyllä aika tylsää jos tulee vettä....


Kommentit